Česko – Fínsko 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
Česko
2:1 (1:0, 0:1 - 1:0)
Fínsko
cz Piatok 12.06.2015, 23:50MS inline hokej žien • Semifinále
Partner:
     
    36:16
    Výborně! Finská střela šla mimo a Katka Mrázová následne vybojovala finský faul. Viivi Vattovaaraová (FIN) je vyloučena za podražení, bude se hrát tři na tři.
     
    36:00
    Ale tohle je hodně nepříjemné. Po souboji u hrazení se Niemeläová poroučela k zemi a Martina Vonková (CZE) si odpyká dvě minuty za podražení. Tohle musíme přežít, i kdybychom měli puk sežrat.
     
    33:11
    Tu sice Češky nevyužily, ale teď si zahrají dvě minuty v přesilové hře. Doufejme tedy, že to celé dvě minuty nebudou. Susanna Niemeläová (FIN) – menší trest za hákování.
     
    12:06
    Národní tým si poprvé zahraje oslabení. Za hru tělem, která se v inline hokeji nepřipouští, je vyloučena hrající trenérka Věra Pančáková (CZE).

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 12. Studentová (Mrázová), 44. Kaltounková (Vonková) – 30. Tuominenová (Airolaová)


    Česko: Šmardová (Nenadálová) – Jančová, Mrázová "C", Studentová, Mlýnková – Němcová, Pančáková, Vonková, Kaltounková – Vojtěchová, Řepková, Zelenková, Pipková – Erbenová. Hrající trenérka: Věra Pančáková.
    Fínsko: M. Koivistová (Jokipolviová) – Vattovaaraová, Tuominenová "C", Jokipeltová, Airolaová, E. Kovistová, Niemeläová, Klemolaová, Rajahuhtaová. Trenér: Sami Inkiläinen.