Brazília – Peru 2:1 (kon.) | Ekvádor – Bolívia 2:3 (kon.)
koniec
Ekvádor
2:3 (0:3)
Bolívia
cz Pondelok 15.06.2015, 23:00 • Estadio Elías Figueroa Brander (Valparaíso) • Copa América • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    BOLÍVIE
    Bolívie se bude pokoušet napravit zklamání z předchozího šampionátu, kdy obsadila poslední, tedy nepostupové místo. Ani letos nepatří Bolívie k favoritům skupiny A, avšak již v prnvím zápase favorita překvapila.

    Bolívie odehrála v letošním roce pouze jedno utkání. Těsně před šampionátem sehrála přípravný duel s Argentinou. Výsledek vyzněl jasně pro favorita – 5:0! Generálka na samotný šampionát tak Bolívii příliš nevyšla! Samotný vstup do turnaje však již vyšel. V utkání s Mexikem Bolívie nebyla považována za favorita, avšak pozorně bránila a dokázala udržet bezbrankovou remízu, což je pro svěřence Mauricia Soria jistě cenný výsledek!
     
    EKVÁDOR
    Ekvádor nepatří ve skupině A zrovna k favoritům, nicméně v této vyrovnané skupině se může stát cokoliv. Po úvodní porážce potřebuje Ekvádor nutně bodovat!

    Ekvádor odehrál v kalendářním roce 2015 hned čtyři přípravné duely! Nezačal však ideálně, hned první utkání s Mexikem prohrál 0:1. I další utkání se silnou Argentinou Ekvádoru nevyšlo dle představ a prohrál 1:2! Poté svěřenci trenéra Quinterose sehráli dvojzápas s Panamou, který měl sloužit jako generálka na nadcházející šampionát! První utkání skončilo remízou 1:1, avšak druhé utkání již Ekvádor ovládl poměrem 4:0!

    Vstup do turnaje Evádoru příliš nevyšel. Proti domácí reprezentaci dlouho drželi stav, avšak ve druhém poločase Chile dvěma brankami rozhodla o své vítězství!

    Mezi největší hvězdy výběru Ekvádoru určitě patří útončník Enner Valencia, který si dobrými výkony na MS vysloužil angažmá ve West Hamu, v této sezóně však vstřelil pouze čtyři branky. Útočnou dvojici by měl Valncia tvořit s útočníkem Jeffersonem Monterem, který hájí barvy Swansea!
     
    Hezký pondělní večer všem fanouškům a fanynkám fotbalu! Jihoamerická Copa América je v plném prodou a dnes se rozehrají druhé zápasy ve skupině A! My se společně zaměříme na utkání Ekvádoru a Bolívie. Úvodní výkop je naplánován na Estadio Elías Figueroa Brander v 23:00 a u textového onlajnu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    Ekvádor: Domínguez – Ayovi, Erazo, Achiller, Paredes – Montero, P.Quiňónez, Noboa, Martínez – Bolaňos, Valencia
    Náhradníci: Azcona, Mina, Ibarra, Cazares, Dreer, Pineida, Angulo, Bagüí, Larrea, Narváez, Jonathan González, Lastra

    Bolívie: Quiňónez – Morales, Raldés, Edward Zenteno, Hurtado – Smedberg-Dalence – Bejarano, CHumacero, Pedriel – Lizio, Moreno
    Náhradníci: Eguino, Peňa, Peňarrieta, Miranda, Rodríguez, Gamarra, Bejarano, Veizaga, Campos, Coimbra, Suárez, Escobar

    Rozhodčí: Aguilar – Page, Morgan.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop měli k dispozici fotbalisté Bolívie. Hned na úvod se provinil nedovoleným zákrokem Noboa, který poslal k zemi Bejarana.
     
    2
    Bolívie tak zahrávala zajímavou standardní situaci, které se zhostil Martin Smedberg-Dalence. Jeho přímá střela k tyči hodně zaskočila gólamana Domíngueze, který však dokázal zasáhnout!
     
    3
    Na pravé straně si příliš nerozuměli Pedriel s Damiánem Liziem. Výsledkem je míč v zámezí a autové vhazování provede Ekvádorec Ayovi.
     
    4
    S velkým štěstím se míč dostal na pravou stranu, kde se nacházel Smedberg-Dalence. Ten se k odcentrování nedostal, avšak vybojoval alespoň rohový kop!
     
    5
    Bolívie právě vstřelila branku!
    Z následného rohového kopu se Bolívie prosazuje a hned v páté minutě jde do vedení! Rozehrávky rohového kopu se zhostil Smedberg-Dalance, který svým centrem našel ve vápně volného RONALDA RALDÉSE, ten poslal přesnou hlavičku a Domínguez neměl šanci zasáhnout!
    Ronald RALDÉS - 0:1
     
    6
    Ekvádor se pokoušel hned po obdržené brance "zatopit" gólmanu Quiňónezovi, avšak Martínez, který měl míč na kopačce na pravé straně nepřešel přes Moralese.
     
    7
    Ekvádor zahrával volný přímý kop z hodně velké dálky. Rozehrávky se ujal Noboa, jehož centr se však neujal. Na pravé straně však aktivní Quiňónez vybojoval míč zpět a kombinace Ekvádoru může začít.
     
    8
    Hráči Bolívie však velmi aktivně napadali a velmi brzo se dostali k míči. Navíc se dostali do následného rychlého protiútoku, který táhl Bejarano. Jeho rána z hranice vápna byla nakonec zablokována.
     
    9
    Střelec úvodní branky Raldés a Pedro Quiňónez se dostali do souboje na levé straně. Výsledkem není rohový kop Ekvádoru, nýbrž odkop od branky Bolívie.
     
    10
    Ekvádor je po vstřelené brance aktivnější a před malou chvilkou se dostal i do zakončení! Na levé straně byl u míče Noboa, kterému se však nepodařilo dostat do vápna a míč se odrazil k Martínezovi. Ten se opřel do míče, avšak jeho střela letěla vysoko nad!
     
    11
    Miler Bolaňos skončil skončil na trávníku u rohového praporku. V souboji s ním byl Morales, který si je však jistý, že nefauloval. Hlavní sudí mu dal za pravdu a nedovolený zákrok neodpískal.
     
    13
    Martínez se dokázal dostat za pomoci Ayoviho z těžké situace a mířil po pravé straně vpřed. Na zem ho však poslal Chumacero a rozhodčí neváhal s odpískání nedovoleného zákroku.
     
    14
    Na druhé straně se za dlouhým míčem hnal Ricardo Pedriel, který ucítil kontakt od Ayoviho, avšak pokračoval dál a značil, že by měl být odpískán pokutový kop. Hlavní sudí Aguilar však nechal hru pokračovat.
     
    15
    Enner Valencia dostal do vápna ideální míč a mohl pálit, nicméně útočník West Hamu udělal zbytečnou "zasekávačku" a jeho následnou střelu zablokoval jeden z hráčů Bolívie!
    Radost fanoušků Bolívie

     
    16
    Ekvádor je v posledních minutách velmi aktivní na míči, nicméně do zakončení se tak často nedostává a obrana Bolívie stále drží nulu!
     
    17
    Fidel Martínez hledal dlouhým pasem za obranou Enner Valenciu, ten však míč nestihl. U míče byl dříve Quiňónez, který však spadl po údajném kontaktu.
     
    18
    Bolívie právě vstřelila branku!
    0:2! Bolívie zažívá fantastický vstup do utkání a jde již do dvoubrankového vedení! Velkou chybu při rozehrávce udělal Erazo, který namazal Morenovi, který míč následně poslal MARTINU SMEDBERG-DALENCOVI, jehož rána z velké dálky zapadla přesně k tyči!
    Martin SMEDBERG-DALENCE - 0:2
     
    20
    Ekvádor zatím nehraje úplně špatně, nicméně jeho produktivita je nulová. Bolívie dvakrát vystřelila a dvakrát skórovala!
     
    21
    Většina míčů od hráčů Ekvádoru míří k Enneru Valenciovi. I ten poslední mířil na útočníka West Hamu, nicméně nevyšlo mu zpracování a míč mu následně uskočil.
     
    22
    Útočné snažení Ekvádoru zastavil hvizd hlavního sudího Aguilara, který odpískal nedovolený zákrok na Raldése. Obrana Bolívie si tak může na malý moment oddechnout!
     
    23
    Na pravé straně vybojoval míč aktivní obránce Hurtado, který okamžitě hledal křížným centrem Ricarda Pedriela. Ten spadl po souboji s Erazem, avšak o faul se nejednalo.
     
    24
    Obránce Ayovi dokázal vybojovat na levé straně míč a dostal se i k následnému centru. Míč propadl až k Monterovi, který se opřel do míče, avšak Raldés jeho pokus zablokoval!
     
    25
    Fidel Martínez vymyslel krásnou přihrávku mezi obránci pro Milera Bolaňose. U toho byl však stoper Edward Zenteno, který ve skluzu zahrál míč do zámezí na rohový kop!
     
    26
    Druhý rohový kop se Ekvádoru však příliš nepodařil. Centr Martíneze nikoho ve vápně nenašel a Bolívie se málem dostala do protiútoku. Toto nebezpečí však zažehnal Achiller.
     
    28
    Ekvádor momentálně kombinuje na vlastní polovině a pomalu se přesouvá na útočnou polovinu. Bolívie se po druhé brance lehce zatáhla a v posledních mintuách u míče prakticky není.
     
    29
    Teď se Bolívie podívala na útočnou polovinu, avšak vše skončilo po nedovoleném zákroku Bejarana na Martíneze.
     
    30
    Noboa hledal za obranou Martíneze, který však měl míč na dlouhou nohu. Pomohl mu stoper Raldés, který míč přistrčil a ekvádorský hráč se málem dostal do zakončení. Gólman Quiňónez raději poslal míč na rohový kop!
    Nebezpečná situaci ve vápně Bolívie
     
    31
    Z následného rohového kopu žádné nebezpečí pro branku Bolívie nevzešlo a hosté míč odkopli až za poloviny. Ekvádor tak musí začínat opět od nuly!
     
    32
    Obrana Bolívie je v posledních minutách opravdu pod silným tlakem! Na pravou stranu dostal míč Montero, který našel zpětnou přihrávkou na "desítce" Bolaňose. Jeho rána však byla zablokována!
     
    33
    Rozehrávky rohového kopu se zhostil Christian Noboa, jehož centr nebyl povedený a hned na přední tyči míč odkopl Morales. Na polovině hřiště se však Ekvádor k mči opět dostala.
    Pohled na některé fanoušky, kteří navštívili dnešní utkání

     
    35
    Ekvádor zahrával v krátkém časovém sledu další rohový kop. Tato disciplína však není silnou stránkou Ekvádoru, neboť ani ten poslední nebyl povedený a obrana Bolívie míč opět odvrátila.
     
    36
    Hlavní sudí Aguilar právě nařídil pokutový kop pro Ekvádor! Edward Zenteno dostává žlutou kartu, neboť poslal k zemi Ennera Valenciu. Hráči Bolívie protestují, neboť si myslí, že se o faul nejednalo!
    Žlutá karta
     
    38
    Tak to jsou věci! Enner Valencia svou první penaltu proměnil, avšak rozhodčí nařídil opakování, neboť jeden z hráčů předčastně vstoupil do vápna. Druhou penaltu však Enner Valencia neproměnil. Výborně zasáhl Quiňónez!
    Neproměněná penalta Ennera Valencii
     
    39
    Gólman Romel Quiňónez si zřejmě při zákroku nějak ublížil a momentálně je na trávníku ošetřován!
     
    40
    Žlutou kartu navíc dostává Pedro Quiňónez!
     
    42
    Na druhé straně je odpískaná penalta pro Bolívii! Ve vápně si hodně nešikovně počínal Frickson Erazo, který málem ukopl hlavu Liziovi!
    Žlutá karta
     
    43
    Bolívie právě vstřelila branku!
    0:3! Tak to je poločas snů pro Bolívii! K penaltovému puntíku se postavil MARCELO MORENO, který vystřelil přesně k tyči a nedal Domínguezovi šanci zasáhnout!
    Marcelo MORENO - 0:3
     
    44
    Ekvádor to již bude mít hodně těžké, nicméně pokouší se kombinovat na útočné polovině a vstřelit kontaktní branku ještě před koncem poločasu!
     
    45
    Hlavní sudí Aguilar se rozhodl nastavit tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    45+1
    Na druhé straně dostává žlutou kartu Miguel Hurtado, který postrkoval Montera a žlutá v tomto případě přišla zaslouženě!
     
    45+2
    Ekvádor se stále nevzdává! Z pravé strany poslal do vápna zajímavý centr Paredes, který se málem dostal k Martínezovi. Tomu však ve zpracování zabránil Raldés!
     
    45+3
    První poločas skončil.
    Bolívie byla v prvním poločase opravdu produktivní a vede již 0:3!

     
    První poločas na Estadio Elías Figueroa Brander nabídl velmi zajímavou podívanou! Bolívie šla do vedení hned v páté minutě, kdy se prosadil Ronald Raldés. Aktivní byla však nadále Ekvádor, která se však nedokázala prosadit. V 18. minutě tak opět udeřila Bolívie zásluhou Martina Smedberga-Dalence. Následně však byla nařízena penalta pro Ekvádor. Enner Valencia první pokutový kop proměnil, nicméně rozhodčí nařídil opakování. Tu druhou již Valencia neproměnil! Minutu na to fauloval ve vápně Erazo a penaltový kop proměnil Marcelo Moreno.

    Bolívie tak vede před druhým poločasem 0:3! Druhá půle začne přibližně v 0:03!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Ekvádor dělá první změnu! Ze hřiště odchází Fidel Martínez, kterého nahrazuje Ibarra!
     
    47
    Jefferson Montero se pokoušel na levé straně projít přes dvojici protihráčů. To se mu však nepovedlo, avšak dokázal dostat míč do středu hřiště!
     
    48
    Ekvádor právě vstřelil branku!
    Ekvádor hned na začátku poločasu snižuje na 1:3! To by mohlo být ještě zajímavé! Ve středu hřiště špatně odkopl míč Bejarano a k míči se dostal Jefferson Montero, který se dostal do vápna a předal míč na nohu ENNERA VALENCII, který poslal míč do opuštěné branky!
    Enner VALENCIA - 1:3
     
    49
    Na druhé straně se octil osamocený Damián Lizio, který nečekal na podporu spoluhráčů a namířil si to přímo do středu. Zde spadl po souboji s Erazem, avšak hlavní arbitr tento zákrok neodpískal.
     
    50
    Rohový kop se Ekvádoru opět nepovedl a Bolívie se dostala do protiútoku. Na útočné polovině si však míč špatně zpracoval Chumacero, který si následně pomohl faulem.
     
    51
    Bolívie je v posledních minutách pod silným tlakem a to máme před sebou ještě čtyřicet minut! Ekvádor má ještě dostatek času na vyrovnání!
     
    53
    Enner Valencia se na levé straně do vápna nedostal a míč ztratil. Bolívie se následně dostala z těžké situace pěknou kombinací. Přihrávku však nakonec nedokázal zpracovat Pedriel a míč skončil v zámezí.
     
    54
    Bolívie zahrávala volný přímý kop, který rozehrál Ayovi do středu k Monterovi. Jeho tvrdou střelu zablokoval stoper Morales, který následně zůstal ležet na zemi!
     
    55
    Na pravé straně se nahnal do vápna Ibarra, který měl proti sobě Moralese. O stopera Bolívie nakonec otřel míč a Ekvádor bude zahrávat rohový kop.
     
    56
    Ani z tohoto rohového kopu však Ekvádor nedokázal udeřit a u míče je momentálně Bolívie, která míří vpřed!
     
    57
    I trenér Bolívie Mauricio Soria se rozhodl pro změnu! Ze hřiště jde nevýrazný Ricardo Pedriel. Na jeho místo přichází další útočník Coimbra.
     
    58
    Walter Ayovi posílal křížnou přihrávku na levou stranu, kde se nacházel Montero. K tomu však nedošla, neboť nepřesný pas vystihl Hurtado.
     
    59
    Bolívie se dostala do ojedinělého protiútoku, avšak míč velmi rychle ztratila! Ve druhém poločasu na trávníku jasně vládne Ekvádor, který však stále ztrácí dvě branky.
     
    61
    Teď to však s důrazem přehnal Jefferon Montero, který velmi ostrým zákrokem poslal k zemi Alejandra Chumacera.
    Dnešní zápas opravdu hodně bolí a vidíme velké množství tvrdých zákroků

     
    62
    Zajímavý průnik do vápna provedl Enner Valencia, který těsně před Quiňónezem udělal kličku a následně poslal před branku centr. Ten byl přetažený a míč skončil v zámezí.
     
    64
    U míče se ocitl opět Valencia, který kombinoval ve středu pole s Monterem. Jejich spolupráce však k zakončení nevedla, neboť o míč přišli.
     
    65
    Do velké příležitosti se dostal střídající Ibarra, který dostal skvělý pas za obranu. Jeho tvrdou střelu však lapil Quiňónez! Důležitý zákrok brankáře Bolívie!
    Únik Ibarry brankou neskončil
     
    67
    Chumacero se na levé straně dostal k míči obehrál Monetera, avšak poté o míř přišel. Ten si vzal Christian Noboa, který vystřelil technickou střelu. Quińónez byl na místě!
     
    68
    Ekvádor je ve druhém poločase jednoznačně lepší, nicméně prosadit se zatím dokázal pouze jednou a čas běží!
     
    69
    Montero dostal do vápna zajímavou přihrávku, kterou se pokoušel vracet do vápna. Akce Ekvádoru však byla zastavena hvizdem hlavního rozhodčího.
     
    71
    Bolívie provádí druhé střídání v dnešním zápase! Svůj pobyt na trávníku ukončil Danny Bejarano. Na jeho pozici přichází Bejarano, který by měl oživit útočnou hru.
     
    72
    Noboa se pokoušel najít dlouhým míčem za obranu nabíhajícího Montera. Ven z branky však šel gólman Quiňónez, který míč lapil a ukončil tak akci Ekvádoru.
     
    73
    Z hodně velké dálky to zkoušel Juan Cazares, který se pokoušel překvapit Quiňóneze. Jeho rána však letěla těsně mimo. Pavel Horváth by měl jistě radost!
     
    74
    Ekvádor brzdí velký počet faulů! Nyní se ve vzdušném souboji provinil faulem Juan Parades, který poslal k zemi Moralese a ukončil tím útočnou akci svého týmu.
     
    75
    Středem hřiště podnikl zajímavý průnik střídající Ibarra, kterého poslal k zemi Danny Bejarano a Ekvádor má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    76
    Rozehrávky se zhostil Enner Valencia, jemuž však zakončení vůbec nevyšlo! Jeho střela branku Quiňóneze vůbec neohrozila, neboť letěla vysoko nad!
     
    77
    Ekvádor je prakticky po celý druhý poločas nastěhovaný na útočné polovině, avšak branku vstřelil pouze jednu a do zakončení se také příliš nedostává.
     
    78
    Teď mohl zakončit Jefferson Montero, avšak zastavil ho hvizd hlavního sudího, který odpískal ofsajd. Jeden z prvních v tomto zápase!
    Momentka z dnešního utkání

     
    80
    Bolívie se teď na malou chvíli dokázala dostat k míči, avšak Bejarano o něj vzápětí přišel. Následně přišel faul na Juana Paredese a Ekvádor má k dispozici další standardní situaci!
     
    81
    Rozehrávky se zhostil Valencia, jehož centr byl odvrácen Raldésem. Za vápnem si míč zpracoval střídající Ibarra, jehož rána z velké dálky proletěla mimo branku Bolívie!
     
    82
    Ekvádor právě vstřelil branku!
    Ekvádor dává branku naděje! Osm minut před koncem základní hrací doby máme stav 2:3! Ve středu pole se dostal k míči MILER BOLAŇOS, který dostal hodně prostoru a prostě vypálil! Quiňónez byl na jeho střelu krátký!
    Miler BOLAŇOS - 2:3
     
    83
    Ve vápně spadl Jefferson Montero po kontaktu s Edwardem Zentenem. Hlavní arbitr stál blízko, nicméně nedovolil si penaltu odpískat!
     
    84
    Ekvádor je nastěhován na útočné polovině a kombinuje ze strany na stranu. Obrana Bolívie však hraje dobře pozičně a zatím odolává!
     
    85
    Tak teď měli domácí smůlu! Odražený míč si zpracoal Christian Noboa, který udělal dva tři kroky a vypálil! Jeho krásnou střelu zastavilo břevno!
    Noboa napálil břevno
     
    86
    Ekvádor stupňuje tlak a nyní vybojoval rohový kop, který se chystá rozehrát Enner Valencia!
     
    87
    Valencia rozehrál roh na krátko s Cazeresem, který udělal rychlou kličku do středu a vypálil na zadní tyč! Quiňónez musel vytáhnout parádní zákrok!
     
    88
    Bolívie provádí své poslední střídání! Ze hřiště jde Marcelo Moreno, který vstřelil zatím rozdílovou branku! Na jeho pozici jde Damir Miranda.
     
    89
    Bolivíe se teď dostala k míči a úspěšně přešla na soupeřovu polovinu. Momentálně šetří cenné vteřinky!
     
    90
    Ve středu pole si nyní pomohl nedovoleným zákrokem Ronadl Raldés, který poslal k zemi Valenciu. Hlavní sudí však hru pustil!
     
    90+1
    Hlavní arbitr Aguilar se rozhodl, že nastaví celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+2
    Ekvádoru se čas krátí! Momentálně kombinuje na útočné polovině, avšak do zakončení se stále nemůže dostat! Bolívie zvládá závěr výborně!
     
    90+3
    Alejandro Chumacero schytal ránu do obličeje od Waltera Ayoviho. Zcela zbytečný zákrok Ekvádorce a u míče navíc bude Bolívie!
     
    90+3
    Do zakončení se teď dostal střídající Cazares, který dostal přihrávku od Montera. Jeho technickou střelu však lapil Quiňónez!
     
    90+4
    Konec zápasu.
    Bolívie se dnešním vítězstvím výrazně přiblížila postupu!

     
    Dnešní utkání je u konce! Ekvádor zcela nezvládl první poločas a výsledek zápasu s Bolívií již nedokázal srovnat a prohrál 2:3!

    První poločas na Estadio Elías Figueroa Brander nabídl velmi zajímavou podívanou! Bolívie šla do vedení hned v páté minutě, kdy se prosadil Ronald Raldés. Aktivní byla však nadále Ekvádor, která se však nedokázala prosadit. V 18. minutě tak opět udeřila Bolívie zásluhou Martina Smedberga-Dalence. Následně však byla nařízena penalta pro Ekvádor. Enner Valencia první pokutový kop proměnil, nicméně rozhodčí nařídil opakování. Tu druhou již Valencia neproměnil! Minutu na to fauloval ve vápně Erazo a penaltový kop proměnil Marcelo Moreno.

    Ekvádor do druhého poločasu vlétl a hned v 48. minutě snížil Enner Valencia. Do velké šance se dostal také Ibarra, který však brankáře Bolívie nepřekonal. V 82. minutě Ekvádor dal na 2:3 zásluhou Milera Bolaňose a šance na remízu ještě žily! O tři minuty později trefil břevno Noboa a nic více se již nestalo!

    Bolívie má tak na svém kontě čtyři body a výrazně se přiblížila postupu ze skupiny! Ekvádor je však v kritické situaci a jeho šance na postup hodně klesly!

    Z mé strany je to vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (00:57:48)

    Jan Havlovic

    Góly: 48. Valencia, 82. Bolaňos – 5. Raldés, 18. Smedberg-Dalence, 43. Moreno

    Karty:   40. Quiňónez (ECU), 42. Erazo (ECU) – 36. Zenteno (BLV), 45+1. Hurtado (BLV)

    Nepremenená penalta: 38. Valencia (ECU), brankár Quiňónez zneškodnil


    Ekvádor: Domínguez – Ayovi, Erazo, Achiller, Paredes (86. Angulo) – Montero, P.Quiňónez (46.Cazares), Noboa, Martínez (46. Ibarra) – Bolaňos, Valencia
    Náhradníci: Azcona, Mina, Ibarra, Cazares, Dreer, Pineida, Angulo, Bagüí, Larrea, Narváez, Jonathan González, Lastra

    Bolívia: Quiňónez – Morales, Raldés, Edward Zenteno, Hurtado – Smedberg-Dalence – Bejarano, CHumacero, Pedriel (57. Coimbra) – Lizio (72. Bejerano), Moreno (88. Miranda)
    Náhradníci: Eguino, Peňa, Peňarrieta, Miranda, Rodríguez, Gamarra, Bejarano, Veizaga, Campos, Coimbra, Suárez, Escobar

    Rozhodca: Aguilar – Page, Morgan