Maďarsko – Litva 4:0 (kon.) | Holandsko – USA 3:4 (kon.) | Škótsko – Katar 1:0 (kon.)
koniec
Holandsko
3:4 (1:1)
USA
cz Piatok 05.06.2015, 20:30 • Amsterdam ArenA , Amsterdam • Medzinárodné zápasy
Predzápasové kurzy
    Bobby WOOD - 3:4
     
    90
    Američané právě vstřelili branku!
    Toto je naprosto neuvěřitelný zápas! Hned z protiútoku po de Jongově šanci střílí USA další branku. Přihrávka od Morrise se dostala až k BOBBY WOODOVI a ten propálil Cillessena.
    Danny WILLIAMS - 3:3
     
    89
    Američané právě vstřelili branku!
    Cillessen nejdříve zlikvidoval obrovskou šanci USA, ale poté hosté zahrávali roh, míč se dostal až k DANNY WILLIAMSOVI a ten za pomoci teče dostal střelou míč do brány.
    John BROOKS - 3:2
     
    70
    Američané právě vstřelili branku!
    Hosté se ještě nevzdávají a bojují o dobrý výsledek. Bradley skvěle vyslal Yedlina, který ještě akci vyšperkoval přihrávkou na JOHNA BROOKSE a ten neměl problém vstřelit gól.
    Memphis DEPAY - 3:1
     
    53
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Gól nepadl na jedné, tak padl na druhé straně. Depay nejprve hlavou trefil Guzana, ale poté dostal míč ke Huntelaarovi a jeho střelu zády tečoval právě MEMPHIS DEPAY.
    Klaas-Jan HUNTELAAR - 2:1
     
    49
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Van Persieho to však mrzet nemusí. Z opačné strany než při jeho šanci poslal míč do vápna van der Wiel a míč přistál přesně na hlavě KLAASE-JANA HUNTELAARA, který si připsal druhou branku v zápase.
    Gyasi ZARDES - 1:1
     
    33
    Američané právě vstřelili branku!
    Zničehonic je vyrovnáno. Johnson se parádně uvolnil, odcentroval na vzdálenější tyč, kde si zaběhl GYASI ZARDES a ten z první překonal Cillessena.
    Klaas-Jan HUNTELAAR - 1:0
     
    27
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už jdou Nizozemci do vedení! Po odvráceném rohu zůstali domácí u míče, Depay fantasticky nacentroval a KLAAS-JAN HUNTELAAR hlavou rozvlnil síť za zády Brada Guzana.

    Lukáš Podleśny

    Góly: 27. Huntelaar (Depay), 49. Huntelaar (van der Wiel), 53. Depay (Huntelaar) – 33. Zardes (Johnson), 70. Brooks (Yedlin), 89. Williams, 90. Wood (Morris)

    Karty:   66. Blind (NED), 86. van der Wiel (NED)


    Holandsko: Cillessen – Janmaat (46.van der Wiel), Bruma, Martins Indi, Blind – Clasie (78.Sneijder), Wijnaldum – Promes (46.Narsingh), Van Persie (56.Pröpper), Depay – Huntelaar (78.de Jong)
    Náhradníci: Krul, Vermeer – van der Wiel, Veltman, Rekik, Willems, de Vrij, Narsingh, Pröpper, de Jong, Chery, Berghuis, Sneijder

    USA: Guzan – Chandler, Alvarado (46.Orozco), Brooks, Shea (56.Yedlin) – Beckerman (63.Williams), Morales (56.Diskerud), Bradley – Johnson, Johánnsson (65.Wood), Zardes (81.Morris)
    Náhradníci: Rimando – Yedlin, Evans, Morris, Diskerud, Agudelo, Williams, Orozco, Ibarra, Wood

    Rozhodca: M. Strömbergsson – M. Klasenius, D. Wärnmark (vš. SWE)