J. Kórea – SAE 3:0 (kon.) | Španielsko – Kostarika 2:1 (kon.)
koniec
Španielsko
2:1 (2:1)
Kostarika
cz Štvrtok 11.06.2015, 22:00Medzinárodné zápasy
Predzápasové kurzy
    Silvova střela mířila mimo
     
    89
    Míč se dostal na nohu David Silvy, který udělal kličku do středu a z hranice vápna vypálil. Jeho přízemní rána skončila těsně mimo! Navas se natahoval marně!
     
    89
    V samém závěru střídá také Kostarika. Svůj pobyt na hřišti dokončil Celso Borges, kterého nahrazuje Álvaro Saborio!
     
    82
    V pořadí již šesté střídání provedla evropská země! Ze hřiště odchází po velmi dobrém výkonu Cesc Fábregas, kterého nahrazuje záložník Realu Isco!
     
    81
    Lehké zmatky teď provedla Kostarika při střídání, nejdříve měl jít střídat Vega, který však zatím není ani na hřišti. Nakonec jde střídat Júnior Díaz, kterého nahrazuje Elías Aguilar!
     
    75
    Druhou žlutou kartu udělil hlavní arbitr hostujícímu Celso Borgesovi, který zatáhl za dres unikajícího Vitola.
     
    74
    Španělé provádí již celkově páté střídání v tomto zápase! Ze hřiště jde záložník Bilbaa Mikel San José, an jeho místo jde Sergio Busquets!
     
    68
    Hned o minutu později střídá hostující celek podruhé. Ze hřiště jde David Guzmán, kterého ve středu pole nahradí José Cubero!
     
    67
    A právě Johan Venegas ukončuje svůj pobyt na hřišti a jde stídat. Na jeho pozici přijde Deyer Vega, který se bude pokoušet probudit ofenzivu Kostariky.
    Bartra branku Kostariky přestřelil!
     
    64
    Vitolo našel na levé straně Davida Silvu, který se dostal až do blízkosti Navase. Následně předlal míč Marcu Bartrovi, který však z dobrých dvou metrů přestřelil!
     
    63
    Krásnou kombinaci na levé straně započal Vitolo, který prošel do středu, kde předal míč Silvovi, ten krásně pustil míč na nabíhajícího Cazorlu, který však Navase nepřekonal!
     
    59
    Španělsko provádí hned trojité střídání! Ze hřiště jde Sergio Ramos, kterého nahrazuje další stoper Pique. Svou dnešní práci ukončil také Koke, na jehož místo jde Santi Cazorla z Arsenalu. Také Nolito střídá a na trávník jde David Silva!
    Fantastický zákrok Navase
     
    58
    Tak Cesc Fábregas kopl standardní situaci výborně! Jeho cenr našel za obranou úplně volného Sergia Ramose, který však i druhý souboj s Navasem prohrál! Brankář Kostariky předvedl parádní zákrok!
     
    57
    První žlutou kartu tohoto utkání dostává hostující borec Christian Gamboa. Španělsko navíc bude mít k dispozici standardní sitauci!
    Skvělý zákrok Navase
     
    49
    Španělé rozehráli rohový kop na krátko, míč putoval od Nolita do středu pole k Fábregasovi, který poslal do vápna skvělý centr, na který si naběhl Sergio Ramos. Jeho hlavičku však vyrazil Keylor Navas!
     
    46
    Španělsko provádí první změnu v tomto utkání! Hodně ran schytal v prvním poločase Aleix Vidal, toho na jeho místě nahrazuje Vitolo. Další změny se dají v brzké době očekávat.
    Cesc FÁBREGAS - 2:1
     
    30
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Španělé jdou po půlhodině hry do vedení! Na počátku gólové akce byl na pravé straně Aleixe Vidala, kterého vysunul Carvajal. Vidal našel svým centrem ve vápně Nolita, který ideálně posunul míč k noze CESCA FÁBREGASE, ten již neměl problém dostat míč do sítě!
    Střela Aleixe Vidala byla zablokovaná
     
    27
    Rozehrávka se Fábregasovi povedla a míč se ve vápně odrazil na nohuAleixe Vidala, který však svou ranou z první napálil pouze bránícího hráče!
    Pablo ALCÁCER - 1:1
     
    7
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tak však Španělé přispěchali s odpovědí velmi rychle! Útok Evropanů založil Sergio Ramos, který poslal do středu přihrávku, kterou šikovně tečoval Koke a do úniku se dostal PACO ALCÁCER, který si proti Navasovi veděl rady!
    Johan VENEGAS - 0:1
     
    5
    Kostarika právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Kostarika zatím byla hodně pasivní, avšak je to právě ona, kdo se dostává do vedení! Na levé straně dostal krásný míč Campbell, který skvěle načasoval přihrávku na JOHANA VENEGASE, ten propálil Davida De Geu přesnou přízemní střelou!

    Jan Havlovic

    Góly: 7. Alcácer, 30. Fábregas (Nolito) – 5. Venegas (Campbell)

    Karty:   57. Gamboa (CRC), 75. Borges (CRC)


    Španielsko: De Gea – Juan Bernat, Sergio Ramos (C), Bartra, Daniel Carvajal – Koke, San José – Nolito, Fábregas, Aleix Vidal (46. Vitolo) – Paco Alcácer
    Náhradníci: Álvaro Morata, Busquets, Jordi Alba, Juanfran, Pedro, Piqué, Casillas, David Silva, Vitolo

    Kostarika: Navas – Díaz, Miller, Umaňa, Gamboa – González, Guzmán, Borges – Venegas, Ruiz (C) – Campbell
    Náhradníci: Sabrío, Carvajal, Myrie, Vega, Aguilar, Alvarado, Calvo, Cubero, McDonald, Moya, Brown, Angulo