Togliatti – HC Slovan 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Dinamo Minsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Novgorod 1:2 (po pr.)
Kazaň – Záhreb 2:0 (kon.)
koniec
Lada Togliatti
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Nedeľa 11.10.2015, 15:00 • Lada Arena, Togliatti • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas v Togliatti domáci zvládli a hostia odídu z ľadu Lady bez zisku čo i len jedného bodu. Slovan dnes doplatil na svoje vylúčenia a prvý gól Bolšakova bude zrejme gólom týždňa v KHL. Na oboch stranách zvonila konštrukcia bránky, viac gólov však spokojná domáca aréna nevidela, pretože obaja gólmani vytiahli niekoľko krásnych zákrokov a potešili oko diváka. Pomer striel medzi žrde v tretej tretine 8:13, celkovo 26:31. Pekný večer vám želám a o dva dni budeme vysielať ďalší náš prenos zo zápasu z Kazane, na ktorý vás srdečne pozývam, lúči sa s vami Vladimír Korduliak, onlajny.eu (17:22:57)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Za podrazenie dostal dve minúty kapitán domácich Vorobiov a Slovan bude dohrávať zápas s výhodou dvoch mužov v poli.
     
    59:13
    Slovan s pukom v pásme domácich, Lada ho však do streleckej pozície zatiaľ nepustila.
     
    58:40
    Brust vykorčuľoval na striedačku, Slovan hrá power play bez gólmana.
     
    58:30
    Bartovič sa zbavil súpera a vystrelil z pravého kruhu, Masalskis puk zblokoval za svoju bránku.
     
    57:35
    Hostia hrajú s úplne otvorenou obranou, no na nahadzované puky to nejde a domáci len vyčkávajú na svoj brejk.
     
    57:09
    Puk poslali domáci na striedačku a vhadzovať budeme v strednom pásme pri obrannej modrej Lady.
     
    56:44
    Slovan nahadzuje puky do pásma domácich, no nevie ich dokorčuľovať a vytvoriť si súvislý tlak v pásme Lady, domáci puky len bezhlavo posielajú kdekoľvek do voľného priestoru.
     
    55:29
    Slovan kombinoval s pukom v pásme domácich, publikum pískalo, Masalskis však drží v tejto tretine čistý štít. Na konci akcie belasých bola strela v podaní Jegliča z vrcholu ľavého kruhu, Masalskisovi však vrásky na čele nenarobila a puk ukryl pohodlne do lapačky.
     
    54:15
    Slovan potrebuje prestriedať, ukľudniť hru a zbaviť sa tej nervozity, ktorá už dobrých päť minút sedí na jeho hokejkách.
     
    52:55
    Luža zlomil pri streľbe na modrej hokejku, do brejku sa dostali domáci, ich prečíslenie Slovan zvládol vďaka Švarnému a Nagyovi, ktorý sa obetavo hodil na ľad a následne Brust zlikvidoval strelu z hokejky Zaťoviča z pravej strany.
     
    52:09
    Hostia v plnom počte, Lada ani raz neohrozila Brusta v bránke hostí, Slovan zrejme úplne otvorí svoju defenzívu a pokúsi sa zápas poslať aspoň do predĺženia.
     
    51:08
    Slovan po druhýkrát v oslabení puk vyhodil von z pásma, Lada sa bude s pukom ponáhľať späť do pásma súpera.
     
    50:25
    Lada s pukom kombinuje v pásme hostí, Slovan sa však pozične veľmi dobre bráni presilovkovej akcii svojho hostiteľa.
     
    50:09
    Nedovolené bránenie a na trestnú odchádza Barker, Slovan sa bude musieť brániť a čas bude chýbať.
     
    49:18
    Švarný poslal diagonálou puk na pravý kruh, Kašpar krásne zakončil a Masalskis cez lapačku puk opäť vyrazil oblúčikom nad svoju bránku!
     
    48:28
    Prečíslenie domácich tri na jeden, puk z ľavej strany putoval na pravú, domáci však mali takú rýchlosť, že sa s pukom bez zakončenia dostali až za bránkovú čiaru.
     
    47:45
    Arbitri prerušili hru, prihrávka rukou a vhadzovať budeme v strednom pásme pri obrannej modrej domácich.
     
    46:42
    Bartovič preveril pozornosť Masalskisa, ktorý na puk nedosiahol a puk z hokejky Milana len opečiatkoval ľavú žrď bránky Masalskisa!
     
    45:30
    Lada pri chuti a na konci jej akcie opäť výborný Brust, ktorý zlikvidoval puk z hokejky Šenfelda, ktorému puk pred bránkovisko z ľavej strany poslal Krysanov.
     
    44:33
    Obrovská šanca domácich, Brust bol mimo bránkovisko, keď zlikvidoval dve strely v podaní Gurianova, puk poslali domáci pred opustenú bránku hostí, Nagy však Komarova k streľbe nepustil a odstavil ho od puku. Na Slovensku si môžeme všetci vydýchnuť.
     
    43:09
    Skalický spoza bránky nakorčuľoval na ľavú stranu a z otočky vystrelil, Masalskis puk vyrazil pred seba a zlikvidoval aj dve dotážky z hokejky Lušňáka, ktorému sa nepodarilo puk dostať do siete domácich.
     
    42:50
    Domáci v plnom počte, škoda nevyužitej presilovej hry, chlapci spod Tatier sa na gól veru natrápia.
     
    42:08
    Lada vyhodila puk von z pásma a Slovan bude musieť vymyslieť ďalšiu svoju presilovkovú akciu.
     
    41:42
    Bartovič vystrelil z ľavého kruhu zápästím, Masalskis mal odkrytý výhľad a puk schoval do svojej lapačky.
     
    41:15
    A je to Slovan, ktorý zamkol Ladu v pásme, chcelo by to vyrovnávajúci gól a zaveliť v obrat vývoja duelu.
     
    40:50
    Opäť vylúčenie, Bumagin odkorčuľoval na lavicu hanby za držanie.
     
    40:33
    Hostia v plnom počte, Slovan svoje oslabenie prežil a budeme pokračovať v hre s plným počtom hráčov na oboch stranách.
     
    40:20
    Lada zamkla Slovan v pásme a belasí ju jednoducho k streľbe pustiť nemôžu.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 16:45.
     
    V druhej tretine sa nám diali veci. Slovan po nástupe ihneď vyrovnal a mal herne navrch. Domáci sa však zakrátko po góle otriasli a druhým gólom v presilovke odskočili hosťom opäť na rozdiel jedného gólu. Slovan mal možnosť vyrovnať, no nepodarilo sa mu to a tak taktovku hry chytili do rúk domáci, ktorí si vytvorili pekné šance na zvýšenie skóre. Proti bol však Brust, ktorý síce svojim častým a nezmyselným vykorčuľovaním mimo bránkovisko ponúkol domácim prázdnu klietku, Lada ju nevyužila a jej ďalšie šance zlikvidoval Brust a raz, keď už bol prekonaný, zvonilo za jeho chrbtom brvno. V závere tretiny Šťastný atakoval a poslal na ľad Masalskisa, strhla sa dlhá bitka dvoch dvojíc, ktorých arbitri nechali ukončiť pästiarske duely a nadeľovali. Lada bude v tretej tretine začínať presilovou hrou, Slovan má naďalej nádej na zisk i všetkých troch bodov. Zaujímavá bude veru tretia časť hry. Pomer striel medzi žrde v druhej tretine 9:9.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:27
    Domáci v plnom počte a Lada bude pokračovať v hre svojou delenou presilovou hrou, aspoň v to verím.
     
    38:33
    Miklík dostal dve minúty za podrazenie a je po presilovke belasých.
     
    37:46
    Tičar a Šťastný sedia na trestnej, Bolšakov a Romanov sa pridali k Floodovi. Slovan pokračuje v presilovke päť na štyri. Tresty sú rozdelené následovne: všetci štyria po päť minút za údery, navyše Šťastný dve minúty za nedovolené bránenie Masalskisa a „Zoro“ pomstiteľ Bolšakov dve minúty za hrubosť.
     
    37:46
    Romanov v bitke s Tičarom, Šťastný s Bolšakovom, Tičar s vyzlečeným dresom odkorčuľoval na trestnú a všetko začal Šťastný, ktorý atakoval Masalskisa.
     
    37:27
    Flood opustil hraciu plochu za držanie a prvú presilovku v zápase si zahrá Slovan.
     
    37:06
    Brust opäť opustil svoju klietku a dal možnosť domácim na tretí gól, defenzíva belasých to napokon s veľkým šťastím zlvádla bez inkasovania.
     
    36:29
    Na druhej strane sa Nagy dostal k zakončeniu a mohol vyrovnať, Ladislav aj dnes má vychýlenú mušku.
     
    35:25
    Miklík zbytočne stratil puk v strednom pásme, domáci zaútočili po pravej strane vo dvojici a akciu zakončili strelou od kruhu, puk opečiatkoval brvno Brustovej bránky a odrazil sa do voľného priestoru, kde našťastie nikto v červenom drese na dorážku nebol.
     
    34:35
    Lada teraz pomotala defenzíve od Dunaja hlavy, spoza ľavého kruhu vystrelil Krysanov, zblokovaný puk skončil pred Brustom, pred dorážkou domácich si ho však Brust potiahol k sebe a okamžite ukryl pod rukavicu.
     
    33:47
    Tičar poslal spoza pravého kruhu puk za kruhy, našiel Šťastného, ktorý pekne švihom vystrelil, Masalskis v pokľaku na ľad puk ukryl vo svojom výstroji.
     
    33:30
    Volgin sa dostal na vrchole ľavého kruhu k odrazenému puku a z otočky vystrelil, Brust puk vyrazil na opačnú stranu klziska a Slovan môže zaveliť do útoku.
     
    32:28
    Slovan dostal na chvíľu domácich pod tlak, no efektnú palebnú pozíciu si teraz nevytvoril a domáci len vyhodili puk von zo svojho pásma, oba tímy striedajú.
     
    31:16
    Sersen vystrelil od modrej z pravej strany, Masalskis puk poslal na ochrannú sieť, Slovan vybojoval pásmo na vhadzovanie.
     
    30:46
    Gurianov sa s pukom predral cez obranu hostí až pred bránkovisko, zakončil na zmenšenom prietore, Brust bol pozorný a puk vyrazil späť do hry.
     
    29:36
    Hostia v plnom počte, Slovan vyrovnal bilanciu v oslabeniach v dnešnom dueli na 50%:50%.
     
    29:35
    Prečíslenie domácich dva na jeden, Krysanov posunul puk pomedzi nohy Sersena z pravého kruhu na ľavú stranu pred bránku, z prvej pálil Belousov a Brust v rozkľaku puk fantasticky cez pravý betón zneškodnil!
     
    28:44
    Lada už zamkla hostí v pásme a bude sa snažiť vymyslieť nejaký presilovkový vzorec, je to na hráčoch belasých, aby jej to nedovolili.
     
    28:07
    Sersen zachytil puk pred bránkoviskom a poslal ho za bránku na hokejku spoluhráča, puk oblúčikom ponad hlavy hráčov smeruje k Masalskisovi.
     
    27:36
    Novák za vrazenie na mantinel štvrtým dnešným vylúčeným hráčom v zápase a štvrtým vylúčeným na strane Slovana. Dve presilovky Lada využila.
    26:59 Vasilij STRELCOV - 2:1
     
    26:59
    Togliatti dáva gól!
    Puk spoza bránkovej čiary dostal na ľavý kruh VASILIJ STRELCOV, ktorý z prvej pohotovo vystrelil a puk poslal za Brustov chrbát. Asistencie: Alexander Bumagin a Mark Flood.
     
    26:35
    Slovan znovu vyhadzuje puk až k bránkovej čiare domácich, už by sme toto mali uhrať bez ujmy.
     
    26:07
    Ďalší puk poslali hostia až za bránkovú čiaru Masalskisa, čas z oslabenia plynie.
     
    25:30
    Slovan sa dostal k puku, ktorý vyrazil pred seba Brust a puk poslal von cez všetky čiary, Lada musí za pukom k Masalskisovi.
     
    25:10
    Hákovanie na Bočarova vytiahol Barker a dostal za to dve minúty, tretia presilovka v dnešnom zápase a opäť pre domácu Ladu.
     
    23:29
    Slovan pekne zakombinoval s pukom v pásme domácich, Mihalik sa natlačil z pravej strany s pukom pred bránku, pred zakončením mu však puk jeden z domácich vypichol. Akciu napokon ukončil Nagy, ktorý po zrážke s Miklíkom skončil na ľade a Slovan zahral s pukom proti pravidlám, ofsajd na modrej.
     
    22:18
    Nahodený puk z ľavého kruhu v podaní Mokšanceva Brust lapil na hruď, chcel ho aj rozohrať na hokejky spoluhráčom, no ozvala sa píšťalka jedného z dvoch hlavných rozhodcov.
     
    21:11
    Slovan kombinuje s pukom v pásme domácich, spoza ľavého kruhu od mantinelu vystrelil Šťastný a puk zazvonil na betónoch Masalskisa.
    20:17 Michel MIKLÍK - 1:1
     
    20:17
    Slovan Bratislava dal gól!
    Presne toto som čakal, Slovan dnes jednoducho herne na súpera má, z ľavej strany spoza bránkovej čiary Barker poslal puk pred bránku nuž a MICHEL MIKLÍK pred bránkoviskom naordinoval puk do siete Masalskisa. Asistencia: Cam Barker.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 15:51.
     
    Prvá tretina na ľade Lady sa skončila víťazstvom domácich, ktorí v závere pri presilovej hre prekonali Brusta v bránke hostí. Myslím si, že je to dobré, Slovan mal a mohol domácich rozobrať v prvej časti hry, gól do šatne po zbytočnom Jegličovom faule prihral na misku váh trénerovi Říhovi, ktorý poriadne vypumpuje svojim zverencom v šatni žalúdky. V druhej tretine predpokladajme raketový nástup belasých a dokonalý zvrat vývoja zápasu. Vylúčenia dva nula, pomer striel medzi žrde 9:9.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
    19:54 Alexander BOLŠAKOV - 1:0

     
    19:54
    Togliatti dáva gól!
    Lada sa natlačila s pukom do pásma Slovana, z pravej strany dostal na modrú puk na hokejku ALEXANDER BOLŠAKOV, ktorý príklepom vystrelil a puk opečiatkoval obe žrde Brustovej bránky, len na škodu, že celým svojim objemom preťal aj bránkovú čiaru. Asistencie: Georgij Belousov a Dmitrij Vorobiov.
     
    19:15
    Nedovolené bránenie a Jeglič opúšťa hraciu plochu, presilovú hru bude hrať opäť Lada.
     
    18:41
    Sersen sa dostal k odrazenému puku za kruhmi, vystrelil a mal priestor pred bránkou domácich, jeho puk však skončil mimo priestor bránky Lady.
     
    18:25
    Mihalik posunul puk poza kruhy na pravú stranu Sersenovi, ktorý vystrelil z prvej tvrdým príklepom, Masalskis puk ponad bránku vyrazil za svoju klietku!
     
    18:04
    Pekná akcia hostí a konečne poriadna a krásna strela do priestoru bránky, Surový napriahol spoza ľavého kruhu a pretiahol Masalskisa v bránke hostí. Edgars povykorčuľoval z bránky a puk v rozkľaku efektne schoval do lapačky!
     
    16:53
    Lada drží puk a korčuľuje s ním k svojmu gólmanovi, oba tímy v pokoji prestriedajú počas hry, niet sa veru kam ponáhľať.
     
    16:07
    Vylučovať nebudeme, Lada vyhrala vhadzovanie v strednom pásme, no o puk zakrátko prišla a bolo by na čase, aby hostia konečne udreli.
     
    15:57
    Šťastný bol tiesnený a poslal puk na bránku domácich, pískal sa ofsajd a Šťastný bol atakovaný do tváre, počkáme si, ako celú situáciu posúdia arbitri dnešného duelu.
     
    14:55
    Novák viezol puk po modrej, vystrelil švihom za stredom poľa, aj tento puk zblokoval jeden zhráčov stojaci pred bránkoviskom a Masalskis bol bez práce.
     
    13:28
    To by nebol Brust, aby dnes už tretíkrát neopustil svoju klietku, tento tretí jeho výlet s nádychom risku sa skončil pre hostí napokon veľmi dobre.
     
    12:42
    Luža poslal puk cez mantinel do útočného pásma, spoza pravého kruhu zakončil Lušňák, Masalskis šiel do pokľaku a puk cez betóny opäť vyrazil späť do hry.
     
    12:18
    Slovan obstreľuje Masalskisa v domácej klietke, no sú to čitateľné strely zdiaľky, ktoré Edgarovi Masalskisovi v bránke Lady žiadne starosti nerobia.
     
    11:55
    Vasilij Strelcov sa snažil s pukom z ľavého kruhu predrať pred bránkovisko, v dobrom obrannom zákroku ho vygumoval Jeglič a hostia získali puk na svoje hokejky.
     
    11:06
    Surový nakorčuľoval s pukom na palici do útočného pásma a švihom vystrelil spoza kruhov, puk zblokoval jeden z domácich hráčov a Lada ho dostala pod svoju kontrolu.
     
    10:30
    Kašpar vybojoval puk na ľavom kruhu a pohotovo vystrelil, Masalskis priestor pri pravej žrdi vykryl a puk vyrazil späť do hry. Pomer striel medzi žrde aj s týmto Lukášovým pokusom 4:3.
     
    09:05
    Slovan vymyslel peknú akciu, Jegličovi puk po prihrávke Šťastného preskočil hokejku a k streľbe sa dostal Švarný, ktorý od modrej z ľavej strany prevetral betóny Masalskisa. Gólman domácich mal ideálny výhľad a puk poslal k mantinelu na pravú stranu klziska.
     
    08:26
    Domáci zakladali útočnú akciu a puk skončil po teči na striedačke Slovana, vhadzujeme v strednom pásme pri útočnej modrej hostí.
     
    08:06
    Nagy vystrelil a puk Romanov usmernil na ochrannú sieť, to znamená, že Masalskis opäť nemal žiadnu prácu.
     
    07:43
    Opatrný začiatok od úvodu pretrváva, puk síce lieta z pásma do pásma, gólmani na tej ktorej strane sa však v bránke asi aj nudia.
     
    06:30
    Skalický dlho držal puk na palici, nakorčuľoval s ním spoza bránky na ľavú stranu k bránkovisku a vystrelil po ľade, Masalskis cez pravý betón puk vyrazil späť do hry.
     
    05:35
    Alexander Strelcov dostal puk na pravú stranu a prekročil útočnú modrú čiaru, aby mu puk hostia zobrali a poslali ho von z pásma.
     
    04:32
    Hostia v plnom počte, Slovan svoje prvé oslabenie v dnešnom zápase ubránil bez ujmy.
     
    04:09
    Lada zamkla Slovan v pásme a snaží sa vytvoriť si streleckú pozíciu, Slovan jej však žiaden priestor v pásme pred Brustom nedáva.
     
    03:36
    Nedorost zachytil rozohrávku domácich, puk vyviezol von z pásma, nahodil za bránku Masalskisa a oba tímy posielajú na plochu čerstvé sily.
     
    02:56
    Arbitri hru prerušili pre postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku, bola aj posunutá bránka Brusta a Zaťovič stojaci pri bránkovisku mohol puk do bránky dopraviť zbytočne.
     
    02:32
    Luža za podrazenie dostal dve minúty a domáci tím si zahrá presilovú hru.
     
    02:00
    Jeglič dostal puk cez útočnú modrú, posunul vpravo na Nagya, Ladislav vystrelil spoza kruhov puk po ľade, Masalskis pravým betónom puk usmernil do rohu klziska.
     
    01:09
    Slovan nahodil puk do pásma domácich, Bartovič ho však nestihol dokorčuľovať a defenzíva v červených dresoch zakladá útočnú akciu Lady.
     
    00:41
    Slovan vyhral úvodné buly zápasu, puk síce dostal cez útočnú modrú čiaru, no vzápätí sa ho zmocnili domáci, ktorí však obrannú modrú hostí ešte neprekoročili.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    V bránke hostí sa predstaví Barry Brust, v domácej klietke od úvodu Edgars Masalskis. Oba tímy už nakorčuľovali na modré čiary, vypočujeme si hymny Slovenskej republiky a Ruskej federácie a všetko bude prichystané k úvodnému buly zápasu.
     
    Hostia nastúpia na duel v bielomodrých farbách, domáci tím v červenomodrej kombinácii farieb.
     
    Príjemné nedeľňajšie popoludnie želám všetkým priaznivcom hokeja, ktorí sa s nami rozhodli sledovať náš písaný prenos zo zápasu HC Slovan Bratislava na ľadovej ploche Lady Togliatti.
     
    Úvodné zostavy:

    Lada Togliatti:

    Masalskis (Semionov) – Vorobiov, Romanov, Flood, Bolšakov, Viklund, Bočarov, Gurkin – Šenfeld, Belousov, Krysanov – Gurianov, Zaťovič, Bumagin – A. Strelcov, V. Strelcov, Volgin – Komarov, Valujský, Mastriukov – Mokšancev

    HC Slovan Bratislava:

    Brust (Garnett) – Barker, Novák, Mihalik, Sersen (A), Starosta, Švarný, Luža – Kašpar, Nedorost, Miklík – Surový (C), Nagy (A), Bartovič – Jeglič, Tičar, Šťastný – Skalický, Viedenský, Lušňák

    Rozhodca:

    Gamalej, Olenin – Sivov, Šelianin.
     
    HC Slovan HC Slovan na výjazde za súpermi odohrá tretí zápas zo štvorzápasovej série v Togliatti. V Ufe sa mu nepodarilo bodovať, no v Magnitogorsku to bolo už o zisku troch bodov a tie by mal Slovan zapísať do tabuľky aj na ľade Lady.

    Lada Togliatti – načrime do histórie klubu. Klub Lada Togliatti vznikol v roku 1976 pod názvom Torpedo, ktoré niesol až do roku 1989. V histórii ruských najvyšších súťaží klub zaknihoval 2 majstrovské tituly v rokoch 1994 a 1996, štyrikrát obsadil druhé miesto a dvakrát sa mu ušla „bronzová“ medaila. Na medzinárodnej scéne zaznamenal úspechy v podobe víťazstva Pohára Európskych majstrov v roku 1997 a v roku 2006 vyhral aj Interkontinentálny pohár.

    Klub účinkoval v KHL od jej vzniku, hneď v prvom ročníku hráči v play-off obsadili konečné pekné 13. miesto, keď v prvom kole play-off nestačili na CSKA Moskva a po sérii 2:3 na zápasy sa s play-off rozlúčili. V druhom ročníku to výkonmi na play-off nestačilo a Lada obsadila v konečnom účtovaní 22. miesto. Pre nedostatok finančných prostriedkov a problémy s halou, keď jej kapacita 2.900 divákov nepostačovala kritériám stanoveným v pravidlách súťaže KHL, musel klub svoje účinkovanie v nadnárodnej súťaži prerušiť. Späť do kolotoča sa vrátil až v uplynulej sezóne a v súťaži obsadil celkové 24. miesto.

    V súčasnosti modro-bielo-červený dres klubu obliekajú najmä hráči z Ruskej federácie, po jednom hráčovi majú zastúpenie Kanada, Švédsko, Lotyšsko a Česká republika – Martin Zaťovič. Svoje domáce zápasy hráva klub v Ľadovom paláci „Lada-Aréna“ s kapacitou 6.600 divákov. Hlavným trénerom mužstva je Artis Abols z Lotyšska.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenala Lada Togliatti z 19 zápasov 12 bodov, Slovan odohral rovnaký počet zápasov a získal celkom 23 bodov. V uplynulej sezóne Slovan zvíťazil na ľade súpera po výsledku 6:3, odveta v Bratislave skončila víťazstvom hostí v pomere 3:2 po samostatných nájazdoch.

    Najproduktívnejším hráčom v tíme hostí sú dvaja 12 bodoví – Lukáš Kašpar (5+7) a obranca Cam Barker (3+9). V tíme domácich je najproduktívnejším Alexander Bumagin s 10 kanadskými bodmi (5+5). Gólman hostí Barry Brust disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 91,6% úspešnosťou zásahov s priemerom 2,23 gólov na zápas, Michael Garnett s 90,2% úspešnosťou drží priemer 2,63 gólov na zápas Na druhej strane Edgars Masalskis s 92,9% úspešnosťou zásahov pri priemere 2,25 gólov na zápas, Ivan Kasutin91,8% úspešnosť zásahov s priemerom 2,60 gólov na zápas.

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Lada-Arena uvidí v akcii slovenského zástupcu v KHL a onlajny.eu vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujú aktuálne dianie na ľadovej ploche.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 20. Bolšakov (Belousov, Vorobiov), 27. V. Strelcov (Bumagin, Flood) – 21. Miklík (Barker)


    Lada Togliatti: Masalskis (Semionov) – Vorobiov (C), Romanov, Flood, Bolšakov, Viklund, Bočarov, Gurkin – Šenfeld, Belousov, Krysanov – Gurianov, Zaťovič, Bumagin – A. Strelcov, V. Strelcov, Volgin – Komarov, Valujský, Mastriukov – Mokšancev
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Novák, Mihalik, Sersen (A), Starosta, Švarný, Luža – Kašpar, Nedorost, Miklík – Surový (C), Nagy (A), Bartovič – Jeglič, Tičar, Šťastný – Skalický, Viedenský, Lušňák

    Rozhodca: Gamalej, Olenin – Sivov, Šelianin

    Diváci: 3.289