HK Slavia STU – Banská Bystrica 1:14 (kon.)
koniec
HK Slavia STU Bratislava
1:14 (0:4, 0:6, 1:4)
UMB Banská Bystrica
Sobota 24.10.2015, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    58:04
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Puk dostal na pravý kruh na jeho vnútornú stranu na hokejku MATÚŠ KAMZÍK, ktorý golfovým úderom puk okolo lapačky Korduliaka poslal za jeho chrbát. Asistencia: Mário Ramaj.
     
    52:12
    HK Slavia STU Bratislava dali gól!
    Pekná akcia domácich konečne slávi úspech, Vystavil potiahol puk do pásma, zadovkou našiel na ľavom kruhu BORISA GOGU, ktorý strelou švihom prekonal Likavčana v bránke hostí. Asistencie: Štefan Vystavil a Ján Majerčík.
     
    51:00
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Hostia vyšachovali domácich v pásme a FILIP MANČÁK do odkrytej časti bránky pridáva trinásty gól hostí. Asistencie: Róbert Mendel a Dávid Primus.
     
    45:08
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Kamzík to dobre vymyslel, stiahol si za bránku na seba obrancu, zasekol puk a poslal ho spoza bránky pred bránkovisko, kde nikým nekrytý IVAN JANEČKO prestrelil Korduliaka v domácej klietke. Asistencie: Matúš Kamzík a Peter Kováčik.
     
    43:58
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Indrych sa prezentoval strelou od modrej, minul bráku domácich, no puk sa odrazil od zadného mantinelu a pri pravej žrdi MICHAL ŽÁČIK puk doklepol do siete. Asistencie: Martin Indrych a Dominik Ferleťjak.
     
    39:55
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Defenzíva domácich si dnes vybrala náhradné voľno alebo dovolenku, neviem, desiaty kúsok do domácej klietky pridal TOMÁŠ MÁLUS, ktorý z pravej strany prekonal ležiaceho Korduliaka v domácej klietke. Asistencie: Marek Maliňák a Martin Indrych.
     
    38:41
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    RÓBERT MENDEL si prevzal v strednom pásme puk, defenzíve domácich ukázal svoj chrbát a strelou pod brvno vymietol Korduliakovi pavučiny v jeho bránke. Asistencia: Adam Kasanický.
     
    36:45
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Bystrica opäť krásne zakombinovala s pukom v pásme hostí a puk do protipohybu brankára domácich MARTIN INDRYCH poslal do siete. Asistencie: Dominik Ferleťjak a Michal Žáčik.
     
    34:13
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Bystrica pridáva do siete domácich siedmy gól, spoza bránky sa snažil zakončiť Mančák, Korduliak puk dokázal vyraziť, no ten skončil pred bránkoviskom a RÓBERT MENDEL ho pohotovo poslal do siete. Asistencia: Filip Mančák.
     
    26:15
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    MAROŠ TENKEL nakorčuľoval s pukom po pravej strane do pásma a spred bránkoviska vymietol pavučinu v pravom hornom rohu Iľkovej bránky. Asistencia: Ivan Janečko.
     
    23:44
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Krásna akcia hostí, Indrych diagonálou v pásme našiel na ľavej strane voľného ADAMA KASANICKÉHO, ktorý si puk potiahol na kruh a po ľade k vzdialenejšej žrdi prekvapil Iľka v bránke domácich. Asistencie: Martin Indrych a Filip Kandra.
     
    15:56
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Akcia hostí končí ďalším gólom v sieti domácich, TOMÁŠ MÁLUS sa prehnal s pukom poza bránku a z pravej strany po ľade zasunul puk do Iľkovej siete. Asistencie: Maroš Tenkel a Marek Maliňák.
     
    12:35
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Bystrica opäť využíva presilovú hru, Iľko puk z hokejky Ramaja dokázal vyraziť späť do hry, no na dorážku MAREKA MALIŇÁKA už nestačil. Asistencie: Mário Ramaj a Richard Rajčan.
     
    10:43
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    UMB odskakuje domácim na dva góly, keď po peknej kombinačnej akcii puk do bránky dopravil MARTIN INDRYCH. Asistencie: Michal Žáčik a Richard Rajčan.
     
    05:03
    UMB Banská Bystrica dáva gól!
    Bystrica potrestala Sláviu, Kasanický vystrelil od modrej a jeho puk pred bránkoviskom tečoval RÓBERT MENDEL. Asistencie: Adam Kasanický a Dávid Primus.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 53. Goga (Vystavil, Majerčík) – 6. Mendel (Kasanický, Primus), 11. Indrych (Žáčik, Rajčan), 13. Maliňák (Ramaj, Rajčan), 16. Málus (Tenkel, Maliňák), 24. Kasanický (Indrych, Kandra), 27. Tenkel (Janečko), 35. Mendel (Mančák), 37. Indrych (Ferleťjak, Žáčik), 39. Mendel (Kasanický), 40. Málus (Maliňák, Indrych), 44. Žáčik (Indrych, Ferleľjak), 46. Janečko (Kamzík, Kováčik), 51. Mančák (Mendel, Primus), 59. Kamzík (Ramaj)


    HK Slavia STU Bratislava: Iľko (27. Korduliak) – Majerčík, Galko (C), Rendek, Schmidt, Sochor, Potkány, Štofko, Kontura – Goga, Vystavil, Gráčik – Hajduk, Kanda (A), Minárik – Máder, Schlentc, Horváth (A) – Barakeľ, Bubica, Sabaka
    UMB Banská Bystrica: Likavčan (Juraštík) – Kandra, Kasanický, Ramaj, Rajčan, Janečko, Studený, Knut – Ferleťják, Žáčik (A), Indrych – Kamzík, Akantis (C), Kováčik – Mendel, Primus, Mančák – Maliňák, Málus (A), Tenkel

    Rozhodca: Goga – Kristián, Regec

    Diváci: 157