Jaroslavľ – Viťaz 4:2 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
Viťaz Moskovská oblasť
Utorok 23.12.2014, 17:30 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:13
    Puk teraz len poskakoval v bránkovisku, pričom Kolesnik bol z neho von, hosťom sa však nedarí streliť kontaktný gól!
     
    54:23
    Pašnin teraz poslal puk bez teču mimo hraciu plochu a odchádza na trestnú lavicu. Presilová hra pre Víťaz, ktorý má ideálnu šancu znížiť vedenie domácich.
     
    53:42
    Krásna individuálna akcia domáceho Kartajeva! Hráč domáceho tímu sa teraz s pukom natlačil z rohu klziska až pred Sateriho! Nakoniec však zakončil len do pripraveného brankára hostí.
    PLATT - 4:2
     
    50:56
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil PLATT. Asistencie Kronwall.
    Domáci napokon využívajú presilovú hru! Výhoda o jedného hráča prináša štvrtý gól Lokomotivu! Po prihrávke z modrej čiary od Kronwalla sa strelou z prvej presadil PLATT, ktorý napriahol z pravého kruhu.
     
    50:44
    Kronwall sa teraz dostal ku zakončeniu z ľavej strany, pričom Sateri po zákroku nevedel kde má puk! Ten sa nakoniec objavil v predbránkovom priestore.
     
    49:28
    Teraz sa už vylučovať bude. Platt inkasoval hokejkou do tváre a Semjonov už sedí na trestnej lavici. Presilová hra pre Lokomotiv.
     
    46:26
    Tvrdú strelu od Vaščenka vyráža Kolesnik betónmi, hostia však ostávajú v útočnom pásme.
     
    44:45
    Šitikov si teraz počkal na puk, na modrej čiare a bola z toho nebezpečná situácia. Hráč hostí však v úniku napálil puk len do brankára domáceho tímu, pričom následne sa k dorážke neprebojoval Afinogenov.
     
    36:57
    Kučerjavenko teraz z ideálnej pozície nedokázal trafiť odkrytú domácu bránku. Veľká šanca Víťazu!
     
    35:30
    Tvrdá strela Štikova od modrej čiary končí na pripravenom Kolesnikovi, ktorý puk len vyráža!
     
    34:27
    Novotný sa teraz dostal do úniku, pričom fauloval a už sedí na trestnej lavici. Hostia si zahrajú krátku presilovú hru o dvoch hráčov!
     
    32:36
    Hostia si zahrajú prvú presilovú hru v dnešnom stretnutí. Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Kronwall.
    VYGLAZOV - 3:2
     
    30:58
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Gól strelil VYGLAZOV. Asistencie Porseland.
    Hostia znižujú po nenápadnej akcii! Porseland teraz vyviezol puk z vlastného obranného pásma až pred Kolesnika, prihrávkou našiel VYGLAZOVA, ktorý strelou z ľavého kruhu našiel malú štrbinu medzi Kolesnikom a bránkou a hostia tak korigujú stav stretnutia.
     
    28:43
    Plotnikov sa teraz dostal k puku pred bránkou, jeho strela z prvej však trafila len dobre pripraveného Sateriho.
    LOKTIJONOV - 3:1
     
    26:57
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil LOKTIJONOV.
    Domáci idú do vedenia už o dva góly! Presadil sa LOKTIJONOV, ktorý pridáva už svoj druhý gól v stretnutí! Domáci útočník sa teraz dostal s pukom do útočného pásma a pred prihrávkou volil zakončenie, počkal si na pohyb brankára a nakoniec si hodil puk na bekhend a poslal ho pod hornú tyč Sateriho brány.
     
    25:50
    Kontiola teraz z ideálnej pozície netrafil priestor brány a puk už majú na hokejkách hostia.
     
    24:10
    Vylúčeným hráčom je práve Mario Kempe, ktorý zrejme po tom ako prišiel o puk, fauloval. Presilová hra pre Lokomotiv.
     
    22:25
    Veľká šanca domácich! Thonberg teraz prihrávkou spoza brány našiel pred bránkoviskom Ljubišchina, ktorý z bezprostrednej blízkosti trafil len pred sebou stojaceho brankára!
    LOKTIJONOV - 2:1
     
    18:37
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil LOKTIJONOV. Asistencie Thornberg.
    Domáci hokejisti využívajú presilovú hru a dostávajú sa do vedenia! Hráči Lokomotivu sa hneď po vhadzovaní usadili v útočnom pásme a po sérii prihrávok využívajú výhodu o jedného hráča. Po prihrávke spoza bránky od Thonberga sa strelou z prvej presadil LOKTIJONOV.
     
    18:06
    Lokomotiv si zahrá presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádza za krosček Alexej Semjonov.
     
    16:41
    Višnevskij chybil v rozohrávke a hostia mohli skórovať z identickej situácie ako pri prvom góle, Soloduhin však nedokázal ideálne zakončiť.
     
    14:08
    Soloduhin sa teraz zjavil pred domácou bránkou z ničoho nič a skúsil aj zakončiť! Kolesnik mal však dobre vykrytý uhol a nenechal sa prekvapiť.
     
    11:03
    Plotnikov to teraz vyskúšal tvrdou strelou spomedzi kruhov, Sateri len vyráža!
    GALIMOV - 1:1
     
    09:57
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil GALIMOV.
    Hostia teraz chybili v obrane, keď sa príliš sústredili na hráča bez puku, zatiaľ čo sa do zakončenia dostal GALIMOV, ktorý strelou švihom z pravého kruhu prekonáva Sateriho, ktorému puk prekĺzol do siete pod lapačkou. Vyrovnané a začíname teda odznova!
     
    08:44
    Thornberg sa teraz dostával ku dorážke, po strele od jedného zo svojich spoluhráčov, ktorý napriahol na modrej. Sateri však zatiaľ podáva bezchybný výkon.
     
    07:44
    Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Seleznjov. Presilová hra pre Lokomotiv.
     
    07:44
    Plotnikov sa teraz natlačil pred Sateriho a dokázal aj zakončiť, brankár hostí však puk vyrazil betónom. Po akcii Plotnikova sa bude vylučovať, keďže hráč domácich bol pri zakončení faulovaný.
     
    06:52
    Apalkov sa teraz natlačil po ľavej strane až pred Sateriho, zakončil však iba do dobre postaveného brankára hostí. Hra je prerušená a nasledovať bude vhadzovanie v tretine Víťazu.
    SOLODUHIN - 0:1
     
    01:25
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Gól strelil SOLODUHIN, Asistencia: Koroljov.
    Veľká chyba Lokomotivu pri rozohrávke sa končí úvodným gólom stretnutia! Presadil sa SOLODUHIN, ktorý číhal pred bránkou, kde dostal po chybe domáceho obrancu, prihrávku od svojho spoluhráča, ktorým bol Koroljov, ktorý vystihol nepresnú rozohrávku domáceho obrancu. Soloduhin poslal puk z bezprostrednej vzdialenosti medzi Kolesnikove betóny!

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 10. Galimov, 19. Loktijonov (Thornberg), 27. Loktijonov, 51. Platt (Kronwall) – 2. Soloduhin (Koroljov), 31. Vyglazov (Porseland)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Kolesnik (Sanford) – Holos, Vasiljev, Kronwall, Pašnin, Gorochov (C), Ljubišchin, Višnevskij – Plotnikov, Apalkov, Averin – Platt, Kontiola, Loktijinov – Konkov, Novotný, Thornberg – Kapustin, Kartajev, Koršchov.
    Viťaz Moskovská oblasť: Sateri (Lisutin) – Porseland, Grebeškov – Seleznjov, Golovkov – Semjonov, Lysenko, Vaščenko, Kudinov – Kousal, Horák, Kempe – Koroljov, Kučerjavenko, Soloduhin – Šitikov, Afinogenov (C), Jakubov – Mamin, Cyganov, Vyglazov.

    Rozhodca: Drejev, Kadyrov – Birin, Nazarov