Melbourne City – Manchester City 0:1 (kon.) | Bayern – Valencia 4:1 (kon.) | Everton – Arsenal 1:3 (kon.)
Lyon – AC Miláno 2:1 (kon.)
koniec
Everton FC
1:3 (0:1)
Arsenal FC
cz Sobota 18.07.2015, 14:30 • The National Stadium, Singapore • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    84
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Jagielka, přichází Hibbert.
     
    79
    Zajímavou standardní situaci rozehrál Ross Barkley, jehož velmi přesný centr našel ve vápně Phila Jagielku. Jeho hlavička však mířila přímo doprostřed branky, kde stál připravený Petr Čech!
     
    76
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Cazorla, přichází Coquelin.
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Giroud, přichází Akpom.
    75. Ross BARKLEY - 1:3
     
    75
    Everton právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Everton patnáct minut před koncem snižuje na 1:3! Ve středu pole ztratil míč Oxlade-Chamberlain, který si vzal Barry a přiťuknul jej do běhu pro ROSSE BARKLEYHO. Rána anglického středpolaře byl hodně tvrdá a Petr Čech něměl nárok!
     
    71
    Arsenal provádí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází střelec první branky Theo Walcott, kterého nahrazuje Francouz Mikel Arteta!
    62. Mesut ÖZIL - 0:3
     
    62
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Gunners naprosto ovládají toto utkání a střílejí již třetí branku! Velmi důležitý míč vybojoval Gibbs, který nahrál MESUTU ÖZILOVI, ten si narazil se Santi Cazorlou a následně si proti Joelu Roblesovi veděl rady! Santi Cazorla tak měl "prsty" ve všech brankách Arsenalu!
     
    61
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Koné, přichází Lukaku.
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází McCarthy, přichází Osman.
    58. Santi CAZORLA - 0:2
     
    58
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Arsenal naprosto zaslouženě jde do dvoubrankového vedení! Rohový kop rozehrál Cazorla s Özilem na krátko. Německý reprezentant přiťukl míč právě SANTI CAZORLOVI, který ukličkoval bránícího hárče a následně vystřelil přesně k tyči!
    52. Walcott vystřelil těsně mimo
     
    52
    Gunner nyní podnikli rychlý protiútoku, který táhl Mesut Özil. Německý středopolař přenechal míč před vápnem Santi Cazorlovi, ten vypálil z první. Joel Robles jeho přízemní střelu vyrazil!
    51. Skvělý zákrok Petra Čecha
     
    51
    Petr Čech se teď vyznamenal a předvedl další parádní zákrok proti střele Kevina Mirallase!
     
    49
    Arsenal do druhého poločasu doslova vlétl! Theo Walcott si narazil na hranici vápna míč s Ramseym a postupoval do vápna. Na jeho přízemní centr před branku byl Joel Robles krátký, nicméně Garbutt brankáře Evertonu zastoupil a míč odkopl!
     
    46
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Deulofeu, přichází MIrallas.
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Naismith, přichází Barkley.
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Wilshere, přichází Oxlade-Chamberlain.
    41. Petr Čech si s nějvětší pravděpodobností na míč sáhl a vyrazil jej na břevno!
     
    41
    Everton měl další příležitost udeřit ze standardní situace. Rozehrávky se ujal Garbutt, který poslal do vápna výborný centr. Na ten si naskočil Steven Naismith, jenž poslal skvělou hlavičku. Petr Čech konečky prstů vyškrábl míč na břevno! Následně Koné poslal míč do branky, nicméně otřel míč od Deulofeua, který stál v ofsajdu!
     
    34
    Olivier Giroud snad poprvé v tomto zápase dostal míč do vápna a hned z toho byla nebezpečná situace! Francouzský útočník pohotově vracel míč do vápna a Robles míč pouze vyrazil před sebe. Naštěstí pro Everton se v tomto prostoru nikdo z hráčů Gunners nenacházel.
    22. Theo WALCOTT - 0:1
     
    22
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Máme tu úvodní branku finálového utkání! Pardání pas vymyslel Santi Cazorla, který vysunul THEO WALCOTTA. Rychlonohý záložník si veděl rady a posílá Arsenal do vedení!

    Jan Havlovic

    Góly: 75. Barkley (Barry) – 22. Walcott (Cazorla), 58. Cazorla (Özil), 62. Özil (Cazorla)


    Everton FC: Joel Robles – Coleman, Stones (84. Browning), Jagielka (84. Hibbert), Garbutt – McCarthy (61. Osman), Barry – Cleverley, Naismith (46. Barkley), Gerard Deulofeu (46. Mirallas) – Koné (61. Lukaku)
    Náhradníci: Hibbert, Lukaku, Mirallas, Barkley, Osman, Pienaar, Howard, Browning, Galloway, McAleny, Kenny, Williams, Robinson

    Arsenal FC: Čech – Bellerín (76. Debuchy), Chambers, Koscielny, Gibbs – Ramsey, Cazorla (77. Coquelin) – Wilshere (46.Oxlade-Chamberlain), Özil, Walcott (71. Arteta) – Giroud (77. Akpom)
    Náhradníci: Szczęsny, Debuchy, Gabriel Paulista, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Nacho Monreal, Flamini, Akpom, Coquelin, Iwobi