Paríž – Malmö 2:0 (kon.) | Real Madrid – Doneck 4:0 (kon.) | Wolfsburg – CSKA Moskva 1:0 (kon.)
Eindhoven – Manchester United 2:1 (kon.) | Galatasaray – Atlético Madrid 0:2 (kon.) | Benfica – Astana 2:0 (kon.)
Manchester City – Juventus 1:2 (kon.) | Sevilla – Mönchengladbach 3:0 (kon.)
koniec
PSV Eindhoven
2:1 (1:1)
Manchester United
Utorok 15.09.2015, 20:45 • Philips Stadion, Eindhoven • Liga majstrov • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    86
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Ashley Young, prichádza Antonio Valencia.
     
    86
    Striedanie v tíme PSV Eindhoven: z ihriska odchádza Maxime Lestienne, prichádza Jürgen Locadia.
     
    84
    PSV opäť v šanci! Hendrix si na ľavej strane poradil s Darmianom a posunul do malého vápna úplne voľnému De Jongovi, lenže jeho strela z prvej šla nad bránku Manchestru United!
     
    77
    Anthony Martial sa na pravej strane šestnástky vyhol ofsajdovému postaveniu, spracoval si prihrávku od Younga a zakončil, no mieril asi tri metre vedľa protiľahlej žrde.
     
    75
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Ander Herrera, prichádza Marouane Fellaini.
     
    73
    Žltú kartu za faul na Martiala dostáva domáci Jeffrey Bruma, PSV Eindhoven v týchto chvíľach nie je príliš aktívny v ofenzíve. Celá jedenástka domáceho tímu je stiahnutá na vlastnej polovici.
     
    72
    Striedanie v tíme PSV Eindhoven: z ihriska odchádza Andrés Guardado, prichádza Stijn Schaars.
     
    67
    Kapitán United Chris Smalling zastavil domáceho Guardada a bolo to nepríjemným zákrokom, čo znamená žltú kartu od rozhodcu Nicolu Rizzoliho.
     
    61
    Hráči United sa opäť umiestnili pred šestnástkou a kombinovali. Mata posunul pred šestnástkový oblúk na Bastiana Schweinsteigera, ktorý predviedol svoje futbalové umenie a krásnym oblúčikom vrátil Matovi pred malé vápno, no španielskemu hráčovi už následne nevyšlo zakončenie, inak by to bol gól ako z učebnice.
     
    60
    Ashley Young sa rozbiehal za loptou pred šestnástku, ďalej mu preniknúť nedovolil Héctor Moreno, ktorý mu vystavil typický hokejový kanadský bodyček a to je vo futbale neprípustné. Dostáva za to Moreno žltú kartu.
     
    57
    Eindhoven dal gól!
    Z ničoho nič prišla táto gólová akcia! V rozohrávke pochyboval Darmian, Lestienne si zbehol na ľavú stranu, aby si spracoval prihrávku od Guardada a následne centrom krásne v šestnástke našiel LUCIANA NARSINGHA, ktorý pred sebou už nemal nič a hlavičkou ideálne skóroval!
     
    55
    Sme svedkami prvej žltej karty v zápase. Ashley Young sa v okolí poliacej čiary rozbehol do útoku, no faulom ho zastavil Santiago Arias a práve za podkopnutie dostáva kartový trest.
     
    51
    Šanca pre United! Asi najaktívnejší hráč hostí Memphis Depay bol opäť pri chuti. Prihral si do šestnástky na Martiala, pribehol bližšie a lopta mu bola vrátená. Následná strela skončila v náručí Zoeta!
     
    45+2
    Eindhoven dal gól!
    PSV využíva rohový kop a v nadstavenom čase vyrovnáva stav stretnutia! Lestienne si sám odišiel zahrať rohový kop, zahral ho do priestoru pred malým vápnom, kde excelentne zahlavičkoval HÉCTOR MORENO smerom k ľavej žrdi!
     
    45+1
    Nadstavuje sa presne osem minút. Je to pochopiteľné.
     
    44
    Smalling si ako stopér dovolil zaujímavý výlet! Lestienna vytlačil až do stredu poľa, následne s loptou zamieril až do vnútra šestnástky a pálil, no Zoet jeho strelu likvidoval rukami!
     
    43
    Ďalšia šanca pre United! Mata sa rozbehol cez stred ihriska a hral to presne na Depaya bežiaceho viac naľavo, no nakoniec strela od holandského hráča letela tesne vedľa protiľahlej žrde!
     
    41
    Manchester United dal gól!
    "Red Devils" sa v závere prvého polčasu ujímajú vedenia! Po ľavom kraji ihrisk Blind ideálne v šestnástke v medzere našiel MEMPHISA DEPAYA, ktorý sa nádherne preštrikoval cez dvojicu protihráčov a suverénne zakončil ku žrdi!
     
    31
    Hendrix sa posunul bližšie k šestnástke a na jej hranici si všimol voľného Lestienna, ktorý okamžite reagoval na prihrávku a smeroval do zakončenia, ktoré de Gea likvidoval na rukaviciach. Nakoniec to ale bolo postavenie mimo hry.
     
    24
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Luke Shaw, prichádza Marcos Rojo.
     
    23
    Aréna tlieska! Po dlhých ôsmich minútach sa tímu zdravotníkov podarilo úspešne naložiť Shawa na nosidlá. Obrázky nie sú vôbec príjemné. Toto si bude vyžadovať pravdepodobne dlhý liečebný proces.
     
    19
    Ubehla ďalšia minúta, Shaw stále nie je pripravený s pomocou lekárov vstať z ihriska a odísť. Vyzerá to teda naozaj vážne. Je pri ňom tím hosťujúcich lekárov a taktiež záchranná služba.
     
    17
    Luke Shaw teda nakoniec z hracej plochy odchádza na nosidlách aj s pomocou širšieho lekárskeho tímu. Je už na 100% jasné, že do hry zasiahne argentínsky obranca Marcos Rojo.
     
    7
    Šanca na strane Manchestru United! Z ľavej strane z hranice šestnástky poslal zaujímavú loptu do malého vápna Depay, ktorý v nebezpečnej pozícii našiel Martiala. Jeho ťukes do lopty skončil na rukách brankára Zoeta.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 45+2. H. Moreno, 57. L. Narsingh – 41. Depay

    Karty:   55. Arias (PSV), 60. H. Moreno (PSV), 73. Bruma (PSV) – 67. Smalling (MAN)


    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Bruma, H. Moreno, Brenet – Hendrix – Pröpper, Guardado (72. Schaars) – L. Narsingh, L. de Jong (C), Lestienne (86. Locadia).
    Náhradníci: Pasveer – S. Poulsen, Pereiro, Schaars, Vloet, Locadia, De Wijs.

    Manchester United: de Gea – Darmian, Smalling (C), Blind, Shaw (24. Rojo) – Schweinsteiger, A. Herrera (75. Fellaini) – Young (86. A. Valencia), Mata, Depay – Martial.
    Náhradníci: Romero – Rojo, McNair, Carrick, A. Valencia, Schneiderlin, Fellaini.

    Rozhodca: Rizzoli – Liberatore, Tonolini (všetci ITA)