Česko – Fínsko 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
Česko
2:1 (1:0, 0:1 - 1:0)
Fínsko
cz Piatok 12.06.2015, 23:50MS inline hokej žien • Semifinále
Partner:
     
    43:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    JSME VE FINÁLE, JSME VE FINÁLE!!! Velké hráče dělají velké momenty, a právě ten teď zařídila nejmladší hokejistka české reprezentace na mistrovství světa! Martina Vonková narýsovala prudkou přihrávku na KRISTÝNU KALTOUNKOVOU, která na hranici brankoviště ideálně tečovala puk do odkryté svatyně. Třináctiletá Kaltounková posouvá národní tým do finále šampionátu v argentinském Rosariu – 2:1 po prodloužení! Asistence: Martina Vonková.
     
    29:58
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ale to je obrovská škoda, finské hokejistky v polovině druhé části vyrovnávají skóre. MINTTU TUOMINENOVÁ střílela od červené čáry, dráhu letu puku ale podle všeho změnila nešťastná česká teč a Šmardová nestačila zareagovat – 1:1. Asistence: Mia Airolaová.
     
    11:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tam, v semifinále mistrovství světa se české hokejistky ujímají vedení! Po buly ve středovém kruhu vybojovala puk Kateřina Mrázová, natáhla na sebe soupeřku a pak vybídla svou parťačku SIMONU STUDENTOVOU. Ta z gólové pozice nezaváhala a je to 1:0! Asistence: Kateřina Mrázová.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 12. Studentová (Mrázová), 44. Kaltounková (Vonková) – 30. Tuominenová (Airolaová)


    Česko: Šmardová (Nenadálová) – Jančová, Mrázová "C", Studentová, Mlýnková – Němcová, Pančáková, Vonková, Kaltounková – Vojtěchová, Řepková, Zelenková, Pipková – Erbenová. Hrající trenérka: Věra Pančáková.
    Fínsko: M. Koivistová (Jokipolviová) – Vattovaaraová, Tuominenová "C", Jokipeltová, Airolaová, E. Kovistová, Niemeläová, Klemolaová, Rajahuhtaová. Trenér: Sami Inkiläinen.