Žilina – Gliwice 5:3 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
5:3 (2:2)
Piast Gliwice
Piatok 19.06.2015, 17:00Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    87
    Piast Gliwice dal gól!

    Hosťom sa napokon podarilo aspoň ako tak stiahnúť stav stretnutia. Po chybnej rozohrávke sa k lopte dostal Gerard Badia. Gerard poslal center na zadnú tyč, kde si loptu jedným dotykom pripravil a druhým zasunul za chrbát Volešáka DANIEL CIECHAŇSKI.
     
    76
    Žilina dala gól!

    V druhom polčase akoby sa nám roztrhlo vrece s gólmi. Po brejku domáceho celku sa k lopte dostal Michal Škvarka. Tomu sa podarilo v polopáde poslať loptu na JAKUBA PAURA a ten pridáva svoj druhý gól v zápase.
     
    73
    Žilina dala gól!

    A Žilina odskakuje Piastu o dva góly. Po rohovom kope sa lopta prepadla na zadnú tyč. V tomto chaose sa dokázal zorientovať JAKUB PAUR, ktorý loptu doslova prešťuchol za chrbát Leszczyňskiho.
     
    63
    Žilina dala gól!

    Žilina sa prvýkrát v stretnutí dostáva do vedenia. Po krásnom, nadýchanom centri z pravého krídla sa do lopty oprel muž na skúške LUKA LUČIČ, ktorý razantným volejom prekonáva bezmocného Rafaka Leszczyňskiho.
     
    45
    Žilina dala gól!

    V samom závere sme sa predsa len dočkali dorovnania. Z ľavého krídla po zasekávačke Mateja Jelića prišiel center pred Doba Rusova. Na tento center si zbehol JAKUB PAUR, ktorý podobne ako Jelić nedal Rusovovi šancu a loptu posiela za jeho chrbát.
     
    41
    Piast Gliwice dal gól!

    Loptu si na biely bod postavil MARCIN PIETROWSKI, ktorý sa z bieleho bodu nemýlil. Loptu poslal do jedného a Volešáka do druhého kúta bránky.
     
    29
    Žilina dala gól!

    Napokon sme sa dočkali dorovnania. Z pravého krídla, kto iný ako Nikolas Špalek poslal loptu priamo na kopačku MATEJA JELIĆA, ktorý bez problémov prekonáva razantnou strelou Doba Rusova. Stav stretnutia 1:1.
     
    7
    Piast Gliwice dal gól!

    Piastu sa z ničoho nič podarilo skórovať. P ochybe v strede ihriska sa už Fedor Presdagović dostal k lopte a bez protestov domácej obrany ju naservíroval PATRICOVI DYTKOVI, ktorý s vybehnutým Volešákom nemal problém.

    Patrik Ondrovič

    Góly: 29. Jelić, 45. Paur, 63. Lučič, 73. Paur, 76. Paur – 7. Dytko, 41. Pietrowski (pen.), 87. Ciechaňski

    Karty:   40. Vavro (ZIL)


    MŠK Žilina: Volešák – Michlík, Káčer, Paur, Jelić, Špalek, Vavro, Škvarka, Letić, Králik, Kadlec.
    Náhradníci: Lé Giang – Hučko, Lučič, William, Kopičár, Kwon, Klec, Mabouka.

    Piast Gliwice: Rusov – Klepczyňski, Dlugolecki, Sivsic, Pietrowski, Murawski, Dytko, Presdagović, Moskwyk, Szeliga, Szarek
    Náhradníci: Szmatula – Leszczyňski, Ciechaňski, Setla, Badia, Liskowski, Kuzdra, Mokwa, Bodzioch, Osyra.