Chodov – Bulldogs 7:6 (po pr.) | Otrokovice – Sparta 4:5 (kon.) | Královské Vinohrady – Pardubice 4:11 (kon.)
Liberec – Bohemians 7:10 (kon.)
koniec
FBC Liberec
7:10 (1:4, 3:2, 3:4)
FbŠ Bohemians
cz Nedeľa 04.01.2015, 17:30 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    56:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Takřka drtivá převaha domácích byla proměněna v gólovou radost. RADEK VALEŠ se vůbec neostýchal, vše vzal na sebe a mířidla jej nezradila. Asistence: Prokop Ferdan.
     
    54:02
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tohle se PROKOPU FERDANOVI příliš nepovedlo. Kulatý předmět se od něj odrazil, změnil směr a Vaníček na tuhle událost nezareagoval. Vlastní gól domácím situaci neulehčuje. Bez asistence.
     
    52:31
    Bohemians právě vstřelili branku!
    MARTIN KISUGITE si poradil s překážkou v podobě gólmana Vaníčka, přelstil jej a jeho rána přesvědčivě docestovala do nepohlídaného úseku prostoru mezi tyčemi. Bez asistence.
     
    48:49
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Obrany v probíhající části utkání nemohou být se svou prací spokojeny. Otočka a palba TOMÁŠE KINDLA si našla cestičku až za Vaníčka. Asistence: Aleš Höffer.
     
    47:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rozdíl je v tuhle chvíli minimální! Když předvedl výstřel Tomáš Marek, odrazil se děrovaný předmět ke ZDEŇKU VÁŽNÉMU. Úspěšné střílející doklepává do odkryté brány. Asistence: Tomáš Marek.
     
    46:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    S tříbrankovým mankem se domácí nehodlali smířit. BOHUSLAV FERDAN si naběhl na osu hřiště, vytočil se čelem k brankové konstrukci a jeho projektil končí v síti. Asistence: Jiří Strobach.
     
    43:47
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Nápor hostů vyvrcholil tímhle gólovým zářezem. MARTIN ŠIMEK potvrdil, že dnes hraje ve velké pohodě. Jeho jedovka letěla vedle Vaníčka, jehož zákrok byl zbytečný. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    34:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Před brankou Pražanů vznikla velká mela. Lukáš Böhm nahodil do brankoviště, kde se k dorážce dral TOMÁŠ MAREK. Střelec sice několikrát ztroskotal na pozorném gólmanovi, poté už však neměl Koráb šanci při další ráně na kulatý předmět dosáhnout. Asistence: David Böhm.
     
    32:24
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Všem obráncům prchl VOJTĚCH BAGIN. Počkal si, až bude gólman ve vhodnějším postavení, a následně nemilosrdně nasměroval míček do nehlídaných míst. Asistence: Martin Kisigute.
     
    28:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí stále bojují. Lukáš Böhm se usadil na útočné půlce hrací plochy, vyhledal RADKA VALEŠE a Koráb nebyl schopen přemístit své tělo do trajektorie jeho dělovky. Asistence: Lukáš Böhm.
     
    27:11
    Bohemians právě vstřelili branku!
    K ráně z dobré vzdálenosti se prodral VOJTĚCH BAGIN. Už to vypadalo, že Strýček lapil jeho pokus, ovšem míček mu propadl a zakutálel se za čáru. Asistence: Jakub Šárka.
     
    21:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí snižují. Tomáš Marek byl důrazný a vybojoval míček za brankou Korába, v rychlosti ještě stačil vybídnout ke střele ZDEŇKA VÁŽNÉHO a jeho rána se stala tečkou celé akce. Asistence: Tomáš Marek.
     
    15:11
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hostující celek se dostává do vedení o 3 branky díky MARTINU ŠIMKOVI, jenž završil hattrick. Pražský střelec se pohyboval na správném území a když k němu doletěla přihrávka od Bagina, neměl nejmenší potíže obalamutit maskovaného muže. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    11:14
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Ke slovu se dostal Jakub Šárka. Florbalista našel skulinu a ocitl se nedaleko od Strýčka, zvolil však ještě nahrávku a MARTIN ŠIMEK z bezprostřední blízkosti nezaváhal. Asistence: Jakub Šárka.
     
    06:49
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Obrana si neuhlídala další z pražských ofenzivních situací. Po souboji o míček, jenž proběhl za klecí Strýčka, se děrovaný předmět odrazil do prostoru brankoviště, kde byl nejpohotovější MARTIN ŠIMEK a bez váhání dorážel do odkrytého místa u tyče. Asistence: Jakub Šárka.
     
    05:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vedení zrovna dlouho na straně Bohemians nevydrželo. Útočná akce byla vedena Bohuslavem Ferdanem, ten úspěšně našel nabíhajícího si LUKÁŠE BÖHMA, jehož dělovka rozvlnila síť. Asistence: Bohuslav Ferdan.
     
    04:29
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Kulatý předmět se pohyboval mezi pražskými holemi. Nakonec se jej rozhodl přepravit na útočnou polovinu Vojtěch Bagin a jeho následný pas na JAKUBA ŠÁRKU byl pro hosty ještě lepším rozhodnutím, neboť míček se po střele dokutálel za Korába. Asistence: Vojtěch Bagin.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 6. L. Böhm (B. Ferdan), 22. Vážný (Marek), 29. Valeš (L Böhm), 35. Marek (D. Böhm), 47. B. Ferdan (Strobach), 48. Vážný (Marek), 57. Valeš (P. Ferdan) – 5. Šárka (Bagin), 7. Šimek (Šárka), 12. Šimek (Šárka), 16. Šimek (Bagin), 28. Bagin (Šárka), 33. Bagin (Kisugite), 44. Šimek (Bagin), 49. Kindl (Höffer), 53. Kisugite, 55. P. Ferdan (vla.)


    FBC Liberec: Strýček (33. Vaníček) – L. Böhm, Klucho, Štěpánek, Valeš, Blažek, Galbavý, Hůza, Marek, Láska, Rondoš, Pejchal, P. Ferdan, B. Ferdan, D. Böhm, Strobach, Vážný, Reymar
    FbŠ Bohemians: Koráb (Hyršl) – Zezulka, Kisigute, Šimek, Bagin, Zapletal, Poláček, Kuncman, Čihák, Chlumský, Kindl, Höffer, Šárka

    Rozhodca: Petr Černý a Jiří Janoušek

    Diváci: 138