Brazília – Peru 2:1 (kon.) | Ekvádor – Bolívia 2:3 (kon.)
koniec
Ekvádor
2:3 (0:3)
Bolívia
cz Pondelok 15.06.2015, 23:00 • Estadio Elías Figueroa Brander (Valparaíso) • Copa América • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Hlavní arbitr Aguilar se rozhodl, že nastaví celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    88
    Bolívie provádí své poslední střídání! Ze hřiště jde Marcelo Moreno, který vstřelil zatím rozdílovou branku! Na jeho pozici jde Damir Miranda.
     
    87
    Valencia rozehrál roh na krátko s Cazeresem, který udělal rychlou kličku do středu a vypálil na zadní tyč! Quiňónez musel vytáhnout parádní zákrok!
    Noboa napálil břevno
     
    85
    Tak teď měli domácí smůlu! Odražený míč si zpracoal Christian Noboa, který udělal dva tři kroky a vypálil! Jeho krásnou střelu zastavilo břevno!
    Miler BOLAŇOS - 2:3
     
    82
    Ekvádor právě vstřelil branku!
    Ekvádor dává branku naděje! Osm minut před koncem základní hrací doby máme stav 2:3! Ve středu pole se dostal k míči MILER BOLAŇOS, který dostal hodně prostoru a prostě vypálil! Quiňónez byl na jeho střelu krátký!
     
    71
    Bolívie provádí druhé střídání v dnešním zápase! Svůj pobyt na trávníku ukončil Danny Bejarano. Na jeho pozici přichází Bejarano, který by měl oživit útočnou hru.
    Únik Ibarry brankou neskončil
     
    65
    Do velké příležitosti se dostal střídající Ibarra, který dostal skvělý pas za obranu. Jeho tvrdou střelu však lapil Quiňónez! Důležitý zákrok brankáře Bolívie!
     
    57
    I trenér Bolívie Mauricio Soria se rozhodl pro změnu! Ze hřiště jde nevýrazný Ricardo Pedriel. Na jeho místo přichází další útočník Coimbra.
    Enner VALENCIA - 1:3
     
    48
    Ekvádor právě vstřelil branku!
    Ekvádor hned na začátku poločasu snižuje na 1:3! To by mohlo být ještě zajímavé! Ve středu hřiště špatně odkopl míč Bejarano a k míči se dostal Jefferson Montero, který se dostal do vápna a předal míč na nohu ENNERA VALENCII, který poslal míč do opuštěné branky!
     
    46
    Ekvádor dělá první změnu! Ze hřiště odchází Fidel Martínez, kterého nahrazuje Ibarra!
     
    45+1
    Na druhé straně dostává žlutou kartu Miguel Hurtado, který postrkoval Montera a žlutá v tomto případě přišla zaslouženě!
    Marcelo MORENO - 0:3
     
    43
    Bolívie právě vstřelila branku!
    0:3! Tak to je poločas snů pro Bolívii! K penaltovému puntíku se postavil MARCELO MORENO, který vystřelil přesně k tyči a nedal Domínguezovi šanci zasáhnout!
    Žlutá karta
     
    42
    Na druhé straně je odpískaná penalta pro Bolívii! Ve vápně si hodně nešikovně počínal Frickson Erazo, který málem ukopl hlavu Liziovi!
     
    40
    Žlutou kartu navíc dostává Pedro Quiňónez!
    Neproměněná penalta Ennera Valencii
     
    38
    Tak to jsou věci! Enner Valencia svou první penaltu proměnil, avšak rozhodčí nařídil opakování, neboť jeden z hráčů předčastně vstoupil do vápna. Druhou penaltu však Enner Valencia neproměnil. Výborně zasáhl Quiňónez!
    Žlutá karta
     
    36
    Hlavní sudí Aguilar právě nařídil pokutový kop pro Ekvádor! Edward Zenteno dostává žlutou kartu, neboť poslal k zemi Ennera Valenciu. Hráči Bolívie protestují, neboť si myslí, že se o faul nejednalo!
    Nebezpečná situaci ve vápně Bolívie
     
    30
    Noboa hledal za obranou Martíneze, který však měl míč na dlouhou nohu. Pomohl mu stoper Raldés, který míč přistrčil a ekvádorský hráč se málem dostal do zakončení. Gólman Quiňónez raději poslal míč na rohový kop!
    Martin SMEDBERG-DALENCE - 0:2
     
    18
    Bolívie právě vstřelila branku!
    0:2! Bolívie zažívá fantastický vstup do utkání a jde již do dvoubrankového vedení! Velkou chybu při rozehrávce udělal Erazo, který namazal Morenovi, který míč následně poslal MARTINU SMEDBERG-DALENCOVI, jehož rána z velké dálky zapadla přesně k tyči!
    Ronald RALDÉS - 0:1
     
    5
    Bolívie právě vstřelila branku!
    Z následného rohového kopu se Bolívie prosazuje a hned v páté minutě jde do vedení! Rozehrávky rohového kopu se zhostil Smedberg-Dalance, který svým centrem našel ve vápně volného RONALDA RALDÉSE, ten poslal přesnou hlavičku a Domínguez neměl šanci zasáhnout!

    Jan Havlovic

    Góly: 48. Valencia, 82. Bolaňos – 5. Raldés, 18. Smedberg-Dalence, 43. Moreno

    Karty:   40. Quiňónez (ECU), 42. Erazo (ECU) – 36. Zenteno (BLV), 45+1. Hurtado (BLV)

    Nepremenená penalta: 38. Valencia (ECU), brankár Quiňónez zneškodnil


    Ekvádor: Domínguez – Ayovi, Erazo, Achiller, Paredes (86. Angulo) – Montero, P.Quiňónez (46.Cazares), Noboa, Martínez (46. Ibarra) – Bolaňos, Valencia
    Náhradníci: Azcona, Mina, Ibarra, Cazares, Dreer, Pineida, Angulo, Bagüí, Larrea, Narváez, Jonathan González, Lastra

    Bolívia: Quiňónez – Morales, Raldés, Edward Zenteno, Hurtado – Smedberg-Dalence – Bejarano, CHumacero, Pedriel (57. Coimbra) – Lizio (72. Bejerano), Moreno (88. Miranda)
    Náhradníci: Eguino, Peňa, Peňarrieta, Miranda, Rodríguez, Gamarra, Bejarano, Veizaga, Campos, Coimbra, Suárez, Escobar

    Rozhodca: Aguilar – Page, Morgan