Neapol – Sassuolo 2:0 (kon.) | Cagliari – Inter 1:2 (kon.)
koniec
Cagliari Calcio
1:2 (0:0)
Inter Miláno
Pondelok 23.02.2015, 21:00 • Stadio Sant'Elia, Cagliari, Taliansko • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Striedanie v tíme Interu Miláno: ihrisko opúšťa Kovačić, jeho miesto zaujíma Kuzmanović.
     
    90+3
    Avelar (Cagliari) nedovolene zastavil protiútok hostí a videl žltú kartu.
     
    90+2
    Domáci mali výhodu priameho kopu z veľmi dobrej pozície. Exekútor bol Conti, ale jeho prudký pokus brankár Carrizo chytil! Toto bola jedna z posledných šancí na vyrovnanie, no stále nie je koniec stretnutia.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 4 minúty!
     
    90
    Campagnaro (Inter) dostal za škaredý zákrok kartu žltej farby.
     
    83
    Striedanie v tíme Interu Miláno: ihrisko opúšťa Brozovic, jeho miesto zaujíma Hernanes.
     
    81
    Striedanie v tíme Interu Miláno: ihrisko opúšťa Podolski, jeho miesto zaujíma Dodo.
     
    76
    Po pár odrazoch sa k lopte dostal Donsah, ktorý napriahol zo strednej vzdialenosti. Nakoniec tento pokus skončil tesne vedľa pravej tyče hosťujúcej brány!
    Juan Pablo CARRIZO - 1:2
     
    74
    Cagliari dalo gól!
    Tak predsa sa domácim podarilo zdramatizovať stretnutie kontaktným gólom. Longo využil slabšiu chvíľku hosťujúcej obrany, ktorá nepochopiteľne zaspala. Následne vystrelil prudkú strelu, ktorá sa od ľavej tyče hosťujúcej brány odrazila do chrbta letiaceho brankára JUANA CARRIZA a následne skončila v sieti! Už je to iba o jeden gól a môže to byť ešte veľmi zaujímavé.
     
    71
    Striedanie v tíme Cagliari Calcio: ihrisko opúšťa , jeho miesto zaujíma Ceppitelli.
    Mauro ICARDI - 0:2
     
    68
    Inter dal gól!
    Tak teraz hosťujúci hráč ukázal výbornú individuálnu akciu, ktorú zakončil gólom. K lopte na hranici pokutového územia sa dostal MAURO ICARDI, následne si ju zasekol a vystrelil ľavačkou. Jeho strela skončila presne v pravou hornom rohu domácej brány, kde brankár Brkic nemal šancu na zákrok. Nerrazzuri sa dostávajú do dvojgólového vedenia.
     
    68
    Striedanie v tíme Cagliari Calcio: ihrisko opúšťa Cossu, jeho miesto zaujíma Joao.
     
    65
    Obrovská šanca Cagliari! Tak hneď niekoľko šancí domácich v krátkom čase. Čerstvý Longo dostal prihrávku do pokutového územia a zrazu bol úplne sám. Vystrelil, no znova famózne zasiahol Carrizo!
     
    63
    Šanca Cagliari! M'Poku sa predral do pokutového územia z pravej strany a úplne sám sa ocitol pred brankárom Carrizom. Bol z uhla, a tak sa brankárovi hostí pokúsil nasadiť jasličky, lenže ten zavrel priestor medzi nohami a lopta tade neprešla za jeho chrbát!
     
    62
    Šanca Cagliari! Cossu dostal prihrávku za obranu hostí a ocitol sa úplne sám pred brankárom Carrizom. Ten vybehnutím zmenšil strelecký uhol a domáci hráč netrafil priestor hosťujúcej brány! Cagliari malo dosiaľ najväčšiu šancu, no nebola využitá.
     
    56
    Striedanie v tíme Cagliari Calcio: ihrisko opúšťa Cop, jeho miesto zaujíma Longo.
     
    50
    Lenže prišla strata lopty a domáci vyrazili do protiútoku. K strele spoza pokutového územia sa dostal Donsah, lenže jeho pokus brankár Carrizo chytil!
    Mateo KOVAČIĆ - 0:1
     
    47
    Inter dal gól!
    Tak to bol výborný vstup do druhého dejstva pre hostí. Icardi dostal prihrávku do pokutového územia, ktorú sklepol spoluhráčovi MATEOVI KOVAČIĆOVI. Ten vystrelil ľavačkou a vymietol pavučiny v pravom hornom rohu domácej brány! Veľmi pekný gól po dobrej akcii hostí. Nerrazzuri sa dostávajú do jednogólového vedenia.
     
    45
    Šanca Interu! Znova sa po centri sprava dostal k hlavičke Podolski, lenže prestrelil bránku domáceho mužstva! Toto bola jeho možno tretia gólová šanca.
     
    41
    Inter sa už rútil do protiútoku, no zastavil ho útočník Cop (Cagliari). Žltá karta.
     
    36
    Šanca Cagliari! Do pokutového územia hostí sa z ľavej strany predral M'Poku, našiel spoluhráča Copa, no ten neprepasíroval loptu cez brankára Carriza. Následne ju do bezpečia odkopol stopér Vidić.
     
    32
    Nebezpečná strela hostí! Jej autorom bol Guarin, ktorý napriahol zo stredne vzdialenosti. Tento strelecký pokus bol prudký po zemi, ale brankár Brkic si s ním poradil!
     
    31
    Obrovská šanca Interu! Toto bola najväčšia šanca v stretnutí. Santon sa predral do pokutového územia z ľavej strany, našiel spätnou prihrávkou spoluhráča Brozovica. Brankár Brkic stihol jeho strelecký pokus vyraziť, no k lopte sa dostal hosťujúci Icardi. Ten zakončoval v páde, lenže gólman domácich výborným zákrokom znovu vyrazil loptu!
     
    25
    Šanca Interu! Hosťujúci Santon zatiahol loptu po ľavej strane, jemným oblúčikom našiel na päťke spoluhráča Podolskiho. Ten hlavičkoval však tesne vedľa ľavej tyče domácej brány!
     
    20
    Obrovská šanca Interu! Podolski dostal prihrávku od Icardiho za obranu hostí. Následne naznačil strelu a hneď sa zbavil dvoch brániacich hráčov. Ďalej urobil kľučku aj na brankára Brkica, no sám sa vytlačil preč od brány. Potom ešte prihral spoluhráčovi Brozovicovi, lenže jeho strela nebola presná. Keby Nemec toto zakončil presne, tak už Inter mohol ísť do vedenia.
     
    14
    Brozovic (Inter) nedovolene zastavil prenikajúceho protihráča za cenu žltej karty.

    Marek Farkaš

    Góly: 47. Kovačić, 68. Icardi, 74. Carrizo (vla.)

    Karty:   41. Cop (CAG), 90+3. Avelar (CAG) – 14. Brozovic (INM), 90. Campagnaro (INM)


    Cagliari Calcio: Brkic – Dessena, Rossettini, Capuano, Avelar – Crisetig (71.Ceppitelli), Conti, Donsah – M'Poku, Cossu .(68.Joao) – Cop (56.Longo)
    Náhradníci: Barella, Ceppitelli, Colombi, Cragno, Diakite, Farias, Gonzalez, Husbauer, Joao, Longo, Murru, Pisano
    Tréner: Gianfranco Zola

    Inter Miláno: Carrizo – Campagnaro, Vidić, Jesus, Santon – Brozovic (83.Hernanes), Medel, Guarin – Kovačić (90+3.Kuzmanović) – Icardi, Podolski (81.Dodo)
    Náhradníci: Andreolli, Berni, D'Ambrosio, Dimarco, Dodo, Hernanes, Kuzmanović, Obi, Palacio, Puscas, Ranocchia, Shaqiri
    Tréner: Roberto Mancini

    Rozhodca: Paolo Silvio Mazzoleni – Alessandro Giallatini, Valerio Pegorin