Japonsko – Taliansko 3:2 (kon.) | Ukrajina – Maďarsko 2:4 (kon.) | Kazachstan – Poľsko 3:2 (kon.)
koniec
Ukrajina
2:4 (0:0, 2:1, 0:3)
Maďarsko
cz Štvrtok 23.04.2015, 16:30 • Krakow Arena • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A
Predzápasové kurzy
Partner:
    SOFRON - 2:4
     
    57:15
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Chvíli poté, co rozhodčí neuznal Ukrajině branku, se Maďaři rozhodným způsobem přibližují výhře. ISTVÁN SOFRON vypálil při svém brejku z levého kruhu a kotouč propadl Zacharčenkovi mezi vyrážečkou a tělem. Asistence: Daniel Kiss.
    SARAUER - 2:3
     
    56:05
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďaři dokonávají obrat v utkání. Koger se dostal do přečíslení dva na jednoho a i když před Zacharčenkem ztratil stabilitu, dílo dokonal ANDREW SARAUER, který kotouč nekompromisně doklepl mezi Zacharčenkovými betony. Branku Maďarska musel posvětit ještě videorozhodčí. Asistence: Daniel Koger, István Sofron.
    KOGER - 2:2
     
    51:26
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Velká radost početného hloučku fanoušků Maďarska v krakovské aréně. Maďaři přece jen přesilovou hru využívají a vyrovnávají stav zápasu. Sarauer vjel za bránu a nahrál na levý kruh DANIELU KOGEROVI, který střelou mířenou ke vzdálenější tyči pod víko propálil Zacharčenka. Asistence: Andrew Sarauer, János Hári.
    SARAUER - 2:1
     
    36:43
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Hodně důležitý kontaktní gól Maďarska je tady. Goz vypálil od modré čáry, jeho pokus tečoval v mezikruží Banham, který zaskočil Zacharčenka a následně kotouč doklepl do brány pohotový ANDREW SARAUER.Asistence: Frank Banham, Balazs Gőz.
    GNIDĚNKO - 2:0
     
    34:19
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    A opět trestuhodná chyba maďarské obrany, která nezůstala bez odezvy. Jeden z obránců namazal Blagymu, který našel před bránou Michnova. Ten na sebe navázal obránce i brankáře a nahrál pod sebe na ARŤJOMA GNIDĚNKA, který se do odkryté klece nemýlil. Asistence: Andrej Michnov, Roman Blagy.
    BLAGY - 1:0
     
    24:36
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Ukrajinci využívají přesilovou hru a otevírají skóre utkání. Michnov nahrál kotouč před bránu na ROMANA BLAGYHO, který měl kus štěstí, nejprve si kotouč zpracoval bruslí a posléze jej poslal směrem na bránu, přičemž se puk odrazil od brusle jednoho z hráčů Maďarska za Rajneho záda. Asistence: Andrej Michnov, Igor Kugut.

    Václav Petrů

    Góly a asistencie: 25. Blagy (Michnov, Kugut), 35. Gniděnko (Michnov, Blagy) – 37. Sarauer (Banham, Gőz), 52. Koger (Sarauer, Hári), 57. Sarauer (Koger, Sofron), 58. Sofron (Kiss)


    Ukrajina: Zacharčenko (Napněnko) – Kugut, Pobjedonostcev, Ladygin, Skrypec, Navarenko, Aleksjuk – Michnov, Gniděnko, Blagy – Zacharov, Ljalka, Bondarjev – Nimenko, Gavrik, Kuzmik – Rjabenko, Zabludovskij, Donika, Petrangovskij.
    Maďarsko: Rajna (Bálizs) – Metcalfe, Szirányi B.,Gőz, Vas M., Orbán A., Pozsgai, Kiss D., Benk, – Sarauer, Kóger, Sofron – Sebők, Banham, Hári J. – Kovács Cs., Erdély, Vas J. – Nagy K., Vincze P., Magosi B.

    Rozhodca: Linde, Trilar – Jensen, Moszczynski