Barys – Vladivostok 4:5 (po pr.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Jekaterinburg 4:0 (kon.) | Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 2:3 (po pr.)
Dinamo Minsk – Záhreb 4:3 (kon.) | Soči – Novgorod 4:1 (kon.) | Nižnekamsk – Kazaň 1:4 (kon.)
Viťaz – Čerepovec 2:5 (kon.) | Petrohrad – Novosibirsk 5:4 (kon.) | D. Moskva – CSKA Moskva 3:4 (0:2 po s.n.)
Riga – Novokuzneck 1:0 (kon.) | HC Slovan – A. Mytišči 2:1 (2:1 po s.n.)
po s.n. (0:2)
Dynamo Moskva
3:4 (1:0, 0:2, 2:1 - 0:1)
CSKA Moskva
Sobota 29.11.2014, 15:30 • Lužniki Palace of Sports • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:16
    Dinamo nasťahované v útočnom pásme, Osipov teraz strelou od modrej prevetral lapačku Galimova!
     
    63:59
    Jegoršev odchádza na trestnú lavicu za hákovanie a domáci majú k dispozícii presilovú hru, do konca predĺženia!
     
    63:39
    Krásny hit Mironova na Hjalmarssona, hráč hostí končí na ľade.
     
    60:31
    Hneď v úvode predĺženia sa domáci nasťahovali do útočného pásma, tam sa však nedovolením bránením v hre previnil Filip Novák, ktorý už odchádza na trestnú lavicu. Presilová hra pre CSKA!
    Nikita ZAJCEV - 3:3
     
    55:59
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil ZAJCEV.
    Vyrovnané! CSKA využíva presilovú hru, presadil sa NIKITA ZAJCEV, ktorý dostal skvelú prihrávku medzi kruhy a prepálil všetko čo mu stálo v ceste, najmä však lapačku Jerjomenka, ktorý na prudkú strelu hráča hostí nestihol zareagovať!
     
    54:19
    Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Brjukvin. Presilová hra pre CSKA.
     
    53:45
    Alexander Radulov dostáva osobný trest 10 min. za nešportové správanie a odchádza do šatní, ešte predtým však polámal hokejku o domácu bránu!
    Maxim KARPOV - 3:2
     
    53:45
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil KARPOV.
    Domáci idú do vedenia a využívajú presilovú hru! Dinamo teraz rozkrútilo v útočnom pásme presilovkový kolotoč a následne sa k puku v pravom kruhu dostal KARPOV, ktorý strelou švihom prekonáva Galimova a domáci tak idú do vedenia!
     
    53:30
    Ďalšie vylúčenie a opäť na strane hostí! Na trestnú lavicu odchádza Grigorenko.
     
    51:03
    Domáci si zahrajú presilovú hru! Na trestnú lavicu odchádza za seknutie Arťuchin. Hráč hostí sa však dnes dopustil aj väčšieho faulu, ktorý ostal nepotrestaný a po ktorom dohral domáci Tereščenko. Rozhodcovia dnes zvolili veľmi zvláštny meter.
     
    46:36
    Veľká šanca domácich! Do samostneného úniku sa teraz rútil Nikolaj Žerdev, ktorého však dokázal Galimov vychytať a pokračuje sa tak za vyrovnaného stavu!
    Alexei CVETKOV - 2:2
     
    40:48
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil CVETKOV.
    Stretnutie dostáva vyrovnávajúcim gólom domácich ten správny náboj! CVETKOV teraz číhal na odrazený puk pred hosťujúcou bránkou, čo sa mu vyplatilo, pretože puk sa po strele od jedného z hráčov v tmavomodrom odrazil od zadného mantinelu a práve Cvetkov bol tým hráčom, ktorý ho umietnil za chrbát bezmocného Galimova.
     
    37:28
    Karpov teraz preveril Galimova! Brankár hostí jeho strelu likviduje a prerušuje hru, nasledovať bude vhadzovanie v tretine hostí.
     
    35:17
    Presilová hra pre Dinamo. Na trestnú lavicu odchádza za nedovolené bránenie v hre Zhafjarov.
     
    32:29
    Na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Hjalmarsson. Presilová hra pre Dinamo, ktoré má ideálnu šancu vyrovnať.
     
    31:03
    A mohlo byť 1:3. Jerjomenko teraz pokazil rozohrávku, čo dokonale využil Kuzmenko, ktorý obkorčuľoval bránu a zakončil, domáci brankár však svoju chybu napravil a puk chytá!
    Roman LJUBIMOV - 1:2
     
    28:44
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil LJUBIMOV, Asistencia: Kuzmenko.
    Domáci hokejisti teraz chybili v rozohrávke, čo dokonale využil LJUBIMOV, ktorý dokázal získať puk v blizkosti bránkoviska a na dvakrát sa mu podarilo dostať ho až do brány! Hráč hostí teraz dobre čítal hru, čo sa mu vyplatilo.
    Igor GRIGORENKO - 1:1
     
    27:20
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil GRIGORENKO, Asistencia: Radulov.
    A je vyrovnané! CSKA využíva presilovú hru, po prihrávke od Radulova sa krásnym blafákom presadil GRIGORENKO, hráč hostí si položil domáceho brankára a zakončil do prázdnej brány.
     
    26:10
    Ďalšie vylúčenie! Na trestnú lavicu odchádza za držanie Andrej Mironov. Presilová hra pre CSKA.
     
    22:48
    Osipov teraz dostal úder hokejkou do tváre a Stas už odchádza na trestnú lavicu. Presilová hra pre Dinamo.
     
    19:12
    Volkov si teraz pomohol v súboji s hráčom domácich rukami a už odchádza na trestnú lavicu za držanie. Štýl hry CSKA v dnešnom zápase mi pripomína niekdajší Víťaz Čechov.
     
    18:59
    Veľká šanca domácich, s pukom do útočného pásma sa dostal Maxim Pestuško, hráč domácich sa dokázal perfektne uvolniť, pričom k ľadu ho poslal Panin, hráč domácich skončil v bránke a ostáva otrasený, podobne ako brankár hostí Galimov.
     
    14:46
    Až teraz dostáva Jevgenij Arťuchin trest a odchádza na trestnú lavicu, hráč hostí teraz za bránou Dinama poslal k ľadu Solovjova, pričom neváhal hrať ďalej a hokejkou pichnúť do hráča hostí, ktorý už bol v tom čase na ľade.
    Filip NOVÁK - 1:0
     
    13:41
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil NOVÁK, Asistencie: Višnevskij, Cvetkov.
    Dinamo sa teraz na dlhú chvíľu dokázalo udržať v útočnom pásme, pričom po strele od jedného z domácich sa puk odrazil do rohu klziska, kde ho vybojoval Višnevskij, ktorý našiel prihrávkou v pravom kruhu FILIPA NOVÁKA, ktorý strelou z prvej vymietol ľavý horný kút hosťujúcej brány!
     
    12:07
    Po zákroku Arťuchina mi prebehol mráz po chrbte, odnieslo si to zrejme koleno domáceho hráča, ktorý už odchádza do šatne a zrejme v dnešnom zápase dohral.
     
    12:07
    Tak toto bol veľmi nepríjemný zákrok! Arťuchin si teraz vybehol na Tereščenka po odohratí puku a domáci hráč ostáva ležať na ľade!
     
    05:11
    Hra je po dlhej dobe prerušená, CSKA si zahraje presilovú hru, na trestnú lavicu odchádza za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Filip Novák.
     
    00:52
    Hostia hneď v úvode pohrozili, jeden z hráčov v bielom drese teraz z hranice bránkoviska zakončil bekhandom, Jerjomenko vyráža betónom!

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 14. Novák (Višnevskij, Cvetkov), 41. Cvetkov (Karpov, Karsums), 54. Karpov – 28. Grigorenko (Radulov), 29. Ljubimov (Kuzmenko), 56. Zajcev

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Muršak (MOS)
    0:1   Daugavins (DMS)
    2. séria:
    0:2   Hjalmarsson (MOS)
    0:2   Pestuško (DMS)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin)- Novák(A), Višnevskij, Snicyn, Jalasvaara, Osipov, Mironov, Solovjov – Daugavins, Gorovikov(C), Pestuško, Karsums, Cvetkov, Karpov, Žerdev, Glazachev, Tereščenko(A), Volkov, Sojin, Kokarev.
    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Denisov(C), Zajcev(A), Jegoršev, Kiselevič, Mišarin, Bondarev, Naumenkov, Panin – Prochorkin, Grigorenko, Radulov(A), Muršak, Arťuchin, Hjalmarsson, Stas, Žarkov, Zhafjarov, Volkov, Ljubimov, Kuzmenko

    Rozhodca: Bulanov, Jeřábek – Sivov, Šeljanin