KHL
HC Slovan – Nižnekamsk 4:6 (kon.) | Chabarovsk – Novosibirsk 3:5 (kon.) | Vladivostok – Novokuzneck 0:0 (odl.)
Jaroslavľ – A. Mytišči 6:3 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
6:3 (4:0, 2:2, 0:1)
Atlant Mytišči
Štvrtok 25.12.2014, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:43
    Mytišči práve strieľa gól!
    Ale hostia predsa len znižujú a majú nejakú tú iskierku nádeje. NIKITA SOŠNIKOV sa zmocnil puku pri mantineli, potiahol si ho a strelou spoza obrancu a ponad rameno Sanforda znižuje na rozdiel troch gólov.
    Asistencie:
    HOLOS - 6:2
     
    36:08
    Jaroslavľ práve strelil gól!
    Lokomotiv využíva presilovú hru a na ľade je to ako na strelnici. Máme tu osem gólov za necelé dve tretiny, ale sieť hostí je napnutá šiesty raz. JONAS HOLOS sa dostal k puku na modrej čiare, dlho nerozmýšľal a poslal tvrdú strelu na Artemjeva a tá prešla až do jeho sieti.
    Asistencie: Averin a Vasiljev.
    ČERNOV - 5:2
     
    33:03
    Mytišči práve strieľa gól!
    No a ani nie po 30sekundách znižujú hostia na rozdiel troch gólov. ARŤJOM ČERNOV tečoval nahodený puk od Junkova a ten sa nejakým spôsobom dostal za chrbát prekvapeného Sanforda.
    Asistnecie: Junkov a Jarullin
    CHLOPOTOV - 5:1
     
    32:37
    Mytišči práve strieľa gól!
    A k slovu sa dostávajú aj hostia. VADIM CHLOPOTOV sa dostal k puku po prihrávke Aljošina a dnes prvýkrát prekonáva Sanforda krásnou strelou pod ľavú spojnicu jeho brány.
    Asistencie: Aljošin a Voronin.
    GALIMOV - 5:0
     
    31:30
    Jaroslavľ práve strelil gól!
    A už je to rozdielom piatich gólov. Koňkov sa pohral s pukom a krásne nabil EMILOVI GALIMOVOVI, ktorý tvrdou strelou z prvej nedal Artemjevovi šancu.
    Asistencie: Koňkov
    GOROCHOV - 4:0
     
    18:37
    Jaroslavľ práve strelil gól!
    A prekonaný je už aj druhý brankár Artemjev. Náladu pred odchodom do šatne vylepšil Atlantu IĽJA GOROCHOV, ktorý zúžitkoval prácu Galimova a strieľa štvrtý gól Lokomotivu v tejto tretine.
    Asistencie: Galimov a Koňkov.
    KARTAJEV - 3:0
     
    05:16
    Jaroslavľ práve strelil gól!
    A toto je doslova smršť čo postihla Altant. Dostávajú tretí gól za 5minút. Kapustin našiel VLADISLAVA KARTAJEVA a ten strelou pod hornú tyčku upravuje skóre už na 3:0.
    Asistencie: Kapustin
    PLOTNIKOV - 2:0
     
    03:59
    Jaroslavľ práve strelil gól!
    Domáci využívajú veľmi rýchlo presilovku a dostávajú sa do dvojgólového vedenia. SERGEJ PLOTNIKOV sa presadil strelou ponad rameno Engrena a ten zatiaľ vyberá puk zo svoj brány častejšie ako by sa patrilo.
    Asistencie: bez asistencie
    KRONWALL - 1:0
     
    01:06
    Jaraoslavľ práve strelil gól!
    Tak domáci sa ujímajú vedenia veľmi rýchlo a Engren sa nestihol ani zahriať a už inkasuje. Akciu Apalkova strelou švihom zaknčil STAFFAN KRONWALL a posúva svoj tím do vedenia.
    Asistencie: Apalkov a Plotnikov

    Michal Geľhoš

    Góly a asistencie: 2. Kronwall (Apalkov, Plotnikov), 4. Plotnikov, 6. Kartajev (Kapustin), 19. Gorochov (Galimov, Koňkov), 32. Galimov (Koňkov), 37. Holos (Averin, Vasiljev) – 33. Chlopotov (Aljošin, Voronin), 34. Černov (Junkov, Jarullin), 53. Sošnikov


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik)- Holos, Vasiljev, Kronwall, Pašnin, Ljubuškin, Gorochov, Višnevskij- Plotnikov, Averin, Apalkov, Platt, Thornberg, Loktionov, Novotný, Koňkov, Galimov, Kapustn, Gračjov, Korškov, Kartajev
    Atlant Mytišči: Engren (Artemjev)- Korobov, Gilroy, Novopašin, Sorokin, Ťjuljapkin, Jarulin, Mironov- Junkov, Černov, Bodrov, Sošnikov, Jašin, Šmeljov, Kozlov, Taraťuchin, Levickij, Aljošin, Voronin, Chlopotov, Šjafodtinov

    Rozhodca: Safjullov, Sergejev- Golovljov , Otmachov