Paríž – Malmö 2:0 (kon.) | Real Madrid – Doneck 4:0 (kon.) | Wolfsburg – CSKA Moskva 1:0 (kon.)
Eindhoven – Manchester United 2:1 (kon.) | Galatasaray – Atlético Madrid 0:2 (kon.) | Benfica – Astana 2:0 (kon.)
Manchester City – Juventus 1:2 (kon.) | Sevilla – Mönchengladbach 3:0 (kon.)
koniec
PSV Eindhoven
2:1 (1:1)
Manchester United
Utorok 15.09.2015, 20:45 • Philips Stadion, Eindhoven • Liga majstrov • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase mal United drvivú, ale veľmi drvivú prevahu na lopte, PSV sa možno päťkrát za celý polčas dostal ku šestnástke súpera a práve raz sa mu to podarilo. Narsingh sa presadil v 57. minúte, Eindhoven následne vydržal ťažký záver, nepustil súpera do vyložených šancí a po solídnom výkone šokoval anglický veľkoklub výhrou 2:1 a ziskom všetkých bodov.

    Nezabudnite, že na Onlajny.eu Liga majstrov pokračuje aj zajtra, kliknite si teda na náš web aj zajtra.
    Ďakujem za pozornosť a prajem príjemnú futbalovú noc! (22:44:41)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    United má poslednú šancu. Teraz bol však faulovaný práve Schaars na obrannej polovici a PSV sa dostane k rozohrávke. Domáci sa snažia čas naťahovať čo najviac.
     
    90+2
    Depayov pokus bol zblokovaný a Propper okamžite loptu vykopol až ku brankárovi De Geovi. United už neostáva veľa času.
     
    90+1
    Nadstavujú sa tri minúty. Depay zahral rohový kop, Arias ho pred ľavou stranou šestnástky zblokoval, ale zahral rukou, čo znamená, že Diabli budú zahrávať štandardku.
     
    90
    Schweinsteiger obetavo získal loptu pred vápnom, bez váhania ju posunul na Martiala pred šestnástku, toho však obral o šancu Moreno a nekompromisne odkopol za postrannú čiaru.
     
    89
    V tejto fáze zápasu sa už začína kalkulovať. Najmä na domácej strane. Pre PSV by bol takýto stav veľkým úspechom a na druhej strane prekvapením pre futbalovú Európu. Ešte však neberieme United nádeje, môže sa stať v závere všeličo.
     
    88
    Antonio Valencia na pravej hranici šestnástky príliš vymýšľal. Kľučkami sa všemožne snažil pretlačiť dnu, Moreno mu na to neskočil a loptu vypichol.
     
    87
    Smalling predĺžil na hranicu šestnástky vzduchom pre Fellainiho. Ten si iba spracoval loptu a ihneď už bol obliehaný Brumom. PSV loptu upratali do bezpečia.
     
    86
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Ashley Young, prichádza Antonio Valencia.
     
    86
    Striedanie v tíme PSV Eindhoven: z ihriska odchádza Maxime Lestienne, prichádza Jürgen Locadia.
     
    85
    Depay vymiešal na pravom kraji protihráča a z priestoru rohovej zástavky poslal do šestnástky. Tam čakal na loptu Fellaini, ale k zakončeniu sa už neprepracoval.
     
    84
    PSV opäť v šanci! Hendrix si na ľavej strane poradil s Darmianom a posunul do malého vápna úplne voľnému De Jongovi, lenže jeho strela z prvej šla nad bránku Manchestru United!
     
    83
    Maxime Lestienne si tentokrát našiel ešte lepšiu pozíciu na ľavej strane a aj lepšie sa načasoval, pálil z ľavej strany v šestnástke, no podarilo sa mu namieriť iba do De Geu.
     
    82
    Propper získal loptu po nevydarenom pohybe protihráča, na ľavú stranu dával pre rozbehnutého Lestienna, lenže toho od lopty bezkonkurenčne odstavil Darmian a nakopol spätne dopredu.
     
    81
    Hostia sa ubránili a vyrazili do útoku. Fellaini pred šestnástku posunul na Matu, ktorý ešte chcel naspäť do vnútra vápna predĺžiť pre Matiala, ale ten už nohou nesiahol na loptu.
     
    80
    Po ľavej strane vybehol Lestienne, jeho pokus o center smerom do vápna bezpečne zblokoval Smalling a následne sa PSV presunie na útočnú polovicu, pretože bude zahrávať roh.
     
    79
    Brenet si dokázal šikovne poradiť s Youngom, rozbehol sa aj ku šestnástke, no tam si u na neho dal pozor Belgičan Fellaini a k zakončeniu ho už nepustil.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 45+2. H. Moreno, 57. L. Narsingh – 41. Depay

    Karty:   55. Arias (PSV), 60. H. Moreno (PSV), 73. Bruma (PSV) – 67. Smalling (MAN)


    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Bruma, H. Moreno, Brenet – Hendrix – Pröpper, Guardado (72. Schaars) – L. Narsingh, L. de Jong (C), Lestienne (86. Locadia).
    Náhradníci: Pasveer – S. Poulsen, Pereiro, Schaars, Vloet, Locadia, De Wijs.

    Manchester United: de Gea – Darmian, Smalling (C), Blind, Shaw (24. Rojo) – Schweinsteiger, A. Herrera (75. Fellaini) – Young (86. A. Valencia), Mata, Depay – Martial.
    Náhradníci: Romero – Rojo, McNair, Carrick, A. Valencia, Schneiderlin, Fellaini.

    Rozhodca: Rizzoli – Liberatore, Tonolini (všetci ITA)