Lipt. Mikuláš – Martin 1:4 (kon.) | Olomouc – Poprad 0:0 (zruš.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (2:1 po s.n.)
Litvínov – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Skalica – Piešťany 1:2 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 5:1 (kon.)
Detva – Nové Zámky 7:6 (3:1 po s.n.)
koniec
HC Kometa Brno
5:1 (1:0, 1:0, 3:1)
HC Slovan Bratislava
Utorok 11.08.2015, 18:00 • DRFG Arena, Brno • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    KHLklope na dvere a pred jej začiatkom hokejové tímy ladia svoje orchestre v prípravných zápasoch, HC Slovan nie je žiadnou výnimkou. V odvete sa však predstaví na brnianskom ľade, keď ho bude hostiť juhomoravská Kometa Brno.

    HC Slovan už odohral pred nastávajúcou sezónou tri zápasy, všetky s účastníkmi KHL. V slovinskom Maribore dvakrát zdolal Salavat Julajev Ufa a oba zápasy skončili zhodným pomerom 3:2. V tom prvom Slovan dominoval predovšetkým v druhej tretine, ktorú vyhral 3:0 a súpera prestrieľal pomerom 14:4. O víťazstve HC Slovan rozhodli a body do kanadského bodovania si zapísali: Nagy (Murley, Barker), Jeglič (Tičar, Šťastný) a Skalický (Tičar, Bulík). O dva dni neskôr HC Slovan viedol v zápase už 2:0, potom však dovolil súperovi vyrovnať, aby napokon v polovici záverečnej tretiny rozhodol o svojom víťazstve gólom Šťastného. V druhom vystúpení belasých si body do kanadského bodovania podelili: Šťastný (Tičar, Starosta), Jeglič a opäť Šťastný (Tičar, Jeglič).

    Hokejisti HC sa presunuli na ľad svojho dnešného súpera, kde ich silu preveril ďalší z účastníkov KHL, Torpedo Nižný Novgorod. Na brnianskom ľade dominoval Slovan, ktorý svojho súpera pokoril výsledkom 2:1, keď oba góly belasých padli v presilových hrách. V prvej tretine otvoril skóre Žiga Jeglič a o víťazstve HC rozhodol v tretej tretine svojim gólom Ladislav Nagy. Vo všetkých troch dueloch HC podržali svojimi výkonmi nové akvizície medzi žrďami – Michael Garnett a Barry Brust, obaja z kolísky hokeja, z Kanady.

    HC Slovan sa s Kometou Brno v príprave stretáva často. Pred rokom sa letný prípravný duel odohral v Brne, 26.08.2014 Slovan zvíťazil 3:2 po samostatných nájazdoch. Zápas sa hral podľa dohody na riadny hrací čas, v ktorom HC viedol už 0:2, no domáca Kometa zabrala a minútu pred koncom dokázala vyrovnať. Samostatné nájazdy už boli len čerešničkou na torte pre prítomných fans. Kanadské body si v tomto zápase na svoje kontá pripísali: Ostřížek (Ptáček, König), Vincour (Ton, Ptáček) – Hudáček (Surový), Jeglič. Samostatný nájazd premenil len jeden z aktérov, Tomáš Netík.

    Počas konania ZOH v Soči sa súperi stretli vo vzájomnej konfrontácii najskôr v Bratislave, na Valentína, 14.02.2014, zvíťazili hostia po výsledku 3:2 po samostatných nájazdoch. Kometa v zápase dvakrát viedla o gól, Slovan však vždy našiel odpoveď a diváci si aj v tomto zápase pozreli obľúbené samostatné nájazdy. Do zápasových štatistík sa zapísali: Tomáš Mikúš (Juraj Mikúš), Mráz (Tomáš Mikúš, Škoula) – Burian (Dlapa, Koreis), Tomáš Svoboda (Káňa). V samostatných nájazdoch svoj pokus využil Šatan, za hostí však boli úspešní dvaja aktéri a po góloch Tomáša Svobodu a Kováčika sa z víťazstva tešila Kometa.

    V odvete v Brne, ktorá sa konala 20.02.2014 v Brne sa opäť zrodil výsledok 3:2 po samostatných nájazdoch. Domáci sa ujali vedenia v zápase, HC dvomi gólmi zápas otočil vo svoj prospech, Kometa však vyrovnala a opäť o víťazstve rozhodovali samostatné nájazdy. O zápasové štatistiky sa postarali: Čermák (Hanzlík), Kempný (Tomáš Svoboda, Koreis) – Juraj Mikúš (Mráz), Brejčák. V samostatných nájazdoch uspelo až päť hráčov, na strane domácich Čermák a Tomáš Svoboda, na strane hostí Bližňák, Šatan a Vondrka, ktorý tak rozhodol o víťazstve belasých.

    V utorok pred týždňom sa opäť zrodila remíza, Slovan síce viedol v zápase dvakrát rozdielom dvoch gólov, no v závere zápasu o vedenie prišiel a tak aj tento zápas sa skončil v riadnom hracom čase remízou a o víťazovi rozhodli samostatné nájazdy. V nich bol úspešnejší domáci tím, keď svoju pokusy v gól premenili Jeglič a Surový. O štatistiky sa v tomto dueli postarali: Nedorost (Nagy), Starosta (Tičar, Jeglič), Šťastný (Jeglič, Tičar), Nagy (Barker, Bartovič) – Malec, Zohorna (Káňa, Hanzlík), Čermák (Zohorna), Koreis (Kuboš). V samostatných nájazdoch Jeglič a Surový.

    Ako dopadne odveta na brnianskom ľade? Zrodí sa opäť remíza, ako tomu bolo v ostatných štyroch dueloch? Onlajny.eu Vám všetko dôležité z tohto zápasu sprostredkujú krátkymi písanými správami v on-line prenose.
     
    Príjemný letný podvečer Vám želám pri sledovaní nášho prenosu z prípravného zápasu belasých na brnianskom ľade. Aj zo tohto prenosu Vám prinesieme aktuálne dianie na ľadovej ploche krátkymi písanými príspevkami.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Kometa Brno:

    Falter (Čiliak) – Stehlík, Kaberle (A), Kuboš, Malec, Kováčik, Hanzlík, Ptáček, Dlapa – Mrázek, Hruška (A), Ostřížek – Vondráček, Koreis, Burian – Zohorna, Čermák (C), Káňa – Svoboda, Němec, Dočekal – Raška

    HC Slovan Bratislava:

    Brust (Pavlas) – Starosta, Švarný, Mihalik, Luža, Frolo, Kozák, Valach, Sersen – Jeglič, Tičar, Šťastný – Puliš, Murley, Bartovič – Viedenský, Skalický, Lušňák – Bulík, Protasenja, Skokan – Petráš, Rosandič

    Rozhodca:

    Čech, Polák – Reich, Skopal.
     
    Domáci na dnešný duel nastúpia v bielo-červenej kombinácii farieb, hostia v dresoch modrých.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Domáci sa ako prví chytili parkety a po vyhranom úvodnom buly zakladajú svoju útočnú akciu.
     
    00:55
    Domáci hrali s pukom v pásme hostí, no strelu na bránku nevyslali. Hostia sa zmocnili puku, zvládli bleskový prechod vpred, domáci však puk poslali von cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    01:07
    Burian dostal puk na palicu do pásma, pekne zakončil, Brust však jeho puk schoval vo svojom náručí.
     
    01:44
    Slovan operoval s pukom v pásme Komety, k zakončeniu sa dostal Bulík, jeho puk však zblokoval Kováčik a napokon arbitri hru prerušili pre postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku a hru vykázali do stredného pásma.
     
    02:14
    Slovan opäť pekne zakombinoval a k zakončeniu sa z otočky dostal opäť Bulík, jeho puk však zastavil na svojej hrudi gólman Komety Falter.
     
    03:07
    Brno dáva gól!
    Domáca Kometa rozjasala svojich fans, Ostřížek poslal puk medzi kruhy na hokejku Kaberleho, ktorý sa neulakomil, aj keď bol úplne voľný, na strelu. Všimol si na pravej strane voľného JANA HRUŠKU, posunul mu puk a kanonier domácih trafil odkrytú časť bránky hostí. Asistencie: Tomáš Kaberle a David Ostřižek.
     
    03:59
    Domáci pri chuti, povzbudení gólom podnikli ďalšiu akciu, od modrej zakončoval Čermák, Brust však puk cez betóny poslal späť do hry.
     
    04:33
    Aj Slovan sa snaží čo to s pukom v pásme hostí vymyslieť, nateraz sa však strela Tičara neujala, gólman domácich zasahovať nemusel.
     
    05:00
    Domáci nezvládli prechod do útočného pásma a po zakázanom uvoľnení budeme vhadzovať pred gólmanom Komety Falterom.
     
    05:55
    Kometa na chvíľku pritlačila hostí v pásme a vypracovala si streleckú príležitosť, Kuboš však, rovnako ako pred chvíľou Tičar na druhej strane, netrafil priestor medzi troma žrďami.
     
    06:44
    Slovan ukázal domácim fans niečo zo svojho umenia, z mierného tlaku však nič nevyťažil, strela Viedenského len opečiatkovala betóny domácemu gólmanovi.
     
    07:53
    Kometa opäť pritlačila Slovan v pásme, nevypracovala si streleckú príležitosť, hostia sa však previnili faulom a budeme vylučovať.
     
    08:36
    Kometa hrá na domácom ľade presilovú hru, no chybnou prihrávkou sa pripravila na čas o útočné pásmo.
     
    09:15
    Malec z hranice kruhu pálil po bránke hostí, no trafil len jedného z hráčov a puk sa odrazil do bezpečia, Brust tak teraz zasahovať nemusel.
     
    10:05
    Slovan už hrá s plným počtom hráčom a svoje prvé oslabenie v zápase prežil bez ujmy.
     
    10:55
    Skokan nabil na hokejkovi Lužovi, ktorý pekne vystrelil, jeho puk však defenzíva domácich zblokovala.
     
    11:11
    Šťastný dostal dve minúty za držanie a presilovku si zahrá opäť domáci tím.
     
    11:29
    Slovan sa zmocnil puku a poslal ho von cez všetky čiary, získal nejaké tie sekundy zo svojho oslabenia.
     
    12:01
    Ostřížek sa dokázal v situácii jeden na jeden presadiť cez obrancu hostí, k zakončeniu sa však nedostal a Slovan opäť poslal puk mimo svoje pásmo.
     
    12:33
    Zohorna za seknutie dostal dve minúty a sily sa na ľadovej ploche na čas vyrovnajú.
     
    13:11
    Slovan v plnom počte a čaká ho presilová hra päť na štyri, ako napokon jeho početná výhoda skončí?
     
    13:57
    Slovan si vytvoril tlak v pásme domácich, k streleckému zakončeniu sa dostal Mihalik, Káňa však jeho puk zblokoval a domáci borci puk poslali až za bránkovú čiaru hostí.
     
    14:33
    Kometa v plnom počte a ani Slovan ponuku na zmenu skóre neprijal.
     
    15:04
    Jeglič preveril z pravého kruhu pozornosť Faltera, nateraz domáci gólman v tomto mikrosúboji úspešný.
     
    15:16
    Brust teraz podržal svoj tím, po pravej strane sa do úniku dostal s pukom Zohorna, efektne vystrelil, Brust stihol dať betóny k sebe a priestor vytesniť, domáci sa ani po tejto akcii z gólu radovať nebudú.
     
    16:06
    Brust sa snažil o rýchlu rozohrávku, no puk podvihol príliš a ten skončil napokon na ochrannej sieti.
     
    16:51
    Dlapa dostal dve minúty za nedovolené bránenie, skráti mu pobyt na trestnej niektorý z hráčov v modrom drese?
     
    17:36
    Tičar diagonálnou prihrávkou v pásme našiel voľného Šťastného, ktorý vypálil. Falter vyrazil puk len pred seba, k dorážke sa dostal voľný Jeglič, Žiga však puk poslal vysoko nad domácu bránku.
     
    18:09
    Valach za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou dostal trest v dĺžke dvoch minút, je po presilovke belasých.
     
    18:35
    Domáci fans sa už už radovali z úspechu, Čermák si nakorčuľoval medzi kruhy, dostal puk na hokejku a z prvej vystrelil, Brust ho však ľavým betónom vychytal a zmenu skóre nepripustil.
     
    18:51
    Kometa v plnom počte a bude pokračovať v hre svojou presilovkou.
     
    19:42
    Kometa sa snažila v závere ešte niečo vymyslieť, no chybnou prihrávkou sa o príležitosť pripravila a blížime sa ku klaksónu.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina v Brne je minulosťou, diváci videli jeden gól a na svoju radosť v sieti hostí. Na oboch stranách sa vylučovalo, no ani jeden z tímov početnú výhodu nevyužil. Brankári na oboch stranách ukázali svoje umenie a my sme zvedaví, čo tréner hostí naordinuje svojim zverencom pre druhú časť hry.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:50.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:09
    Hostia v plnom počte, Kometa začala druhú časť hry krátkou presilovkou.
     
    21:08
    Do brejku dva na jeden sa dostali domáci Hruška a Mrázek, Hruška však otáľal so strelou či prihrávkou a napokon puk stratil.
     
    21:08
    Šťastný za hákovanie opustil na dve minúty hraciu plochu.
     
    21:45
    Kometa nevie dostať hostí pod tlak, Sovan umne bráni svoje oslabenie.
     
    22:15
    Slovan bráni svoju modrú čiaru a hráčov domáceho klubu do svojho pásma vôbec nepúšťa.
     
    22:54
    Kometa poslala puk na bránku hostí, celú situáciu ukľudnil Brust, ktorý puk prikryl pod svoju rukavicu.
     
    23:04
    Hostia v plnom počte, ani v tejto presilovej hre gól do zápasových štatistík nezapíšeme.
     
    23:44
    Slovan opäť zamkol na čas domácich v pásme, strely aktívnych Tičara a ani Jegliča sa však neujali a napokon domáci poslali puk von zo svojho pásma.
     
    24:09
    Spoza kruhov napriahol k tvrdej strele Frolo, Falter bol však pozorný puk ukryl vo svojom náručí.
     
    24:39
    Ostřížek sa dokázal presadiť na pravej strane, zbavil sa obrancu hostí, nakorčuľoval s pukom až pred Brusta a vystralil, gólman hostí svojimi betónmi strelu Ostřížka zneškodnil.
     
    25:17
    Kometa pri chuti a opäť sa vyznamenal Brust, ktorý zlikvidoval puk z hokejky Koreisa po Káňovej prihrávke.
     
    26:00
    Slovan zamkol domácich v pásme a vyvinul tlak, no vyloženú streleckú príležitosť si zatiaľ nevypracoval.
     
    26:51
    Skokan dostal dve minúty za krošček a presilovú hru si zahrá domáca Kometa.
     
    27:13
    Švarný poslal puk mimo ľadovú plochu a za zdržiavanie hry odmenený trestom v trvaní dvoch minút, presilovka domácich päť na tri.
     
    27:48
    Brno dáva gól!
    Kometa využíva presilovú hru o dvoch mužov. Kaberle od modrej poslal puk na pravý kruh Němcovi, ktorý ho posunul medzi kruhy voľnému DAVIDOVI OSTŘÍŽKOVI, a ten po ľade medzi betóny Brusta zakončil. Asistencie: Vojtěch Němec a Tomáš Kaberle.
     
    28:30
    Kometa operovala s pukom v pásme hostí, Slovan ju však k streľbe už nepustil.
     
    29:13
    Hostia v plnom počte, Kometa však vsietila pri hre päť na tri.
     
    30:01
    Do brejku sa dostal Žiga Jeglič, zoči-voči Falterovi však neuspel a svoj blafák dobre nezakončil.
     
    31:01
    Skrumáž pred domácou bránkou odmenili arbitri trestom pre Dlapu – hrubosť. Presilovku si zahrá Slovan.
     
    31:49
    Slovan si vytvoril presilovkový vzorec v pásme Komety, Bartovičov strelecký pokus zblokoval Burian a puk ihneď vyhodil až k bránke hostí.
     
    32:30
    K zakončeniu a strele švihom sa dostal Káňa, jeho puk bol ale nepresný a starosti Brustovi nenarobil.
     
    33:01
    Domáci v plnom počte, Slovan ani túto početnú výhodu nevyužil.
     
    33:54
    Puk v pásme domácich smeroval na voľného Bulíka, Hanzlík sa hodil na ľad a puk svojim telom obetavo vybojoval.
     
    34:34
    Falter zneškodnil puk z hokejky Šťastného, ktorý ohrozil domácu bránku z pravej strany.
     
    35:06
    Burian sa na druhej strane dostal k zakončeniu, puk bol však nepresný a do listiny strelcov zápis robiť nebudeme.
     
    35:14
    Jeglič za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou vykázaný na lavicu hanby.
     
    35:58
    Čermák posunul puk voľnému Kováčikovi, ktorý pohotovo z prvej pálil, Brust bol pozorný a cez betóny domáceho hráča vychytal.
     
    36:35
    Domáci svoju akciu v pásme hostí prekombinovali a nateraz bol gólman belasých Brust bez práce.
     
    37:02
    Slovan vyhodil puk von cez všetky čiary a toto oslabenie už musí ubrániť.
     
    37:14
    Slovan v plnom počte, blíži sa záver druhej časti hry, gól do šatne by hostí veru vzpružil.
     
    37:55
    Slovan hrá tvrdo a teraz si na trestnú usadá Frolo, dve minúty za vrazenie na mantinel.
     
    38:33
    Domáci Koreis oslabuje svoj tím a za nedovolené bránenie dostal trest v trvaní dvoch minút.
     
    39:07
    Bartovič po prechode modrou poslal puk na domácu bránku, no minul ju, škoda.
     
    39:40
    Záver druhej tretiny už len dohrávame, Slovan drží puk na svojich hokejkách, no vpred sa už neponáhľa.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina sa skončila a aj v nej sme zaznamenali jeden gól a opäť do siete Brusta. Presilovku päť na tri domáci využili a odskočili hosťom na dva góly. Slovan bude musieť zmobilizovať sily do záverečnej tretiny a postarať sa o tradičné remízové zakončenie duelu týchto dvoch súperov.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 19:42.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:17
    Slovan začal vyhraným buly a útokom, ktorý ale čiarový na modrej zastavil pre ofsajd.
     
    40:33
    Kometa v plnom počte.
     
    41:09
    Dlho sme s plným počtom hráčov nehrali, Tičar dostal dve minúty za krosček, presilovka pre Kometu.
     
    41:43
    Kometa pri presilovke nie a nie zamknúť Slovan v pásme, hostia opäť výborne bránia svoje oslabenie už na modrej čiare.
     
    43:08
    Brno dáva gól!
    Kometa predsa len využíva presilovú hru a odskakuje hosťom už na tri góly. Domáci vyrobili peknú kombinačnú akciu, Stehlik poslal puk medzi kruhy Hruškovi, ktorý sa ale neunáhlil so strelou, všimol si pred bránkoviskom voľného VOJTĚCHA NĚMCA, naservíroval mu puk a Němec pohodlne vsietil. Asistencie: Jan Hruška a Richard Stehlík.
     
    43:40
    Bitku pred bránkou Brusta arbitri trestajú: na domácej strane dostal dve minúty Čermák, na strane hostí Sersen a aj gólman Brust – všetci traja za hrubosť. Kometa tak bude hrať presilovú hru.
     
    44:18
    Slovan vyhadzuje aj tretí puk počas svojej oslabovky až za bránku domácich, Kometa sa ale bude ponáhľať s pukom pred gómana Brusta.
     
    45:05
    Brno vyrobilo ďalšiu peknú akciu, Hruška našiel voľného Němca, posunul mu puk, Vojtěch však pri bránkovisku hostí neuspel a puk poslal mimo priestor Brustovej bránky.
     
    45:37
    Hanzlík vystrelil od modrej, jeho puk ale bol nepresný a napokon aj zblokovaný defenzívou hostí.
     
    45:40
    Hostia v plnom počte, Kometa sa v tejto presilovke nepresadila.
     
    46:50
    Aktívny Viedenský vybojoval puk v pásme hostí, chvíľku ho držal na palici, streleckú pozíciu, z ktorej by potešil fans belasých, si však nevypracoval.
     
    47:37
    Sersen v obrannom pásme vyškolil Dočekala, ktorý sa snažil presadiť v akcii jeden na jeden, Michal mu puk zobral a rozohral akciu svojho tímu.
     
    48:10
    Brust dostal trest dve + desať minút za hákovanie, presilovú hru si opäť zahrá domáca Kometa.
     
    48:37
    Frolo vylúčený na dve minúty za vyhodenie puku a Slovan ide dnes opäť do troch.
     
    49:20
    Brno dáva gól!
    Kometa využíva dnes svoju druhú presilovku o dvoch hráčov. Čermák našiel nezištným pukom voľného HYNKA ZOHORNU, ktorý zakončil pod brvno Brustovej bránky. Asistencia: Leoš Čermák.
     
    50:37
    Slovan v plnom počte a toto stretnutie už musíme nejako dohrať, štyri góly znejú na prvý pohľad hrozivo.
     
    52:12
    Brno dáva gól!
    Kometa školí hostí naďalej, po osi Čermák – Káňa – Zohorna sa puk dostal medzi kruhy a HYNEK ZOHORNA príklepom prestrelil Brustove betóny. Asistencie: jan Káňa a Leoš Čermák.
     
    52:47
    Kozák dostal dve minúty za hrubosť a oslabuje svoj tím, presilovka pre Kometu.
     
    53:30
    Kometa úvod presilovky opäť nezvládla, Slovan bráni svoje pásmo a domácich pre Brusta nepúšťa.
     
    54:47
    Hostia v plnom počte, Kometa sa vzhľadom na vývoj zápasu už nikam s pukom neponáhľa.
     
    55:59
    Brust vytiahol ďalší zákrok zo svojho brankárského umenia, Vondráček tečoval pred bránkou puk z hokejky Buriana, pohotový betón gólmana bol ale proti.
     
    56:23
    Bartovič sa snažil prekvapiť Faltera spoza bránky, domáci gólman ale dobre čítal hru a prekvapiť sa nedal.
     
    57:15
    Káňa preveril pozornosť Brusta, ktorý tvrdú strelu domáceho útočníka zblokoval do rohu klziska.
     
    58:10
    Slovan vybojoval v pásme puk a poslal ho von cez všetky čiary aj za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    58:53
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia zaznamenali v dnešnom nevydarenom zápase predsa len čestný úspech, Švarný našiel na modrej TOMÁŠA STAROSTU, ktorý tvrdou strelou umiestnil puk do bránky domácich. Asistencia: Ivan Švarný.
     
    59:35
    Dnešné stretnutie sleduje 5.431 spokojných divákov.
     
    Koniec zápasu.
     
    Aj po skončení tohto duelu, bez ohľadu na výsledok, si diváci pozrú nesúťažnú sériu samostatných nájazdov.
     
    Samostatné nájazdy začali hostia, Murley poslal puk do vyrážačky Faltera, 0:0.
     
    Zohorna bekhendovým blafákom prekonáva Brusta, 1:0.
     
    Lušňák nakorčuľoval pred bránkovisko, strelou neuspel, 1:0.
     
    Hruška strelou medzi betóny prekonáva Brusta, 2:0.
     
    Protasenja puk poslal, rovnako ako Murley, do vyrážačky domáceho gólmana, 2:0.
     
    Mrázek zoči-voči Brustovi poslal puk tiež len do vyrážačky, 2:0.
     
    Bartovič bekhendovým blafákom neuspel, 2:0.
     
    Kaberle na strane domácich neúspešným strelcom, Brust ho vychytal, 2:0.
     
    Starosta poslal puk vysoko nad bránku Faltera, 2:0.
     
    Čermák to skúsil forhendovým blafákom, neúspešne, 2:0.
     
    Zápas v Brne skončil víťazstvom domáceho tímu a bez ohľadu na výsledok si to hráči rozdali aj v samostatných nájazdoch. Aj v nich uspel domáci tím, ktorý tak urobil radosť peknej domácej diváckej návšteve. Najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: v tíme hostí Tomáš Starosta, v tíme domácich Tomáš Kaberle. Slovan sa o dva dni predstaví na ľade PSG Zlín a onlajny.eu Vám aj z tohto zápasu prinesú aktuálne dianie na ľadovej ploche. Pekný večer a dobrú noc priaznivcom hokeja želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (20:30:34)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 4. Hruška (Kaberle, Ostřížek), 28. Ostřížek (Němec, Kaberle), 44. Němec (Hruška, Stehlík), 50. Zohorna (Čermák), 53. Zohorna (Káňa, Čermák) – 59. Starosta (Švarný)


    HC Kometa Brno: Falter (Čiliak) – Stehlík, Kaberle (A), Kuboš, Malec, Kováčik, Hanzlík, Ptáček, Dlapa – Mrázek, Hruška (A), Ostřížek – Vondráček, Koreis, Burian – Zohorna, Čermák (C), Káňa – Svoboda, Němec, Dočekal – Raška
    HC Slovan Bratislava: Brust (Pavlas) – Starosta, Švarný, Mihalik, Luža, Frolo, Kozák, Valach, Sersen – Jeglič, Tičar, Šťastný – Puliš, Murley, Bartovič – Viedenský, Skalický, Lušňák – Bulík, Protasenja, Skokan – Petráš, Rosandič

    Rozhodca: Čech, Polák – Reich, Skopal

    Diváci: 5.431