Jaroslavľ – Viťaz 4:2 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
Viťaz Moskovská oblasť
Utorok 23.12.2014, 17:30 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    PLATT - 4:2
     
    50:56
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil PLATT. Asistencie Kronwall.
    Domáci napokon využívajú presilovú hru! Výhoda o jedného hráča prináša štvrtý gól Lokomotivu! Po prihrávke z modrej čiary od Kronwalla sa strelou z prvej presadil PLATT, ktorý napriahol z pravého kruhu.
    VYGLAZOV - 3:2
     
    30:58
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Gól strelil VYGLAZOV. Asistencie Porseland.
    Hostia znižujú po nenápadnej akcii! Porseland teraz vyviezol puk z vlastného obranného pásma až pred Kolesnika, prihrávkou našiel VYGLAZOVA, ktorý strelou z ľavého kruhu našiel malú štrbinu medzi Kolesnikom a bránkou a hostia tak korigujú stav stretnutia.
    LOKTIJONOV - 3:1
     
    26:57
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil LOKTIJONOV.
    Domáci idú do vedenia už o dva góly! Presadil sa LOKTIJONOV, ktorý pridáva už svoj druhý gól v stretnutí! Domáci útočník sa teraz dostal s pukom do útočného pásma a pred prihrávkou volil zakončenie, počkal si na pohyb brankára a nakoniec si hodil puk na bekhend a poslal ho pod hornú tyč Sateriho brány.
    LOKTIJONOV - 2:1
     
    18:37
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil LOKTIJONOV. Asistencie Thornberg.
    Domáci hokejisti využívajú presilovú hru a dostávajú sa do vedenia! Hráči Lokomotivu sa hneď po vhadzovaní usadili v útočnom pásme a po sérii prihrávok využívajú výhodu o jedného hráča. Po prihrávke spoza bránky od Thonberga sa strelou z prvej presadil LOKTIJONOV.
    GALIMOV - 1:1
     
    09:57
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Gól strelil GALIMOV.
    Hostia teraz chybili v obrane, keď sa príliš sústredili na hráča bez puku, zatiaľ čo sa do zakončenia dostal GALIMOV, ktorý strelou švihom z pravého kruhu prekonáva Sateriho, ktorému puk prekĺzol do siete pod lapačkou. Vyrovnané a začíname teda odznova!
    SOLODUHIN - 0:1
     
    01:25
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Gól strelil SOLODUHIN, Asistencia: Koroljov.
    Veľká chyba Lokomotivu pri rozohrávke sa končí úvodným gólom stretnutia! Presadil sa SOLODUHIN, ktorý číhal pred bránkou, kde dostal po chybe domáceho obrancu, prihrávku od svojho spoluhráča, ktorým bol Koroljov, ktorý vystihol nepresnú rozohrávku domáceho obrancu. Soloduhin poslal puk z bezprostrednej vzdialenosti medzi Kolesnikove betóny!

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 10. Galimov, 19. Loktijonov (Thornberg), 27. Loktijonov, 51. Platt (Kronwall) – 2. Soloduhin (Koroljov), 31. Vyglazov (Porseland)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Kolesnik (Sanford) – Holos, Vasiljev, Kronwall, Pašnin, Gorochov (C), Ljubišchin, Višnevskij – Plotnikov, Apalkov, Averin – Platt, Kontiola, Loktijinov – Konkov, Novotný, Thornberg – Kapustin, Kartajev, Koršchov.
    Viťaz Moskovská oblasť: Sateri (Lisutin) – Porseland, Grebeškov – Seleznjov, Golovkov – Semjonov, Lysenko, Vaščenko, Kudinov – Kousal, Horák, Kempe – Koroljov, Kučerjavenko, Soloduhin – Šitikov, Afinogenov (C), Jakubov – Mamin, Cyganov, Vyglazov.

    Rozhodca: Drejev, Kadyrov – Birin, Nazarov