Česko U16 – Liberec 4:3 (kon.)
koniec
Česko U16
4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Pondelok 21.09.2015, 16:00Reprezentácia do 16 rokov
Partner:
     
    52:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gólman Haas neudržel prudkou střelu jednoho z obránců ve své výstroji a PETR WIENCEK byl včas na své pozici, tudíž mohl s ledovým klidem na tváři dorazit kotouč za brankovou čáru.
     
    42:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAKUB LANKO potvrzuje velmi vydařený start do třetí třetiny a domácí opět inkasují. Hrstka, který nahradil na začátku posledního dějství Nováka si prozatím nepřipsal ani jeden zákrok.
     
    40:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ KOBLÍŽEK se svižnou střelou prosazuje takřka ihned po úvodním vhazování skóruje.
     
    38:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jeníkova střela se odrazila k DOMINIKU VERBICKÉMU, který ji ze vzduchu nasměroval za záda Haase, opět tedy máme vyrovnané skóre. Asistence: Jan Jeník.
     
    32:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    ONDŘEJ DUFEK přesnou přízemní střelou našel pátou mezeru ve výstroji gólman" a česká reprezentace se znovu ujímá vedení.
     
    25:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš znovu pravdivé. Nejdříve zakončoval pohlednou akci české reprezentace bekhendovým pokusem, poté se ke kotouči dostal PETR WIENCEK, který při signalizované výhodě prostřelil Haase.
     
    16:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šanci hostů nejdříve zastavil hvizd, který však jak se později ukázalo, nebyl od sudího ale jednoho z neukázněných diváků. RADEK PROŠEK se tedy znovu rozjel a střelou ke vzdálenější tyči překvapil Nováka.

    RR

    Góly a asistencie: 17. Prošek, 33. Dufek, 41. Koblížek, 43. Lanko – 26. Wiencek, 39. Verbický (Jeník), 53. Wiencek


    Česko U16: Haas (Bernáth) – Klejna, Procházka, Novák, Holý, Seeman, Lokajíček, Kukla – Prošek, Svoboda, Matiášek, Vacín, Dufek, Filip, Veselý, Lanko, Koblížek, Kolda, Arnošt, Kropáček
    Bílí Tygři Liberec: Novák (40. Hrstka) – Korecký, Charvát, Bednář, Brabec, Had, Kunst, Šuráň, Eichler, Jursa, Nezbeda, Chrtek, Wiencek, Burda, Král, Jeník, Verbický, Kotyza, Šíp, Mocek, Kubinec, Branský, Čermák