Japonsko – Taliansko 3:2 (kon.) | Ukrajina – Maďarsko 2:4 (kon.) | Kazachstan – Poľsko 3:2 (kon.)
koniec
Ukrajina
2:4 (0:0, 2:1, 0:3)
Maďarsko
cz Štvrtok 23.04.2015, 16:30 • Krakow Arena • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno, večerní program světového šampionátu Divize 1 ovšem slibuje zajímavou podívanou, domácí Polsko se střetne se zatím suverénním Kazachstánem, který se dnes může stát prvním postupujícím týmem do elitní skupiny. (18:52:20)
     
    Maďaři se tedy po dnešní výhře posouvají alespoň do večerního zápasu mezi Polskem a Kazachstánem na druhé místo tabulky zaručující postup. O ten si zahrají v sobotním večerním duelu s domácím Polskem. Naproti tomu Ukrajinu dnešní ztráta bodů může ještě hodně mrzet. V sobotu sehraje zápas o přežití s Japonskem.
     
    Maďarům se ve třetí třetině povedlo utkání strhnout na svou stranu a po výhře 4:2 dál živí velmi reálné šance na postup do elitní skupiny světového šampionátu. Vyrovnání obstaral v 52. minutě Koger, o pět minut později dostal poprvé v zápase Maďarsko do vedení pohotový Sarauer. Ukrajincům se sice povedlo ještě v téže minutě vyrovnat, jenomže rozhodčí gól neuznal, protože Gniděnko, který tečoval kotouč před Rajnou, měl hokejku nad úrovní břevna. Výhru hokejistů z Uher zpečetil o minutu později Sofron.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Maďaři se sice osvobodili z tlaku soupeře ale jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    59:23
    Zacharčenko zůstal na střídačce a to znamená, že Ukrajinci to zkusí se šesti bruslaři.
     
    59:23
    Zakázané uvolnění Maďarska, trenér Ukrajiny neváhal a vzal si oddechový čas.
     
    58:50
    Ukrajinci ještě neskládají zbraně, ale Gniděnka při pokusu o proniknutí do útočné třetiny zastavil ofsajd.
     
    58:00
    Probíhají závěrečné dvě minuty třetí třetiny.
    SOFRON - 2:4
     
    57:15
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Chvíli poté, co rozhodčí neuznal Ukrajině branku, se Maďaři rozhodným způsobem přibližují výhře. ISTVÁN SOFRON vypálil při svém brejku z levého kruhu a kotouč propadl Zacharčenkovi mezi vyrážečkou a tělem. Asistence: Daniel Kiss.
    Neuznaná trefa Gniděnka
     
    56:50
    Ukrajinci se už radovali z vyrovnávací branky poté, co Pobjednostcev vypálil od modré čáry a jeho vysoký projektil tečoval do brány Gniděnko. Radost reprezentantů z východní Evropy ovšem netrvala dlouho. Videorozhodčí totiž po dlouhém zkoumání záznamu usoudil, že Gniděnko tečoval kotouč vysokou holi. Rozhodčí tedy gól neuznal.
     
    56:30
    Ukrajinci mají vzápětí dobrou příležitost k vyrovnání. Zahrají si totiž přesilovou hru, dvě minuty za sekání dostal Frank Banham. To bude ještě dramatická koncovka.
    SARAUER - 2:3
     
    56:05
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďaři dokonávají obrat v utkání. Koger se dostal do přečíslení dva na jednoho a i když před Zacharčenkem ztratil stabilitu, dílo dokonal ANDREW SARAUER, který kotouč nekompromisně doklepl mezi Zacharčenkovými betony. Branku Maďarska musel posvětit ještě videorozhodčí. Asistence: Daniel Koger, István Sofron.
     
    55:32
    I po skončení přesilovky měli Ukrajinci tlak, k další střele na Rajnu už se ovšem nepropracovali.
     
    55:21
    Maďaři hrají v plném počtu.
     
    55:05
    Alexjuk svou tvrdou ránu mezi tři tyče nevměstnal.
     
    54:40
    Nyní už se jim to povedlo, Navarenko pálil z první od modré čáry, Rajna vyrazil jeho projektil betonem do rohu.
     
    54:26
    Ukrajincům se po ztrátě pásma nedaří znovu se dostat před Rajnu.
     
    53:50
    Hárimu se povedlo nadvakrát dostat kotouč z obranné třetiny a Maďaři mohou střídat.
     
    53:21
    Nyní se však Maďaři budou bránit. Andrew Sarauer neuhlídal svou hůl, kterou zasáhl Arťjoma Gniděnka do tváře a odpyká si dvouminutový trest za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    53:01
    Svěřenci Richa Chernomaze potřebují tříbodovou výhru a proto se s vyrovnaným aktuálním stavem zápasu nespokojili a ženou se dopředu.
    KOGER - 2:2
     
    51:26
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Velká radost početného hloučku fanoušků Maďarska v krakovské aréně. Maďaři přece jen přesilovou hru využívají a vyrovnávají stav zápasu. Sarauer vjel za bránu a nahrál na levý kruh DANIELU KOGEROVI, který střelou mířenou ke vzdálenější tyči pod víko propálil Zacharčenka. Asistence: Andrew Sarauer, János Hári.
     
    51:07
    Nyní se to povedlo útočníkovi pražské Slavie Jánosu Vasovi, jehož projektil byl ovšem sražen na ochrannou síť.
     
    50:55
    Maďarům se nedaří vrátit do útočného pásma.
     
    50:12
    Ukrajinci hrají ve čtyřech a navíc se jim povedlo poslat kotouč na druhou stranu kluziště.
     
    49:53
    Přesilovkou kombinaci zakončoval zpoza pravého kruhu Banham ovšem jeho projektil bez teče zamířil do ochranné sítě a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    49:41
    Trenér Maďarska Rich Chernomaz si vyžádal oddechový čas. Cítí šanci na vyrovnání, které jeho mužstvo velmi potřebuje, jestli chce pomýšlet na postup.
     
    49:41
    Tohle je velká šance pro Maďary, Navarenko dostal dvě minuty za sekání a hokejisté z Uher budou hrát početní převahu pět na tři.
     
    49:29
    Ukrajinci vyhráli buly a vzápětí poslali kotouč na protější stranu kluziště.
     
    48:50
    Maďaři si vytvořili při vlastní přesilovce tlak, ovšem ani jednou nevystřelili a vzápětí se sami připravili o pásmo.
     
    48:12
    Maďarům nyní může pomoci teprve jejich druhá přesilová hra v zápasu, ke které se dostanou po faulu Romana Blagyho, který dostal dvě minuty za podražení.
     
    47:58
    Když už se zdálo, že se podaří hokejistům z Uher vypracovat si tlak, vystihl Ladygin přihrávku a vytěsnil ji do hlediště.
     
    47:20
    Maďaři se snaží útočit, ale v tuto chvíli se jim vůbec nedaří vytvořit si jakýkoliv tlak.
     
    46:22
    Na druhé straně to zkoušel z levého kruhu Banham. Maďarský reprezentant s kanadským původem ovšem Zacharčenka nepřekonal.
     
    46:00
    Další chyba jednoho z maďarských obránců, kteří dnes dělají směrem dozadu opravdu velké minely. Po chybě se dostal ke kotouči Michnov, který se ocitl před Rajnou, jehož zblízka nepřekonal.
     
    44:50
    Maďaři se zformovali v útočném pásmu, ke střele na Zacharčenka se nedostali, naopak si museli dávat pozor směrem dozadu, kde byl nebezpečný Petrangovskij, nakonec ani on se ke střele nedostal.
     
    44:00
    Maďaři nyní očividně bojují s nervozitou, některé jejich kombinace jsou hodně kostrbaté a často končí nezdarem, například Rajna před malou chvíli rozehrával kotouč zpoza brány a nenašel se žádný z jeho spoluhráčů, kdo by si puk vzal.
     
    43:19
    Márton Vas vyslal od levého mantinelu střílenou přihrávku před bránu, kterou Zacharčuk vyrazil před sebe. V blízkosti brankoviště se však nenacházel žádný maďarský hráč, a tak ukrajinského gólmana drobné zaváhání mrzet nemuselo.
     
    42:23
    Magosi adresoval přihrávku zpoza brankové čáry do pravého kruhu Banhamovi, jehož střela z první nadělala Zacharčenkovi pořádné problémy.
     
    41:57
    Orbán vypálil od modré čáry, Zacharčenko zastavil kotouč v náruči.
     
    40:49
    Banham propasíroval zpoza brány kotouč před Zacharčenka. Na třikrát přes něj puk nedostal.
     
    40:19
    Blagy s Michnovem, kteří jsou dnes hodně vidět, zavezli kotouč do útočného pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině se hra vyrovnala a začaly padat branky. Ve 25. minutě poslal Ukrajinu do vedení Blagy. Maďarští reprezentanti následně dvakrát rozezvučeli brankovou konstrukci. Nejen, že se jim nepovedlo vyrovnat, ale zanedlouho prohrávali o dvě branky. Ve 35. minutě využil zmatků v maďarské obraně Gniděnko. Maďarům se povedlo o dvě minuty později vstřelit kontaktní branku, když se prosadil Sarauer. Těsně před druhou sirénou mohl dostat Ukrajinu znovu do trháku Blagy, který se po minele maďarského obránce hnal sám na bránu, svůj únik ovšem v gól nepřetavil. Třetí třetina je tak naprosto otevřená a jistě nás čeká zajímavé vyústění. Pokračujeme od zhruba 18:05.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    Po minele Háriho, který na modré čáře ztratil kotouč, se dostal do samostatného nájezdu Roman Blagy. Autor první branky zápasu svůj únik zakončil nepřesnou střelou.
     
    39:14
    Szirányi pálil od modré čáry, kotouč k Zacharčenkovi neprošel.
     
    39:04
    Střela od modré čáry z hole jednoho z maďarských hráčů byla zvednuta na ochrannou síť.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
    SARAUER - 2:1
     
    36:43
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Hodně důležitý kontaktní gól Maďarska je tady. Goz vypálil od modré čáry, jeho pokus tečoval v mezikruží Banham, který zaskočil Zacharčenka a následně kotouč doklepl do brány pohotový ANDREW SARAUER.Asistence: Frank Banham, Balazs Gőz.
     
    36:03
    Sarauerův pokus od pravého mantinelu byl sražen na ochrannou síť.
    GNIDĚNKO - 2:0
     
    34:19
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    A opět trestuhodná chyba maďarské obrany, která nezůstala bez odezvy. Jeden z obránců namazal Blagymu, který našel před bránou Michnova. Ten na sebe navázal obránce i brankáře a nahrál pod sebe na ARŤJOMA GNIDĚNKA, který se do odkryté klece nemýlil. Asistence: Andrej Michnov, Roman Blagy.
     
    33:05
    Na druhé straně se po minele maďarského obránce ocitl tváří v tvář Rajnovi Donika, ve vyložené šanci ovšem netrefil bránu.
     
    32:50
    Márton Vas se ocitl u pravé tyčky, ovšem Zacharčenko se zaskočit nenechal.
     
    31:42
    Postavení mimo hru maďarských hráčů.
     
    31:33
    Vzápětí jim navíc nevyšla rozehrávka, která vyústila v zakázané uvolnění, vhazovat se bude před Zacharčenkem.
     
    31:10
    Jinak jsou ve druhé části mírně aktivnější Ukrajinci, kteří se častěji dostávají do útočné třetiny, odkud ovšem Rajnu příliš neohrožují.
     
    29:55
    Tak to je smůla Maďarů, Sarauer napřáhl na levém kruhu k parádní bombě ke vzdálenější tyči, která však orazítkovala jen tyčku. Podruhé během krátké chvíli tedy Zacharčenka zachránila branková konstrukce.
     
    29:40
    Během něj se však k přímému ohrožení Rajny nedostali.
     
    29:20
    Ukrajinci se usadili v útočném pásmu a vytvořili si tlak.
     
    28:37
    Ukrajinský gólman následně raději skryl v lapačce vysoký kotouč ze středního pásma.
     
    28:20
    Rutinní střela od pravého mantinelu nepředstavovala pro Zacharčenka větší problém.
     
    27:56
    Následně bylo pořádně rušno i před ukrajinskou bránou, po Metcalfově ráně od modré čáry, kterou tečoval jeden z hráčů Maďarska, kotouč orazítkoval břevno. Celou situaci ještě rozhodčí raději konzultoval s videorozhodčím. Puk však podle opakovaných záběrů evidentně brankovou čárou neprošel.
     
    27:21
    To snad není pravda, co teď Roman Blagy spálil za šanci! Michnov objel bránu a nahrál kotouč na vzdálenější tyč právě Blagymu, který měl před sebou odkrytou bránu, ale trefil jen brankáře Rajnu, který ani nevěděl, jak zasáhnul.
     
    26:55
    Ofsajd Maďarska, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    26:14
    Maďaři nyní trochu vypadli z role, čehož chtěl využít Skrypec, jenž ostře pálil v blízkosti modré čáry, kotouč zamířil mimo bránu.
    BLAGY - 1:0
     
    24:36
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Ukrajinci využívají přesilovou hru a otevírají skóre utkání. Michnov nahrál kotouč před bránu na ROMANA BLAGYHO, který měl kus štěstí, nejprve si kotouč zpracoval bruslí a posléze jej poslal směrem na bránu, přičemž se puk odrazil od brusle jednoho z hráčů Maďarska za Rajneho záda. Asistence: Andrej Michnov, Igor Kugut.
     
    24:10
    Pobednostcev trefil na modré čáře jen Magosiho, který se vydal na útočný výlet, při němž ušetřil cenné vteřiny.
     
    23:47
    Ukrajinci si zahrají druhou početní převahu, Janos Hari dostal dvě minuty za krosček na Nimenka.
     
    23:41
    Prudkou ránu Navarenka od modré čáry vytěsnil Rajna mimo bránu.
     
    23:30
    Hra se přelévá ze strany na stranu bez střeleckých pokusů na jedni či druhé straně.
     
    22:22
    Pozsgai pálil od modré čáry, Zacharčenko měl zakrytý výhled a mnoho toho neviděl, ale dokázal kotouč vyrazit.
     
    21:48
    Maďaři své první oslabení přečkali bez inkasované branky. Nyní již hrají v plném počtu.
     
    21:45
    Výtečný zákrok lapačkou vytáhl Rajna proti Ljalkovi, který dorážel zblízka.
     
    21:12
    Jeden z hráčů Maďarska navíc chytře nahodil kotouč ze středního pásma, Zacharčenko jej ukryl v náruči a vhazovat se bude ve třetině Ukrajiny.
     
    20:40
    Záhy však hokejisté v modrožlutých dresech o útočné pásmo přišli.
     
    20:20
    Michnov zavezl kotouč do útočného pásma a Ukrajinci se zformovali do přesilovkového postavení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první třetině měli jasně více ze hry favorizovaní hokejisté Maďarska, což se však nepromítlo do ukazatele skóre. Především v první desetiminutovce byl jejich tlak drtivý. Díky výbornému Zacharčenkovi v bráně a i kousku štěstí se Ukrajincům povedlo prvních deset minut přečkat. Následně se jim povedlo dostávat i do zakončení před maďarským gólmanem Rajnou, jehož ovšem nepřekonali. Na začátku druhé třetiny budou hrát Ukrajinci 1:48 přesilovou hru pět na čtyři. Prostřední část začne zhruba v 17:16.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    K nelibosti fanoušků Maďarska rozhodčí vyloučil za hrubost jen jejich reprezentanta Istvána Sofrona.
     
    19:46
    Ljalka objel bránu a nakonec se vecpal před Rajnu, který zasáhl. Následně se strhla potyčka, za níž rozhodčí udělí tresty.
     
    19:05
    Po střele od modré čáry, která se k Zacharčenkovi doslova došourala, vznikla před ukrajinským gólmanem skrumáž, z které se ovšem žádná další šance neurodila.
     
    19:00
    Probíhá závěrečná minuta první třetiny.
     
    18:05
    Banham pálil v jízdě přes obránce, jeho rutinní pokus udělal Zacharčenkovi velké problémy, ukrajinský gólman hodnou chvíli nevěděl, kde má kotouč. Nakonec jej ke své úlevě našel.
     
    17:36
    A už je po tlaku, Ukrajincům se povedlo soupeře vytlačit do středního pásma.
     
    17:20
    Maďaři se usadili v útočném pásmu.
     
    16:58
    Nagy pálil od levého mantinelu nepřesně.
     
    16:19
    Benk tečoval v mezikruží střelu od levého mantinelu, Zacharčenko nyní předvedl parádní reflex a drží své mužstvo.
     
    15:48
    Michnov pálil z pravého kruhu přes obránce, Rajna byl pozorný. Ukrajinci pomalu vystrkují růžky.
     
    15:30
    Metcalfe nahazoval od levého mantinelu kotouč na ukrajinskou bránu, Sebokovi se nepovedlo tečovat a Zacharčenko neměl těžkou práci.
     
    14:42
    Banham v rychlém protiútoku pálil po přejezdu modré čáry mimo bránu.
     
    14:06
    První nebezpečí před Rajnou, po střele Nimenka maďarskému gólmanovi vypadl kotouč a Gavrik dorážel z bezprostřední blízkosti. Rajnu ovšem nepřekonal.
     
    13:40
    Metcalfe se po kličce dostal na pravý kruh, odkud pálil bekhendem, trefil jen před sebou stojícího hráče Ukrajiny.
     
    13:00
    Statistiky v této chvíli hovoří jasnou řečí, na střely vede Maďarsko 11:1.
     
    12:10
    Nagy se rozhodl pro individuální akci, z hloubi středního pásma si nabruslil až vedle ukrajinské brány, ovšem kolem sebe nikoho neměl, a tak jen poslal kotouč směrem k Zacharčenkovi.
     
    11:06
    Jeden ze svých prvních zákroků večera musel vytahovat brankář Maďarska Rajna až nyní. Stalo se tak po střele Gavrika.
     
    10:55
    Pobyt Ukrajinců v útočné třetině měl jepičí život.
     
    10:30
    Snad poprvé v zápase se povedlo Ukrajincům nejen dostat do útočné třetiny, ale také se v ní udržet.
     
    10:05
    Kovacs se po přihrávce dostal před Zacharčenka, jehož tváří v tvář nepřekonal. Maďarský tlak nepolevuje ani po přesilové hře.
     
    08:55
    Ukrajinci první oslabení přežili bez ztráty kytičky. Několik ovšem měli namále.
     
    08:32
    Vzápětí se ovšem hokejisté z Uher vrátili do útočné třetiny, Sarauer od pravého mantinelu vyslal na Zacharčenka střílenou přihrávku, ukrajinský gólman byl pozorný.
     
    08:11
    Sarauer na modré čáře ztratil kotouč a Maďaři přišli o pásmo.
     
    07:50
    Banham pálil od modré čáry mimo bránu.
     
    07:35
    Maďaři jsou velmi nebezpeční, gól je na spadnutí.
     
    07:15
    Velké štěstí měl Zacharčenko, jemuž mezi vyrážečkou a tělem propadlo lehké nahození Vase ze středního pásma. K jeho štěstí se kotouč odrazil nad bránu.
     
    07:08
    Ukrajinci vyhráli buly a vzápětí odpravili kotouč na druhou stranu kluziště.
     
    06:55
    Maďaři si svým tlakem vynutili přesilovou hru, Roman Blagy obdržel dvě minuty za krosček, šance pro Maďarsko.
     
    06:29
    Sofron pálil z dobré pozice těsně mimo bránu.
     
    06:10
    Koger nahrál pod sebe na Kisse, který měl před sebou naprosto otevřený prostor, jeho pokus Zacharčenko vykryl.
     
    05:17
    Maďaři mají jasně více ze hry, Nagy se snažil zpoza brány poslat kotouč do ohně a zaskočit Zacharčenka, ten se nedal a včasným skokem na kotouč zabránil šanci.
     
    04:15
    Aktivní Banham se ocitl asi v největší dosavadní šanci zápasu, dostal přihrávku k pravé tyči brány Ukrajiny a pálil z první, jeho pokus byl ovšem nepřesný.
     
    03:59
    A znovu Banham, tentokrát pálil z pravého kruhu, Zacharčenko vyrazil puk před sebe a vzápětí jej odpravil do bezpečí jeden z obránců Ukrajiny.
     
    03:28
    Zacharčenko musel zasahovat proti střele Daniela Kogera.
     
    03:00
    Obrovskou chybu jednoho z obránců Ukrajiny nedokázal Banham potrestat.
     
    02:00
    Na úvod utkání jsou aktivnější favorizovaní Maďaři.
     
    00:59
    Sebok se ocitl před Zacharčenkem, ovšem pálil nepřesně.
     
    00:40
    První formace Maďarska o sobě dala vědět a objevila se v útočném pásmu, Zacharčenka přímo neohrozila.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Za oficiální znělky světových šampionátů vstupují obě mužstva na ledovou plochu. Aréna v Krakowě není zrovna zaplněná, poměrně početný hlouček fanoušků Maďarska se však stará o dobrou atmosféru.
     
    Japonsko si v právě skončeném utkání překvapivě poradilo s Itálií v poměru 3:2 a odsunulo Ukrajinu na poslední příčku turnaje. Tak to jsou velké komplikace pro reprezentaci země z východní Evropy.
     
    Maďarsko

    Reprezentace Maďarska má úplně jiné starosti než jejich dnešní soupeř. Po sedmi letech si totiž zástupci této středoevropské země mohou zajistit postup do elitní skupiny světového šampionátu. Hokejisté z Uher si totiž na šampionátu připsali dvě výhry, nejprve porazili 4:2 Japonsko a poté v důležitém duelu zdolali favorizovanou Itálii 4:1. Ve zbývajícím utkání sice svěřenci kanadského kouče Riche Chernomaza podlehli Kazachstánu vysoko 0:5, všechno však mají ve svých rukou. Pokud dnes porazí Ukrajinu a v sobotu ve zřejmě kličovém duelu přemůžou domácí Polsko, postup mezi elitu je nemine. Stále jim však chybí dva důležité kroky.
     
    Ukrajina

    Reprezentanti Ukrajiny zatím prožívají hodně nevyvedený šampionát a fanoušci této v současnosti soužené východoevropské země se strachují sestupu do Divize B. Aktuálně patří Ukrajincům předposlední pátá příčka skupiny A s náskokem jediného bodu na poslední Japonsko, se kterým si to Ukrajinci rozdají v sobotním duelu. Svěřenci kouče Alexandra Godynyuka prohráli všechny své dosavadní partie na šampionátu. Postupně prohráli s Kazachstánem 2:5, s Itálií 1:2 v prodloužení a naposledy 2:3 s domácím Polskem.
     
    Hezké čtvrteční odpoledne při sledování důležitého utkání Mistrovství světa, Divize 1, skupiny A, při němž poměří síly trápící se Ukrajina s Maďarskem, které živí naději na postup mezi elitu.
    Jaromír Jágr už je v ČR! Nastoupí v reprezentačním dresu i na MS?

    Je tu! Jaromír Jágr v 19:22 přistál na Letišti Václava Havla, aby se připojil k Česká hokejová reprezentace!

    Posted by Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 on Wednesday, April 22, 2015
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

    Václav Petrů

    Góly a asistencie: 25. Blagy (Michnov, Kugut), 35. Gniděnko (Michnov, Blagy) – 37. Sarauer (Banham, Gőz), 52. Koger (Sarauer, Hári), 57. Sarauer (Koger, Sofron), 58. Sofron (Kiss)


    Ukrajina: Zacharčenko (Napněnko) – Kugut, Pobjedonostcev, Ladygin, Skrypec, Navarenko, Aleksjuk – Michnov, Gniděnko, Blagy – Zacharov, Ljalka, Bondarjev – Nimenko, Gavrik, Kuzmik – Rjabenko, Zabludovskij, Donika, Petrangovskij.
    Maďarsko: Rajna (Bálizs) – Metcalfe, Szirányi B.,Gőz, Vas M., Orbán A., Pozsgai, Kiss D., Benk, – Sarauer, Kóger, Sofron – Sebők, Banham, Hári J. – Kovács Cs., Erdély, Vas J. – Nagy K., Vincze P., Magosi B.

    Rozhodca: Linde, Trilar – Jensen, Moszczynski