Neapol – Sassuolo 2:0 (kon.) | Cagliari – Inter 1:2 (kon.)
koniec
Cagliari Calcio
1:2 (0:0)
Inter Miláno
Pondelok 23.02.2015, 21:00 • Stadio Sant'Elia, Cagliari, Taliansko • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu 24.kola Serie A medzi Cagliari Calcio a Interom Miláno. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
    __________________________________________

    Cagliari Calcio
    Zverenci Gianfranca Zolu to budú mať v tomto ročníku najvyššej talianskej súťaže ešte veľmi ťažké. Totiž po 23 kolách sa nachádzajú až na osemnástom mieste, keď získali 20 bodov za štyri výhry, osem remíz a jedenásť prehier. Naposledy sa predstavili na pôde Turína, kde sa všetko dôležité odohralo v prvom dejstve. Skóre zápasu otvoril v 34.minúte Donsah, ktorý poslal hostí do vedenia. To nevydržalo veľmi dlho, pretože už o minútu bolo vyrovnané zásluhou domáceho El Kaddouriho. Turínčania boli počas celého zápasu aktívnejší, no nevedeli prekonať brankára hostí Brkica. Do konca stretnutia už gól nepadol, a tak sa obe mužstvá rozišli po nerozhodnom výsledku 1:1 a pripísali si do tabuľky po jednom bode.

    Posledné zápasy
    15.02.2015 Turín – Cagliari 1:1
    08.02.2015 Cagliari – AS Rím 1:2
    01.02.2015 Atalanta – Cagliari 2:1
    24.01.2015 Cagliari – Sassuolo 2:1
    18.01.2015 Udinese – Cagliari 2:2
    __________________________________________

    Inter Miláno
    Tím okolo Roberta Manciniho je na tom trochu lepšie ako jeho dnešný súper, no určite je čo zlepšovať. Po 23 odohraných zápasoch okupuje deviatu priečku, keď má na svojom konte 32 bodov za osem víťazstiev, osem remíz a sedem prehier. V poslednom ligovom zápase sa predstavil na trávniku Atalanty, kde to bola jednoznačná záležitosť. Skóre zápasu otvoril už v 2.minúte hosťujúci Shaqiri, ktorý premenil pokutový kop. Síce v 27.minúte vyrovnal domáci Moralez, no o desať minút znova viedli hostia po presnom zásahu Guarina. Po zmene strán dostal Benalouane druhú žltú a následne červenú kartu, čím výrazne oslabil domácich. Milánčania ešte pridali dva góly zásluhou Guarina a Palacia. Hostia zvíťazili o tri góly a zaslúžene si z Atalanty odniesli tri body.
    Inter sa cez týždeň predstavil aj v Európskej lige. Na pôde Celticu Glasgow uhral divokú remízu 3:3.

    Posledné zápasy
    19.02.2015 Celtic – Inter 3:3 (EL)
    15.02.2015 Atalanta – Inter 1:4
    11.02.2015 Inter – Haladas 2:2
    08.02.2015 Inter – Palermo 3:0
    04.02.2015 Neapol – Inter 1:0 (Pohár)
    __________________________________________

    Vzájomné zápasy
    28.09.2014 Inter – Cagliari 1:4
    23.02.2014 Inter – Cagliari 1:1
    29.09.2013 Cagliari – Inter 1:1
    14.04.2013 Cagliari – Inter 2:0
    18.11.2012 Inter – Cagliari 2:2

    Postavenie v tabuľke
    9. Inter 8-8-7 37:30 32
    18. Cagliari 4-8-11 30:43 20

    Zhodnotenie
    V dnešnom zápase ja favoritom hosťujúci Inter, no ten sa cez týždeň predstavil v Európskej lige a dnes zrejme postaví hráčov z lavičky. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 1:1.
     
    -15
    Úvodné zostavy:

    Cagliari Calcio: Brkic – Dessena, Rossettini, Capuano, Avelar – Crisetig, Conti, Donsah – M'Poku, Cossu – Cop
    Náhradníci: Barella, Ceppitelli, Colombi, Cragno, Diakite, Farias, Gonzalez, Husbauer, Joao, Longo, Murru, Pisano
    Tréner: Gianfranco Zola

    Inter Miláno: Carrizo – Campagnaro, Vidić, Jesus, Santon – Brozovic, Medel, Guarin – Kovacic – Icardi, Podolski
    Náhradníci: Andreolli, Berni, D'Ambrosio, Dimarco, Dodo, Hernanes, Kuzmanović, Obi, Palacio, Puscas, Ranocchia, Shaqiri
    Tréner: Roberto Mancini

    Rozhodca: Paolo Silvio Mazzoleni – Alessandro Giallatini, Valerio Pegorin.
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v červeno-modrej kombinácii dresov, hostia v bielych farbách.
     
    -1
    O výkop sa postarajú domáci. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Od úvodu majú loptu v moci hostia. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    3
    Inter má stále loptu na svojich kopačkách. Domáci vytvorili na vlastnej polovici hustý obranný blok, ktorý je veľmi pozorný a koncentrovaný.
     
    4
    Teraz však prišla nepresná rozohrávka, a tak sa lopty po dlhšom čase zmocnili domáci. Tí však hneď o ňu prišli a znova sa musia brániť.
     
    5
    Hosťujúci Kovacic poslal nebezpečný center do pokutového územia, kde dobre zasiahol domáci hráč, ktorý odvrátil na rohový kop.
     
    6
    Exekútor bol Podolski, lenže jeho center našiel iba rukavice brankára Brkica, ktorý s ním nemal žiaden problém.
     
    7
    Cagliari sa rútilo do rýchleho protiútoku, bol tam aj center do vápna od M'Pokuho, lenže ten nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov a hostia sa oslobodzujú len dlhým odkopom.
     
    8
    Zatiaľ je to len také oťukávanie. Stále čakáme na prvú vážnejšiu akciu, či dokonca strelecký pokus medzi tri žrde ktorejkoľvek brány.
     
    9
    Milančania úspešne kombinujú na útočnej polovici ihriska, no domáci sú húževnatý a veľmi aktívne bránia. Zatiaľ im to ide celkom dobre, no len dokedy im to vydrží nik netuší.
     
    10
    Inter vybojoval druhý rohový kop v stretnutí. Ten opäť rozohral Podolski, lenže nakrátko s Medelom. Následne prišiel center do ohňa, kde sa o nožničky pokúšal Guarin. Jeho strela však nebol presná a navyše ešte predtým tam bol útočný faul. Lopta pre domácich.
     
    11
    Nerrazzuri sú od úvodu jasne lepším tímom. Kontrolujú priebeh hry a ich tlak sa stupňuje. Čoskoro prídu aj presnejšie strely, ktoré by mohli skončiť v sieti a ešte viac zvýšiť tempo hry.
     
    12
    Hostia stratili loptu na útočnej polovici ihriska a prípadný protiútok domácich ukončil Kovacic, ktorý sa prezentoval taktickým faulom. Voľný kop pre Cagliari.
     
    13
    Domáci hľadali teraz svojho útočníka Copa za obranou hostí, lenže ocitol sa v tesnom ofsajde. Lopta pre Inter.
     
    14
    Brozovic (Inter) nedovolene zastavil prenikajúceho protihráča za cenu žltej karty.
     
    16
    Držanie lopty: 32% – 68%
    Obrovská územná prevaha hostí vyjadrená v číslach.
     
    17
    Strely celkom: 1-1
    Strely na bránu: 0-0
    Zatiaľ sa hrá prevažne zozadu s minimum striel.
     
    18
    Cagliari sa po dlhšom čase dostalo do útočnej akcie, lenže finálna prihrávka nebola práve najlepšia. Domáci ostávajú pri lopte a aspoň na chvíľu si môžu oddýchnuť od tlaku hostí.
     
    19
    Hrá sa prevažne medzi šestnástkový futbal. Zatiaľ sme neboli svedkami žiadnej väčšej šance, ktorá by sa mohla skončiť úvodný presným zásahom.
     
    20
    Obrovská šanca Interu! Podolski dostal prihrávku od Icardiho za obranu hostí. Následne naznačil strelu a hneď sa zbavil dvoch brániacich hráčov. Ďalej urobil kľučku aj na brankára Brkica, no sám sa vytlačil preč od brány. Potom ešte prihral spoluhráčovi Brozovicovi, lenže jeho strela nebola presná. Keby Nemec toto zakončil presne, tak už Inter mohol ísť do vedenia.
     
    21
    Po 20 minútach majú navrch hostia. Tí sú aktívnejší, nebezpečnejší, no vypracovali si iba jednu vážnejšiu šancu, v ktorej sme sa priamej strely na bránu ani nedočkali.
     
    22
    Aktívny Brozovic našiel spoluhráča Guarina na hranici pokutového územia. Ten urobil rýchlu kľučku a vystrelil, lenže jeho pokus bol zblokovaný.
     
    23
    Červenomodrí zatiaľ dopredu nič nevymysleli. Tempo hry je ešte pomerne dobré, no začína poľavovať.
     
    24
    Milánčania stále tlačia svojho súpera a nedávajú mu dýchať. Cagliari sa bráni, čo mu sily stačia a do týchto chvíľ úspešne.
     
    25
    Šanca Interu! Hosťujúci Santon zatiahol loptu po ľavej strane, jemným oblúčikom našiel na päťke spoluhráča Podolskiho. Ten hlavičkoval však tesne vedľa ľavej tyče domácej brány!
     
    26
    Cagliari sa ihneď po vybojovaní lopty zľakne a odovzdá ju súperovi. Domáci hráči by toto určite mali zlepšiť, lebo sa im to môže vyplatiť.
     
    27
    Nedovolený zákrok hosťujúceho Guarina na polovici ihriska, voľný kop pre Červenomodrých.
     
    28
    Strely celkom: 1-3
    Strely na bránu: 0-0
    Stále sme nevideli žiadnu priamu strelu na ktorúkoľvek bránu.
     
    30
    Po polhodine hry sa nám skóre zápasu stále nemenilo. Hostia sú lepší, no nevedia sa gólovo presadiť cez hustý obranný blok domácich, aj keď už sa tam začínajú tvoriť nejaké diery.
     
    31
    Obrovská šanca Interu! Toto bola najväčšia šanca v stretnutí. Santon sa predral do pokutového územia z ľavej strany, našiel spätnou prihrávkou spoluhráča Brozovica. Brankár Brkic stihol jeho strelecký pokus vyraziť, no k lopte sa dostal hosťujúci Icardi. Ten zakončoval v páde, lenže gólman domácich výborným zákrokom znovu vyrazil loptu!
     
    32
    Nebezpečná strela hostí! Jej autorom bol Guarin, ktorý napriahol zo stredne vzdialenosti. Tento strelecký pokus bol prudký po zemi, ale brankár Brkic si s ním poradil!
     
    33
    Cagliari vybojovalo rohový kop. Ten už bol aj rozohraný a nastala menšie trma-vrma v pokutovom území hostí. Brankár Carrizo išiel po lopte, no tá mu vypadla. Následne Dessena ju poslal späť do ohňa, lenže nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov, a bolo tak po šanci.
     
    34
    Lopta je už na druhej strane, kde útočia hostia. Útočník Podolski však nedovolene atakoval brankára Brkica, ktorý má loptu v rukách, a bola mu tak poskytnutá výhoda.
     
    35
    Cagliari sa teraz prezentuje vysokým napádaním, ktoré mu prináša ovocie v podobe získania lopty. Domáci začínajú vystrkovať rohy.
     
    36
    Šanca Cagliari! Do pokutového územia hostí sa z ľavej strany predral M'Poku, našiel spoluhráča Copa, no ten neprepasíroval loptu cez brankára Carriza. Následne ju do bezpečia odkopol stopér Vidić.
     
    37
    Nerrazzuri úspešne kombinujú na útočnej polovici ihriska a prichádza hneď niekoľko streleckých pokusov, ale všetky boli zblokované.
     
    38
    Hostia sa dopustili útočného faulu, voľný kop pre domácich.
     
    39
    Hosťujúci Vidić si dal pozor pred napádajúcim Copom a pomohol si prihrávkou s brankárom Carrizom.
     
    40
    Z veľkej vzdialenosti sa k strele odhodlal domáci M'Poko, lenže jeho strelecký pokus nebol presný. Nasledovať bude kop od Carrizovej svätyne.
     
    41
    Inter sa už rútil do protiútoku, no zastavil ho útočník Cop (Cagliari). Žltá karta.
     
    42
    Hostia vybojovali rohový kop. Ten už bol aj rozohraný presne na hlavu dobre nabiehajúceho Podolskiho, na ktorého zakončenie bol gólman domácich pripravený.
     
    44
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    45
    Šanca Interu! Znova sa po centri sprava dostal k hlavičke Podolski, lenže prestrelil bránku domáceho mužstva! Toto bola jeho možno tretia gólová šanca.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Tak máme za sebou prvý polčas. V ňom si lepšie viedli hráči Interu Miláno, ktorí boli aktívnejší, nebezpečnejší, mali územnú prevahu aj viac streleckých pokusov, no nevedeli sa gólovo presadiť. Najviac šancí mal Podolski, no ani jeden z jeho pokusov sa neujal, a tak je skóre zápasu nemenilo. Podarí sa niektorému z tímov streliť úvodný presný zásah alebo budeme svedkami bezgólovej remízy? Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

    2.polčas sa začne približne o 22:02.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 31% – 69%
    Strely (celkom): 3-11
    Strely (na bránu): 1-4
    Rohové kopy: 1-4
    Fauly: 9-8
    Žlté karty: 1-1
    Červené karty: 0-0
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Inter dal gól!
    Tak to bol výborný vstup do druhého dejstva pre hostí. Icardi dostal prihrávku do pokutového územia, ktorú sklepol spoluhráčovi MATEOVI KOVAČIĆOVI. Ten vystrelil ľavačkou a vymietol pavučiny v pravom hornom rohu domácej brány! Veľmi pekný gól po dobrej akcii hostí. Nerrazzuri sa dostávajú do jednogólového vedenia.
    Mateo KOVAČIĆ - 0:1
     
    49
    Hostia sú pri chuti a chcú toto stretnutie definitívne rozhodnúť. Je vidieť ich väčší pokoj s loptou na kopačkách a aj rýchlejší prechod do útočnej fázy.
     
    50
    Lenže prišla strata lopty a domáci vyrazili do protiútoku. K strele spoza pokutového územia sa dostal Donsah, lenže jeho pokus brankár Carrizo chytil!
     
    51
    Cagliari sa pokúša o rýchle vyrovnanie, no teraz prišla nepresná finálna prihrávka, a lopty sa tak zmocnili hostia, ktorí sa nikam neponáhľajú.
     
    52
    Inter úspešne kombinuje na útočnej polovici ihriska. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.
     
    53
    Inter teraz vybojoval rohový kop. Ten už bol aj rozohraný, ale nič vážnejšie sa nestalo, pretože obrana domácich poslala loptu do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.
     
    54
    Strely celkom: 4-13
    Strely na bránu: 2-6
    Obrovská strelecká prevaha hostí.
     
    55
    Cagliari sa usadilo na útočnej polovici ihriska, lenže nevie sa dostať k zakončeniu. Hostia dobre bránia a nepúšťajú svojho súpera na dostrel.
     
    56
    Striedanie v tíme Cagliari Calcio: ihrisko opúšťa Cop, jeho miesto zaujíma Longo.
     
    57
    Domáci Donsah vystrelil na bránku hostí, lenže Vidić jeho pokus zblokoval a uvidíme rohový kop Červenomodrých.
     
    58
    Roh bol rozohraný na prednú tyč, kde stál hráč hostí, ktorý ju odhlavičkoval do bezpečia.
     
    59
    Inter teraz vyrazil do protiútoku. Už je to zbrzdené, no napriek tomu sa k strele dostal Medel. Tá však mierila iba do stredu brány, kde stál pripravený brankár Brkic, ktorý si s jeho pokusom bez problémov poradil.
     
    61
    Po hodine hry sme sa dočkali iba jedného presného zásahu. Oň sa krátko po zmene strán postaral Kovačić, ktorý využil slabú chvíľku domácich.
     
    62
    Šanca Cagliari! Cossu dostal prihrávku za obranu hostí a ocitol sa úplne sám pred brankárom Carrizom. Ten vybehnutím zmenšil strelecký uhol a domáci hráč netrafil priestor hosťujúcej brány! Cagliari malo dosiaľ najväčšiu šancu, no nebola využitá.
     
    63
    Šanca Cagliari! M'Poku sa predral do pokutového územia z pravej strany a úplne sám sa ocitol pred brankárom Carrizom. Bol z uhla, a tak sa brankárovi hostí pokúsil nasadiť jasličky, lenže ten zavrel priestor medzi nohami a lopta tade neprešla za jeho chrbát!
     
    64
    Domáci vybojovali rohový kop. Lopta padla na hranicu bieleho bodu, kde bola veľká trma-vrma. Nakoniec sa k nej dostali hostia, ktorí ju odkopli do bezpečia.
     
    65
    Obrovská šanca Cagliari! Tak hneď niekoľko šancí domácich v krátkom čase. Čerstvý Longo dostal prihrávku do pokutového územia a zrazu bol úplne sám. Vystrelil, no znova famózne zasiahol Carrizo!
     
    66
    Červenomodrí začínajú stupňovať svoj tlak a v posledných minútach mali hneď tri obrovské šance na vyrovnanie. Ani jedna nebola využitá, a tak hostia stále vedú o jeden gól.
     
    67
    Vidić sa dopustil nedovoleného zákroku a domáci budú mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície. Zrejme z toho bude center do ohňa.
     
    68
    Striedanie v tíme Cagliari Calcio: ihrisko opúšťa Cossu, jeho miesto zaujíma Joao.
     
    68
    A tak sa aj stalo, no bol tam faul na brankára. Voľný kop pre Inter.
     
    68
    Inter dal gól!
    Tak teraz hosťujúci hráč ukázal výbornú individuálnu akciu, ktorú zakončil gólom. K lopte na hranici pokutového územia sa dostal MAURO ICARDI, následne si ju zasekol a vystrelil ľavačkou. Jeho strela skončila presne v pravou hornom rohu domácej brány, kde brankár Brkic nemal šancu na zákrok. Nerrazzuri sa dostávajú do dvojgólového vedenia.
    Mauro ICARDI - 0:2
     
    70
    Strelec gólu Icardi dostal v hlavičkovol súboji úder do hlavy, no kartový trest neprichádza. Voľný kop pre Inter.
     
    71
    Striedanie v tíme Cagliari Calcio: ihrisko opúšťa , jeho miesto zaujíma Ceppitelli.
     
    72
    Inter kombinuje na útočnej polovici ihriska a snaží sa nazbierať cenné sekundy, ktoré určite bude potrebovať do zvyšku stretnutia.
     
    73
    Hráči hostí to hrajú veľmi umne. Snažia sa neurobiť zbytočnú chybu v obranu a zbierajú cenné sekundy na útočnej polovici ihriska.
     
    74
    Cagliari dalo gól!
    Tak predsa sa domácim podarilo zdramatizovať stretnutie kontaktným gólom. Longo využil slabšiu chvíľku hosťujúcej obrany, ktorá nepochopiteľne zaspala. Následne vystrelil prudkú strelu, ktorá sa od ľavej tyče hosťujúcej brány odrazila do chrbta letiaceho brankára JUANA CARRIZA a následne skončila v sieti! Už je to iba o jeden gól a môže to byť ešte veľmi zaujímavé.
    Juan Pablo CARRIZO - 1:2
     
    75
    Hosťujúci Vidić fauloval na vlastnej polovici ihriska a domáci budú mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.
     
    76
    Po pár odrazoch sa k lopte dostal Donsah, ktorý napriahol zo strednej vzdialenosti. Nakoniec tento pokus skončil tesne vedľa pravej tyče hosťujúcej brány!
     
    77
    Tlak domácich sa stupňuje a do pokutového územia hostí lietajú nebezpečné centre zo všetkých strán.
     
    78
    Milánčania sa bránia zubami nechtami, no domáci sú veľmi agresívny a veľmi túžia po vyrovnávajúcom góle. Tréner hostí Roberto Mancini už chystá svoju prvú zmenu v zápase.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho čase ostáva 10 minút. Podarí sa hosťom ustrážiť priaznivý výsledok alebo domáci vyrovnajú?
     
    81
    Striedanie v tíme Interu Miláno: ihrisko opúšťa Podolski, jeho miesto zaujíma Dodo.
     
    82
    Cagliari posiela dlhé centre dopredu, no teraz prichádza nepresná rozohrávka a strata lopty.
     
    83
    Striedanie v tíme Interu Miláno: ihrisko opúšťa Brozovic, jeho miesto zaujíma Hernanes.
     
    84
    Červenomodrí už nemajú čo stratiť. Či už prehrajú 1:2 alebo 1:3 je jedno, a aj preto vrhajú dopredu svojich deviatich mužov.
     
    85
    Inter teraz vybojoval loptu a snaží sa súpera rozbehať. To sa mu zatiaľ darí a čas plynie.
     
    86
    Hosťujúci Dodo hľadal centrom do vápna jedného zo spoluhráčov, lenže jeho prihrávka nenašla príjemcu. Cagliari sa zmocnilo lopty a vyráža dopredu.
     
    87
    Hosťujúci Guarin bojuje na útočnej polovici ihriska a snaží sa tam svojho súpera zdržať čo najdlhšie. Do týchto chvíľ sa mu to darí a teraz vybojoval aj rohový kop.
     
    89
    Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca. Budú to približne tri minúty.
     
    90
    ŠTATISTIKA 2.POLČASU

    Strely celkom: 10-5
    Strely na bránu: 4-3
    Cagliari je v druhom dejstve jednoznačne lepším tímom.
     
    90
    Campagnaro (Inter) dostal za škaredý zákrok kartu žltej farby.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 4 minúty!
     
    90+2
    Domáci mali výhodu priameho kopu z veľmi dobrej pozície. Exekútor bol Conti, ale jeho prudký pokus brankár Carrizo chytil! Toto bola jedna z posledných šancí na vyrovnanie, no stále nie je koniec stretnutia.
     
    90+3
    Avelar (Cagliari) nedovolene zastavil protiútok hostí a videl žltú kartu.
     
    90+3
    Striedanie v tíme Interu Miláno: ihrisko opúšťa Kovačić, jeho miesto zaujíma Kuzmanović.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Interu Miláno, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia tesne 2:1. Vlastný gól si strelil brankár hostí Carrizo, od ktorého sa lopta odrazila do brány po predchádzajúcej strele do tyče a za Nerrazzuri sa presadili Kovačić a Icardi. Cagliari sa po zápase nachádza na 18.mieste, Inter Miláno na 8.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (22:52:42)

    Marek Farkaš

    Góly: 47. Kovačić, 68. Icardi, 74. Carrizo (vla.)

    Karty:   41. Cop (CAG), 90+3. Avelar (CAG) – 14. Brozovic (INM), 90. Campagnaro (INM)


    Cagliari Calcio: Brkic – Dessena, Rossettini, Capuano, Avelar – Crisetig (71.Ceppitelli), Conti, Donsah – M'Poku, Cossu .(68.Joao) – Cop (56.Longo)
    Náhradníci: Barella, Ceppitelli, Colombi, Cragno, Diakite, Farias, Gonzalez, Husbauer, Joao, Longo, Murru, Pisano
    Tréner: Gianfranco Zola

    Inter Miláno: Carrizo – Campagnaro, Vidić, Jesus, Santon – Brozovic (83.Hernanes), Medel, Guarin – Kovačić (90+3.Kuzmanović) – Icardi, Podolski (81.Dodo)
    Náhradníci: Andreolli, Berni, D'Ambrosio, Dimarco, Dodo, Hernanes, Kuzmanović, Obi, Palacio, Puscas, Ranocchia, Shaqiri
    Tréner: Roberto Mancini

    Rozhodca: Paolo Silvio Mazzoleni – Alessandro Giallatini, Valerio Pegorin