L. Mikuláš – Pohronie 0:2 (kon.) | Košice – Vyšné Opátske 4:0 (kon.) | Poprad – B. Bystrica 1:2 (kon.)
koniec
FK Poprad
1:2 (1:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
Sobota 25.07.2015, 19:00 • NTC Poprad • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme videli uvoľnenejší futbal v porovnaní s prevedenou hrou v prvom polčase. Počas druhej 45-minútovky skóroval iba v samotnom závere Zečevič, a tak Dukla odchádza spod Tatier s úsmevom na tvári.

    Ďakujem vám za pozornosť, z NTC v Poprade sa vám prihlásime 8. augusta, keď budeme svedkami ligového zápasu v rámci 2. kola. Poprad privíta VSS Košice, srdečne vás pozývame k sledovaniu! (20:51:26)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Hostia šprintujú ešte do nejakého útoku, chcú svoje vedenie sympaticky navýšiť, ale to už sa asi nepodarí.
     
    90
    Stretnutie sa už len dohráva ako formalita, Popradčania ešte majú loptu na kopačkách, ale na strelenie gólu to bude málo času.
     
    89
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia absolútne prekvapujúco strieľajú druhý gól v zápase, čím už jednoznačne vyjdu z tohto stretnutia ako víťazi! MOMIR ZEČEVIČ si loptu spracoval na hornej hranici šestnástky a takpovediac lenivo vystrelil ku ľavej žrdi, na čo nejak Malec nezareagoval, a tak sa "vojaci" môžu tešiť z triumfu v poslednom prípravnom zápase!
     
    87
    Doteraz neviditeľný Durkot v týchto chvíľach šikovne zobral loptu z kopačky protihráča a pokračoval v akcii, prihral na ľavú stranu, ale tam už útočné ťaženie Popradčanov skončilo pri Mariánovi Ferencovi.
     
    86
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Garagis Haris, prichádza Michal Šufliarský.
     
    84
    Hrá sa prevažne v strede ihriska, oba celky cítia, že tu už je pomaly koniec stretnutia a dôležité je si už nepriviesť žiadne zranenie, ktoré by mohlo eventuálne stáť aj nastúpenie v zápasoch v novom ligovom ročníku.
     
    82
    Absolútne neviditeľný je v dnešnom zápase popradský mladík René Durkot, ktorý v predošlých prípravných zápasoch bol v ofenzíve aj postrachom pre obranu súperov, dnes však asi nemá svoj deň, pri lopte ešte takmer nebol.
     
    81
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Erik Hric, prichádza Mazič Belmin.
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Erik Streňo, prichádza Erik Šuľa.
     
    80
    Ferenc najprv z ľavej strany naznačil strelu, ale všimol si ešte lepšie postaveného Erika Streňa. Loptu mu ponúkol, ale Streňo už pálil mimo brány.
     
    78
    Podtatranci vyvíjajú podstatný tlak na súpera, získali rohový kop ihneď po mierne zahodenej štandardke. Ferenc ho zahrával na bližšiu žrď, kde však napokon domáci to pravé ovocie nenašli.
     
    77
    Pôvodom Ukrajinec Bogdan Borodiuk a odchovanec Moldavy nad Bodvou, ktorý je novou akvizíciou FK Poprad zahrával túto štandardku, ale akosi trafil iba do protihráča, ktorý bránil svoje územie, ako len mohol.
     
    77
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Ľubomír Jurčo, prichádza Martin Biskup.
     
    76
    Rudolf Bulis si pred šestnástkou spracoval loptu, zasiahol ho však faulom Momir Zečevič, Poprad získa štandardku z nebezpečnej vzdialenosti.
     
    74
    Akési problémy, pravdepodobne kŕče do nôh dostal hosťujúci Miln Nikoliš, za pár sekúnd si však dokázal postihnuté svalstvo ponaťahovať a vracia sa späť do rozbehnutej partie s Podtatrancami.
     
    73
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Jozef Tropp, prichádza Bogdan Borodiuk.
     
    72
    Blízko k skórovaniu mali hneď dvaja hráči Dukly! Erik Hric najprv z hranice malého vápna otestoval pevnosť rukavíc brankára Maleca a po ňom už síce oveľa menej razantným zakončením sa snažil prekvapiť Haris popradského brankára, čo však taktiež vyšlo navnivoč.
     
    71
    Týmito chvíľami sme vkročili do poslednej dvadsaťminútovky hracej doby. Stav je stále nerozhodný, v druhom polčase sme zatiaľ neboli svedkami takého vysokého nasadenia, ktoré bolo citeľné v prvom polčase. Predsa len, obe mužstvá sú už značne unavené po takom namáhavom prvom polčase. Hra však ešte môže priniesť zaujímavý priebeh a uvidíme možno aj jasného víťaza.
     
    70
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Eldár Bašovič, prichádza Momir Zečevič.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 32. Ujčík – 25. Kostúrik, 89. Zečevič


    FK Poprad: Huszárik – Jurčo, Bendík, Tropp, Ferenc, Palutka, Gallovič, Rams, Streňo, Zápotoka, Ujčík
    Náhradníci: Malec – Borodiuk, Biskup, Šuľa, Lukáč, Bulis, Durkot

    MFK Dukla Banská Bystrica: Boros – Vodecky, Willwéber, Nikoliš, Savič, Hric, Snitka, Bašovič, Urgela, Haris, Kostúrik
    Náhradníci: Polóny – Šufliarský, Zečevič, Belmin, Šovčík, Fajčík

    Rozhodca: Petrila – Matejka, Hrušovský