Cesena – Bergamo 2:2 (kon.) | Chievo – Cagliari 1:0 (kon.) | Juventus – Fiorentina 3:2 (kon.)
AC Miláno – CFC Janov 1:3 (kon.) | Sampdoria – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Lazio – Parma 4:0 (kon.)
Sassuolo – AS Rím 0:3 (kon.) | Palermo – Turín 2:2 (kon.)
koniec
AC Miláno
1:3 (0:1)
CFC Janov
Streda 29.04.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    CFC Janov dal gól! Gól strelil IAGO FALQUÉ.
    Loptu si na biely bod postavil FALQUĚ, ktorý nezaváhal a prízemnou strelou ju poslal do stredu brány, pričom López smer strely nevystihol a vybral si jednu zo strán. Hostia rozhodujú o svojom víťazstve v dnešnom stretnutí!
     
    90+2
    Juraj Kucka teraz vybojoval penaltu pre svoje mužstvo keď prepadol cez Mexésa, ktorý sa nachádzal na zemi a rozhodca následne neváhal a ukázal na biely bod!
     
    90+2
    Bola nariadená penalta pre mužstvo CFC Janov!
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Ignazio Abate (AC Miláno).
     
    88
    Diego López teraz neuveriteľne podržal svoje mužstvo a to po ďalšom z rýchlych protiútokov hostí, keď najprv dokázal zlikvidovať zakončenie od Falqueho, po ktorého strele vyrazil loptu priamo na kopačky Lestienneho, ktorý nechal vyniknúť brankára domácich a loptu poslal priamo na neho.
     
    85
    Striedanie v tíme CFC Janov: z ihriska odchádza M´Baye Niang, prichádza Marco Borriello.
     
    81
    Striedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza , prichádza Mattia Destro.
     
    80
    Striedanie v tíme CFC Janov: z ihriska odchádza Zakarya Bergdich, prichádza Maxime Lestienne.
     
    79
    Žltú kartu dostáva Iago Falqué (CFC Janov).
     
    73
    Mexés s Menézom teraz zdvojili pri postrannej čiare Edenilsona a ten sa následne ocitol na zemi, za čo rozhodca nekompromisne vyťahuje z vrecka druhú žltú a následne červenú kartu pre útočníka domácich.
     
    72
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Jérémy Ménez (AC Miláno).
     
    70
    Skórovať mohol teraz aj Juraj Kucka, ktorý sa odhodlal ku strele spoza veľkého vápna a tá nebola vôbec zlá, López vyráža jeho prízemnú strelu smerujúcu ku tyči na rohový kop!
     
    66
    AC Miláno dalo gól! Gól strelil PHILIPPE MEXÉS.
    Ukážkový gól, o ktorý sa teraz postaral PHILIPPE MEXÉS, ktorý si ako obranca počkal na loptu ďaleko za šestnástkou, domáci mali k dispozícii rohový kop a obranca Rossoneri učebnicovou strelou poslal loptu, ktorá sa odrazila od hornej tyče nechytateľne za chrbát Perina, ktorý pri tejto strele z azda tridsiatich metrov nemal nárok!
     
    59
    Striedanie v tíme CFC Janov: z ihriska odchádza Tino Costa, prichádza Juraj Kucka.
     
    54
    Žltú kartu dostáva Tino Costa (CFC Janov).
     
    54
    Striedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Kejsuke Honda, prichádza Giampaolo Pazzini.
     
    50
    Žltú kartu dostáva Philippe Mexés (AC Miláno).
     
    49
    CFC Janov dal gól! Gól strelil TINO COSTA.
    A je to už o dva góly! Skvelá práca Falqueho v šestnástke, ktorý teraz vyzvŕtal Bonaventuru, ktorému sa hlava krúti ešte teraz a následne poslal prihrávku do druhého sledu na COSTU, ktorý z prvej azda z jedenástich metrov prestrelil všetko čo mu stálo v ceste a lopta končí za Lópezom.
     
    45
    Žltú kartu dostáva Nicolás Burdisso (CFC Janov).
     
    41
    A mohlo to byť už o dva góly! Skvelým pohybom sa pred veľkým vápnom uvolnil Falque a následne skúsil aj vystreliť, lopta končí tesne vedľa pravej tyče domácej brány.
     
    37
    CFC Janov dal gól! Gól strelil ANDREA BERTOLACCI.
    A je to tu! Hostia idú zaslúženie do vedenia a to po tom čo si BERTOLACCI skvele podržal loptu a dokázal sa uhnúť skĺzu jedného z domácich futbalistov, ktorý sa ho snažil odzbrojiť, dostal sa na dostrel domácej brány a poslal loptu po zemi popri Lópezovi, ktorý bol v tejto situácii len štatistom.
     
    34
    Cerci teraz napriahol po zemi spoza šestnástky a Perin zrejme túto strelu nečakal, keďže tento ďalekonosný pokus, ktorý by mu inak nenarobil väčšie problémy vyrazil s problémami len na rohový kop.
     
    30
    Žltú kartu dostáva Jérémy Ménez (AC Miláno).
     
    29
    Žltú kartu dostáva Andrade Edenilson (CFC Janov).
     
    22
    Hostia teraz prešli obranou Rossoneri ako nôž maslom a následne sa zoči – voči Lópezovi objavil Falqué, ten však so svojou šancou nenaložil ako správny kanonier a Lópezovi poslal len malú domov, s ktorou brankár milánskeho AC nemal väčší problém!
     
    22
    Bertolacci to opäť skúsil strelou spoza šestnástky a tá nebola vôbec zlá, škoda len že nemierila o pár centimetrov nižšie, určite by skončila v sieti.
     
    3
    Ďalšia veľká tutovka hostí, po tom čo Niang prihrávkou ktorá mala oči našiel Costu a ten po tom čo sa krásne uvoľnil napálil loptu z hranice malého vápna len do Diega Lópeza ktorý vytiahol ďalší perfektný zákrok!
     
    1
    Hneď v prvej minúte sa do strely spoza šestnástky oprel Bertolacci a Diego López mal čo robiť aby jeho strelu po zemi vyrazil rukami na rohový kop!

    Jakub Bobovič

    Góly: 66. Mexés – 37. Bertolacci, 49. Costa, 90+3. Falqué (pen.)

    Karty:   30. Ménez (ACM), 50. Mexés (ACM), 90+1. Abate (ACM) – 29. Edenilson (JAN), 45. Burdisso (JAN), 54. Costa (JAN), 79. Falqué (JAN)   72. Ménez (ACM)


    AC Miláno: Diego López – Abate (C), Rami, Mexés, De Sciglio (81. Destro) – van Ginkel, N. de Jong, Bonaventura – Cerci, Ménez, Honda (54. Pazzini).
    Náhradníci: Abbiati, Donnarumma – Muntari, Destro, Pazzini, Albertazzi, Poli, Zapata, Bocchetti, Bonera, Di Molfetta, Zaccardo.

    CFC Janov: Perin – Roncaglia, Burdisso, Izzo – Edenilson, Bertolacci, Rincón, Bergdich (80. Lestienne) – Falqué, Niang (85. Borriello), Costa (59. Kucka).
    Náhradníci: Lamanna, Sommariva – També, De Maio, Marchese, Lestienne, Pavoletti, Borriello, Kucka, Mandragora, Laxalt.