Cesena – Bergamo 2:2 (kon.) | Chievo – Cagliari 1:0 (kon.) | Juventus – Fiorentina 3:2 (kon.)
AC Miláno – CFC Janov 1:3 (kon.) | Sampdoria – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Lazio – Parma 4:0 (kon.)
Sassuolo – AS Rím 0:3 (kon.) | Palermo – Turín 2:2 (kon.)
koniec
AC Miláno
1:3 (0:1)
CFC Janov
Streda 29.04.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    CFC Janov dal gól! Gól strelil IAGO FALQUÉ.
    Loptu si na biely bod postavil FALQUĚ, ktorý nezaváhal a prízemnou strelou ju poslal do stredu brány, pričom López smer strely nevystihol a vybral si jednu zo strán. Hostia rozhodujú o svojom víťazstve v dnešnom stretnutí!
     
    66
    AC Miláno dalo gól! Gól strelil PHILIPPE MEXÉS.
    Ukážkový gól, o ktorý sa teraz postaral PHILIPPE MEXÉS, ktorý si ako obranca počkal na loptu ďaleko za šestnástkou, domáci mali k dispozícii rohový kop a obranca Rossoneri učebnicovou strelou poslal loptu, ktorá sa odrazila od hornej tyče nechytateľne za chrbát Perina, ktorý pri tejto strele z azda tridsiatich metrov nemal nárok!
     
    49
    CFC Janov dal gól! Gól strelil TINO COSTA.
    A je to už o dva góly! Skvelá práca Falqueho v šestnástke, ktorý teraz vyzvŕtal Bonaventuru, ktorému sa hlava krúti ešte teraz a následne poslal prihrávku do druhého sledu na COSTU, ktorý z prvej azda z jedenástich metrov prestrelil všetko čo mu stálo v ceste a lopta končí za Lópezom.
     
    37
    CFC Janov dal gól! Gól strelil ANDREA BERTOLACCI.
    A je to tu! Hostia idú zaslúženie do vedenia a to po tom čo si BERTOLACCI skvele podržal loptu a dokázal sa uhnúť skĺzu jedného z domácich futbalistov, ktorý sa ho snažil odzbrojiť, dostal sa na dostrel domácej brány a poslal loptu po zemi popri Lópezovi, ktorý bol v tejto situácii len štatistom.

    Jakub Bobovič

    Góly: 66. Mexés – 37. Bertolacci, 49. Costa, 90+3. Falqué (pen.)

    Karty:   30. Ménez (ACM), 50. Mexés (ACM), 90+1. Abate (ACM) – 29. Edenilson (JAN), 45. Burdisso (JAN), 54. Costa (JAN), 79. Falqué (JAN)   72. Ménez (ACM)


    AC Miláno: Diego López – Abate (C), Rami, Mexés, De Sciglio (81. Destro) – van Ginkel, N. de Jong, Bonaventura – Cerci, Ménez, Honda (54. Pazzini).
    Náhradníci: Abbiati, Donnarumma – Muntari, Destro, Pazzini, Albertazzi, Poli, Zapata, Bocchetti, Bonera, Di Molfetta, Zaccardo.

    CFC Janov: Perin – Roncaglia, Burdisso, Izzo – Edenilson, Bertolacci, Rincón, Bergdich (80. Lestienne) – Falqué, Niang (85. Borriello), Costa (59. Kucka).
    Náhradníci: Lamanna, Sommariva – També, De Maio, Marchese, Lestienne, Pavoletti, Borriello, Kucka, Mandragora, Laxalt.