Paríž – Malmö 2:0 (kon.) | Real Madrid – Doneck 4:0 (kon.) | Wolfsburg – CSKA Moskva 1:0 (kon.)
Eindhoven – Manchester United 2:1 (kon.) | Galatasaray – Atlético Madrid 0:2 (kon.) | Benfica – Astana 2:0 (kon.)
Manchester City – Juventus 1:2 (kon.) | Sevilla – Mönchengladbach 3:0 (kon.)
koniec
PSV Eindhoven
2:1 (1:1)
Manchester United
Utorok 15.09.2015, 20:45 • Philips Stadion, Eindhoven • Liga majstrov • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase mal United drvivú, ale veľmi drvivú prevahu na lopte, PSV sa možno päťkrát za celý polčas dostal ku šestnástke súpera a práve raz sa mu to podarilo. Narsingh sa presadil v 57. minúte, Eindhoven následne vydržal ťažký záver, nepustil súpera do vyložených šancí a po solídnom výkone šokoval anglický veľkoklub výhrou 2:1 a ziskom všetkých bodov.

    Nezabudnite, že na Onlajny.eu Liga majstrov pokračuje aj zajtra, kliknite si teda na náš web aj zajtra.
    Ďakujem za pozornosť a prajem príjemnú futbalovú noc! (22:44:41)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    United má poslednú šancu. Teraz bol však faulovaný práve Schaars na obrannej polovici a PSV sa dostane k rozohrávke. Domáci sa snažia čas naťahovať čo najviac.
     
    90+2
    Depayov pokus bol zblokovaný a Propper okamžite loptu vykopol až ku brankárovi De Geovi. United už neostáva veľa času.
     
    90+1
    Nadstavujú sa tri minúty. Depay zahral rohový kop, Arias ho pred ľavou stranou šestnástky zblokoval, ale zahral rukou, čo znamená, že Diabli budú zahrávať štandardku.
     
    90
    Schweinsteiger obetavo získal loptu pred vápnom, bez váhania ju posunul na Martiala pred šestnástku, toho však obral o šancu Moreno a nekompromisne odkopol za postrannú čiaru.
     
    89
    V tejto fáze zápasu sa už začína kalkulovať. Najmä na domácej strane. Pre PSV by bol takýto stav veľkým úspechom a na druhej strane prekvapením pre futbalovú Európu. Ešte však neberieme United nádeje, môže sa stať v závere všeličo.
     
    88
    Antonio Valencia na pravej hranici šestnástky príliš vymýšľal. Kľučkami sa všemožne snažil pretlačiť dnu, Moreno mu na to neskočil a loptu vypichol.
     
    87
    Smalling predĺžil na hranicu šestnástky vzduchom pre Fellainiho. Ten si iba spracoval loptu a ihneď už bol obliehaný Brumom. PSV loptu upratali do bezpečia.
     
    86
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Ashley Young, prichádza Antonio Valencia.
     
    86
    Striedanie v tíme PSV Eindhoven: z ihriska odchádza Maxime Lestienne, prichádza Jürgen Locadia.
     
    85
    Depay vymiešal na pravom kraji protihráča a z priestoru rohovej zástavky poslal do šestnástky. Tam čakal na loptu Fellaini, ale k zakončeniu sa už neprepracoval.
     
    84
    PSV opäť v šanci! Hendrix si na ľavej strane poradil s Darmianom a posunul do malého vápna úplne voľnému De Jongovi, lenže jeho strela z prvej šla nad bránku Manchestru United!
     
    83
    Maxime Lestienne si tentokrát našiel ešte lepšiu pozíciu na ľavej strane a aj lepšie sa načasoval, pálil z ľavej strany v šestnástke, no podarilo sa mu namieriť iba do De Geu.
     
    82
    Propper získal loptu po nevydarenom pohybe protihráča, na ľavú stranu dával pre rozbehnutého Lestienna, lenže toho od lopty bezkonkurenčne odstavil Darmian a nakopol spätne dopredu.
     
    81
    Hostia sa ubránili a vyrazili do útoku. Fellaini pred šestnástku posunul na Matu, ktorý ešte chcel naspäť do vnútra vápna predĺžiť pre Matiala, ale ten už nohou nesiahol na loptu.
     
    80
    Po ľavej strane vybehol Lestienne, jeho pokus o center smerom do vápna bezpečne zblokoval Smalling a následne sa PSV presunie na útočnú polovicu, pretože bude zahrávať roh.
     
    79
    Brenet si dokázal šikovne poradiť s Youngom, rozbehol sa aj ku šestnástke, no tam si u na neho dal pozor Belgičan Fellaini a k zakončeniu ho už nepustil.
     
    77
    Anthony Martial sa na pravej strane šestnástky vyhol ofsajdovému postaveniu, spracoval si prihrávku od Younga a zakončil, no mieril asi tri metre vedľa protiľahlej žrde.
     
    76
    Hendrix sa dostal k lopte na vlastnej polovici a aspoň v tejto chvíli, keď United na chvíľu stratil kontrolu nad loptou sa snažil vysunúť na pravú stranu Narsingha, no priestor si už tam strážil Rojo.
     
    75
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Ander Herrera, prichádza Marouane Fellaini.
     
    74
    Darmian poslal z pravého kraja ihriska center do vnútra vápna, kde ho asi najviac spomedzi všetkých čakal Martial, ale ani k nemu sa cez Morena nedostal.
     
    73
    Žltú kartu za faul na Martiala dostáva domáci Jeffrey Bruma, PSV Eindhoven v týchto chvíľach nie je príliš aktívny v ofenzíve. Celá jedenástka domáceho tímu je stiahnutá na vlastnej polovici.
     
    73
    Memphis posunul pred šestnástkou na Martiala, ktorý už okamžite hľadal naľavo Depaya, ktorý sa už ale napokon nedostal k lopte.
     
    72
    Striedanie v tíme PSV Eindhoven: z ihriska odchádza Andrés Guardado, prichádza Stijn Schaars.
     
    71
    Young po dĺžke na ľavej strane posunul pre Dailyho Blinda, ten už pred bránkovou čiarou nedokázal reagovať pohotovejšie ako jeho protihráč.
     
    70
    Darmian sa snažil na pravej strane pretlačiť cez Lestienna, toho ale neprekabátil a United bude ďalej vo svojom obliehaní šestnástky pokračovať po autovom hode.
     
    68
    Lekár domáceho tímu musel v týchto chvíľach prísť na pomoc Guardadovi, ktorý pomaličky odkrivkáva z ihriska. Rozohrávať budú hráči PSV.
     
    67
    Kapitán United Chris Smalling zastavil domáceho Guardada a bolo to nepríjemným zákrokom, čo znamená žltú kartu od rozhodcu Nicolu Rizzoliho.
     
    66
    Depay, Martial a Mata si na krátkom priestore vymenili loptu a potom ju odovzdali Herrerovi. Ten neváhal a centroval pred Zoeta, kde zbiehal Depay, no pozornejší bol domáci brankár.
     
    65
    Na opačnej strane bol zase v šanci Ander Herrera, ktorý si loptu spracoval pred pokutovým územím a prudko vypálill. Zoet bol v permanencii a guľatý predmet likvidoval svojimi rukavicami.
     
    64
    David Propper potiahol rýchly protiútok domáceho tímu, posunul pred šestnástkou na ľavú stranu pre Narsingha, no jeho následnú nie príliš prudkú koncovku De Gea bezpečne zachytil.
     
    62
    Na opačnej strane sa zase Narsingh prebíjal do vnútra pokutového územia, prešiel kľučkami cez dvoch protihráčov, tí ho ale iba vytlačili ďalej od bránky a niekde v týchto chvíľach aj akcia PSV skončila.
     
    61
    Hráči United sa opäť umiestnili pred šestnástkou a kombinovali. Mata posunul pred šestnástkový oblúk na Bastiana Schweinsteigera, ktorý predviedol svoje futbalové umenie a krásnym oblúčikom vrátil Matovi pred malé vápno, no španielskemu hráčovi už následne nevyšlo zakončenie, inak by to bol gól ako z učebnice.
     
    60
    Ashley Young sa rozbiehal za loptou pred šestnástku, ďalej mu preniknúť nedovolil Héctor Moreno, ktorý mu vystavil typický hokejový kanadský bodyček a to je vo futbale neprípustné. Dostáva za to Moreno žltú kartu.
     
    59
    Španielsky záložník Juan Mata napriahol svoju ľavačku spoza vápna, jeho delovka letela pár metrov nad Zoetovu bránu. Bude sa rozohrávať od domácej bránky.
     
    58
    "Red Devils" sa okamžite snažia odpovedať a presunuli sa v priebehu niekoľkých sekúnd ku súperovej šestnástke. Tam Young nedokázal spracovať autové vhadzovanie a PSV okamžite vykopol preč.
     
    57
    Eindhoven dal gól!
    Z ničoho nič prišla táto gólová akcia! V rozohrávke pochyboval Darmian, Lestienne si zbehol na ľavú stranu, aby si spracoval prihrávku od Guardada a následne centrom krásne v šestnástke našiel LUCIANA NARSINGHA, ktorý pred sebou už nemal nič a hlavičkou ideálne skóroval!
     
    56
    PSV zahral aut a následne sa okamžite stiahol na vlastnú polovicu. Zadné rady súpera z Anglicka si teda môžu v pokoji vydýchnuť.
     
    55
    Sme svedkami prvej žltej karty v zápase. Ashley Young sa v okolí poliacej čiary rozbehol do útoku, no faulom ho zastavil Santiago Arias a práve za podkopnutie dostáva kartový trest.
     
    54
    Hendrix ako tvorca hry bezpečne upokojil hru, loptu posunul po osi ihriska priamo na brankára Zoeta, ktorému prenechal možnosť realizovať sa.
     
    53
    Domáci fanúšikovia sú taktiež pri chuti. Svojich miláčikov ženú vpred. PSV zatiaľ nepredvádza zlý futbal, no mal by byť aktívnejší v ofenzíve. Zatiaľ to tam nie je príliš solídne.
     
    52
    Narsingh zahrával rohový kop, po ktorý si ku bližšej žrdi prišiel Lestienne, ale elegantnou pätičkou nezakončil razantne a ani presne.
     
    51
    Šanca pre United! Asi najaktívnejší hráč hostí Memphis Depay bol opäť pri chuti. Prihral si do šestnástky na Martiala, pribehol bližšie a lopta mu bola vrátená. Následná strela skončila v náručí Zoeta!
     
    50
    Z ľavého kraja ihriska centroval do vápna Memphis Depay, pokus od ofenzívneho záložníka hostí domáci bezpečne upratali.
     
    49
    Ander Herrera si pred šestnástkou vymenil loptu s Darmian, posledne posunul na hrotového útočníka, vekom ešte tínedžera Martiala, ale ten sa už do zakončenia neprepracoval.
     
    48
    Depay šikovne presunul do behu na ľavú stranu pre Juana Matu, ktorý odcentroval k vzdialenejšej žrdi, kde hľadal Martiala, no ten bol dostatočne pokrytý.
     
    47
    Depay zahrával rohový kop pre Diablov, snažil sa o prekvapenie k bližšej žrdi, no Bruma si s centrom poradil a ubránil tak svoj tím.
     
    46
    S loptou na kopačkách začínajú druhú štyridsaťpäťminútovku hosťujúci futbalisti, ktorí do hry postupne zapojili aj brankára De Geu, ktorý v prvom polčase toho veľa na práci nemal.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas prakticky ešte v základoch poznačila nepríjemná okolnosť, keď Luke Shaw nepríjemne a škaredo spadol po sklze protihráča a utrpel zlomeninu nohy. Spoluhráči sa mu za jeho dobrú prácu v úvodných minútach zápasu najprv odvďačili gólom z 41. minúty z kopačky Depaya, ale v 2. minúte nadstaveného času sa radovali aj domáci, keď vyrovnal Moreno.
    Druhý polčas začne približne o 21:55.
     
    45+8
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+8
    Arias predviedol dobrú prácu na obrannej polovici, získal loptu a presunul ju krížom na Lestienna, ktorý už následne iba posunul na spoluhráčov, ktorí v pokoji dokončia prvý polčas.
     
    45+7
    Young si na pravej strane šestnástky spracoval pas od Matu a okamžite sa snažil krížom dávať na Depaya, no lopta iba tak preletela cez pokutové územie.
     
    45+6
    Mata poslal zaujímavý center spoza šestnástky ku vzdialenejšej žrdi, kde na neho siahala asi trojica hráčov. Depay bol najbližšie k zakončeniu, ale napokon ani on správne netrafil loptu.
     
    45+5
    Schweinsteiger sa s rozohrávkou v strede poľa viac na útočnej polovici neponáhľal. Posunul pre istotu na zadné rady hráčov United.
     
    45+4
    Lestienne získal loptu pri poliacej čiare a snažil sa čo najrýchlejšie presunúť hru na opačnú stranu. Tam loptu nakoniec čakal iba hosťujúci Blind. United získal loptu a pokračuje dopredu.
     
    45+2
    Eindhoven dal gól!
    PSV využíva rohový kop a v nadstavenom čase vyrovnáva stav stretnutia! Lestienne si sám odišiel zahrať rohový kop, zahral ho do priestoru pred malým vápnom, kde excelentne zahlavičkoval HÉCTOR MORENO smerom k ľavej žrdi!
     
    45+2
    Lestienne získal loptu na ľavej strane šestnástky, Smalling vystúpil nekompromisne proti nemu a zblokoval mu pokus o center. Bude z toho roh pre PSV.
     
    45+1
    Nadstavuje sa presne osem minút. Je to pochopiteľné.
     
    45
    Young fauloval Breneta zozadu, hlavný rozhodca Rizzoli odpískal faul, no kartu nevyťahoval, snaží sa hru držať v pokoji a sám kontrolovať zápas.
     
    44
    Smalling si ako stopér dovolil zaujímavý výlet! Lestienna vytlačil až do stredu poľa, následne s loptou zamieril až do vnútra šestnástky a pálil, no Zoet jeho strelu likvidoval rukami!
     
    43
    Ďalšia šanca pre United! Mata sa rozbehol cez stred ihriska a hral to presne na Depaya bežiaceho viac naľavo, no nakoniec strela od holandského hráča letela tesne vedľa protiľahlej žrde!
     
    41
    Manchester United dal gól!
    "Red Devils" sa v závere prvého polčasu ujímajú vedenia! Po ľavom kraji ihrisk Blind ideálne v šestnástke v medzere našiel MEMPHISA DEPAYA, ktorý sa nádherne preštrikoval cez dvojicu protihráčov a suverénne zakončil ku žrdi!
     
    41
    Diabli opäť raz obliehali šestnástku súpera, pálil najprv Darmian a po ňom aj Young, no obe strely domáci hráči zblokovali.
     
    40
    Z ľavej strany Lestienne odcentroval do vápna, kde ho čakali dvaja spoluhráči, no tí zase proti sebe mali pozorných stopérov Manchestru United a proti nim sa v tejto chvíli nepresadili.
     
    38
    Bol to práve Juan Mata, ktorý rozohral priamy kop pre svoj tím, domáci sa za pomoci Brumu dokázali ubrániť a loptu odrazili do bezpečia.
     
    37
    Brankár Zoet v tejto chvíli mierne zariskoval. Príliš vybehol z brány a črtala sa potom ďalšia možnosť pre Manchester. Schweinsteiger ale nedokázal predĺžiť ďalej na Martiala.
     
    35
    United sa už opäť postupne blíži pred pokutové územie PSV Eindhoven. Záloha hosťujúceho celku zatiaľ, čo sa týka ofenzívy, pracuje na výbornú.
     
    34
    Daily Blind s poločne s Anderom Herrerom zakombinovali na ľavej strane šestnástky, nakoniec sa im ale nepodarilo preštrikovať sa až pred brankára Zoeta.
     
    32
    Videli sme teda dve zaváhania defenzívy United počas rozohrávky a hneď z toho boli dve sľubné príležitosti. Skončili sa, žiaľ, ofsajdovým verdiktom.
     
    31
    Hendrix sa posunul bližšie k šestnástke a na jej hranici si všimol voľného Lestienna, ktorý okamžite reagoval na prihrávku a smeroval do zakončenia, ktoré de Gea likvidoval na rukaviciach. Nakoniec to ale bolo postavenie mimo hry.
     
    30
    Young zaváhal v spracovaní lopty, domáci ihneď využili situáciu na rýchly protiútok. Po ľavej strane si nabehol do útoku De Jong, ale prihrávku, ktorú si spracoval, si už prevzal v ofsajde.
     
    29
    Doteraz nevýrazný Schweinsteiger si podržal loptu na útočnej polovici, pekným oblúčikom na pravú stranu vysunul Younga, ale ten skončil na kopačke domáceho hráča.
     
    28
    Aj naďalej hra pokračuje v nemastnom-neslanom tempe. United bezpečne stráži stred poľa a všetky pokusy domácich likviduje niekde tu. Či je to center alebo dlhá prihrávka.
     
    26
    Defenzívna štvorica červených diablov sa s rozohrávkou nikam príliš neponáhľa, zahral si aj španielsky brankár De Gea, o ktorom sa mimochodom povrávalo aj o odchode do Manchestru United.
     
    25
    Hra pokračovala rohovým kopom pre United, ktorý nevyústil v zakončenie na bránku. Domáci loptu odkopli až ku Davidovi de Geovi, ktorý prakticky ihneď rozohrával ďalej.
     
    24
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Luke Shaw, prichádza Marcos Rojo.
     
    23
    Aréna tlieska! Po dlhých ôsmich minútach sa tímu zdravotníkov podarilo úspešne naložiť Shawa na nosidlá. Obrázky nie sú vôbec príjemné. Toto si bude vyžadovať pravdepodobne dlhý liečebný proces.
     
    21
    Domáci hráči títo chvíľu využívajú pre seba a zahrievajú sa. Loptu si v okolí miesta činu posúvajú medzi sebou z jednej.
     
    20
    Z tribúny aj túto nepríjemnú situáciu sleduje Ruud van Nistelrooy, určite ani žiadnemu divákovi sa nenaskytá príjemný pohľad, keď lekári stále bojujú so zraneným krajným obrancom Manchestru United.
     
    19
    Ubehla ďalšia minúta, Shaw stále nie je pripravený s pomocou lekárov vstať z ihriska a odísť. Vyzerá to teda naozaj vážne. Je pri ňom tím hosťujúcich lekárov a taktiež záchranná služba.
     
    18
    Lekári ešte stále Lukea Shawa nenaložili na nosidlá. Vieme potvrdiť, že nadstavený čas k prvému polčasu by mal presiahnuť dve minúty.
     
    17
    Luke Shaw teda nakoniec z hracej plochy odchádza na nosidlách aj s pomocou širšieho lekárskeho tímu. Je už na 100% jasné, že do hry zasiahne argentínsky obranca Marcos Rojo.
     
    16
    Pre Louisa van Gaala to určite nie sú príjemné zábery, po rozume mu už určite beží výmena Shawa za niektorého z hráčov z lavičky. Kto to bude, sa zrejme dozvieme o malú chvíľu. Pilne sa tam však rozcvičuje Marcos Rojo.
     
    15
    Zaujímavo sa do šestnástky hostí prepracoval krajný obranca Diablov Shaw, ktorý napokon z toho nebezpečného priestoru strieľal, ale defenzíva PSV ho v poslednej chvíli zblokovala a vyzerá to aj na ošetrenie.
     
    14
    Manchester United si aj naďalej drží taktovku nad hrou, stred poľa je mu absolútne blízky, zatiaľ čo holandský majster má s rozohrávkou problémy.
     
    13
    Memphis Depay odohral rohový kop smerom ku bližšej žrdi, kde si nenápadne zbiehal Martial, no napokon sa ukázalo, že až taký nenápadný nebol, keďže ho hráči PSV postrážili.
     
    12
    Eindhoven sa snažil menšie zaváhanie v strede poľa okamžite využiť na rýchlu kontru, do voľného priestoru sa v ysunul Lestienne, no vysvitlo, že si loptu spracoval v ofsajdovej pozícii.
     
    11
    Tí sa v následnej situácii príliš nevyznamenali, zahranie rohového kopu nakrátko nevyústilo do nebezpečia pre domáceho brankára Zoeta.
     
    10
    Mata si na pravej strane porozumel s Ashleyom Youngom, ktorý z priestoru rohovej zástavky odcentroval do vnútra vápna, odtiaľ domáci futbalisti odrazili loptu na rohový kop pre hostí.
     
    9
    Guardado bol faulovaný na vlastnej polovici, Diabli sa to okamžite snažili využiť na rýchle prečíslenie, ale zastavil ich oprávnený verdikt hlavného rozhodcu.
     
    8
    Zo zadných radov poslal Moreno dlhý nákop smerom na hrot ihriska, kde sa ho snažil získať Guardado, United si postrážili priestor v tejto oblasti hracej plochy.
     
    7
    Šanca na strane Manchestru United! Z ľavej strane z hranice šestnástky poslal zaujímavú loptu do malého vápna Depay, ktorý v nebezpečnej pozícii našiel Martiala. Jeho ťukes do lopty skončil na rukách brankára Zoeta.
     
    6
    United sa s loptou v tejto chvíli nikam neponáhľajú, domáci ich agresívnym napádaním zatlačili až pred šestnástku, odkiaľ bude musieť odkopávať brankár de Gea.
     
    5
    Ashley Young sa individuálne snažil presadiť po pravom kraji ihriska, lopta mu však v najnevhodnejšej chvíli skĺzla z kopačky a následne si ju preberie domáci PSV.
     
    4
    Videli sme prvý náznak akcie na domácej strane, Brenet vysúval na ľavú stranu de Jonga, ktorému sa pred pokutovým územím nepodarilo prekabátiť obrancu "červených diablov".
     
    3
    Martial sa dostal s loptou do šestnástkového oblúka a odtiaľ sa na ľavej strane snažil nájsť Depaya, lenže ten bol obsadený a prihrávka bola tak zablokovaná.
     
    2
    K lopte sa už dostali domáci futbalisti, ktorí sa pomaly zoznamujú s dnešnou loptou. Spočiatku je to len taká klasická oťukávačka.
     
    1
    O úvodný výkop jedného z ôsmich skupinových zápasov Ligy majstrov 2015/2016 sa postarala manchesterská dvojica. United začínajú z vlastnej polovice.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Dnešní súperi sa rozmiestnili na ihrisku, všetko je pripravené na začiatok stretnutia.
     
    Oba tímy nastupujú na trávnik, domácich, nastupujúcich v červeno-bielych dresoch tešia fanúšikovia so svojím nádherným choreom, hostia za Manchestru budú dnes bojovať v čiernych dresoch.
     
    Úvodné zostavy:

    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Bruma, H. Moreno, Brenet – Hendrix – Pröpper, Guardado – L. Narsingh, L. de Jong (C), Lestienne.
    Náhradníci: Pasveer – S. Poulsen, Pereiro, Schaars, Vloet, Locadia, De Wijs.

    Manchester United: de Gea – Darmian, Smalling (C), Blind, Shaw – Schweinsteiger, A. Herrera – Young, Mata, Depay – Martial.
    Náhradníci: Romero – Rojo, McNair, Carrick, A. Valencia, Schneiderlin, Fellaini.

    Rozhodca: Rizzoli – Liberatore, Tonolini (všetci ITA).
     
    Prajem vám príjemný futbalový večer a vítam vás pri sledovaní Ligy Majstrov! Nový ročník najprestížnejšej európskej klubovej súťaže štartuje prvým kolom a my na Onlajny.eu nebudeme pri tom chýbať. V tomto prenose sa bližšie budeme venovať zápasu skupiny B medzi holandským PSV Eindhoven a anglickým Manchestrom United. Zápas sa začína o 20:45 a jeho priebehom vás prevedie Lukáš R. Ovšonka.

    PSV Eindhoven
    PSV sa minulú sezónu jednoznačne podarilo predčiť svojho rivala Ajax Amsterdam, ktorému prenechal miesto na realizovanie sa v play-off Ligy majstrov. Ajax však zaváhal s Rapidom Viedeň a vybojoval si miestenku "iba" do Európskej ligy.
    Eindhoven začal sezónu taktiež veľmi sľubne, po piatich kolách sa nachádza na 4. pozícii so ziskom 11 bodov po troch výhrach a dvoch remízach. Naposledy hral úradujúci holandský majster zápas s Cambuurom, ktorý vonku zdolal bez váhania 0:6. Na Ligu majstrov sa PSV určite teší a hneď v prvom zápase doma privíta slávny anglický klub.

    Manchester United
    "Červení diabli" sa po sezónnej prestávke opäť vracajú na najvyššie európske fórum a určite sa na ich účasť teší široká futbalová verejnosť. United si postup do hlavnej fázy museli vybojovať cez play-off, kde narazili na belgický Club Bruggy, ktorý doma porazili 3:1 a vonku ešte jednoznačnejšie, a to 0:4.
    V lige sa zatiaľ Diablom celkom darí, patrí im 3. miesto s 10 bodmi. Trikrát vyhrali a po jedenkrát remízovali a prehrali. Naposledy si v zaujímavom súboji na Old Trafforde poradili s Liverpoolom 3:1.

    Zápas sa teda začne o 20:45, odohrá sa v aréne s názvom Philips Stadion, ktorý má celkovú kapacitu 35 000 divákov. Povedie ho trojica talianskych arbitrov na čele s ostrieľaným Nicolom Rizzolim.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 45+2. H. Moreno, 57. L. Narsingh – 41. Depay

    Karty:   55. Arias (PSV), 60. H. Moreno (PSV), 73. Bruma (PSV) – 67. Smalling (MAN)


    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Bruma, H. Moreno, Brenet – Hendrix – Pröpper, Guardado (72. Schaars) – L. Narsingh, L. de Jong (C), Lestienne (86. Locadia).
    Náhradníci: Pasveer – S. Poulsen, Pereiro, Schaars, Vloet, Locadia, De Wijs.

    Manchester United: de Gea – Darmian, Smalling (C), Blind, Shaw (24. Rojo) – Schweinsteiger, A. Herrera (75. Fellaini) – Young (86. A. Valencia), Mata, Depay – Martial.
    Náhradníci: Romero – Rojo, McNair, Carrick, A. Valencia, Schneiderlin, Fellaini.

    Rozhodca: Rizzoli – Liberatore, Tonolini (všetci ITA)