Barys – Vladivostok 4:5 (po pr.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Jekaterinburg 4:0 (kon.) | Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 2:3 (po pr.)
Dinamo Minsk – Záhreb 4:3 (kon.) | Soči – Novgorod 4:1 (kon.) | Nižnekamsk – Kazaň 1:4 (kon.)
Viťaz – Čerepovec 2:5 (kon.) | Petrohrad – Novosibirsk 5:4 (kon.) | D. Moskva – CSKA Moskva 3:4 (0:2 po s.n.)
Riga – Novokuzneck 1:0 (kon.) | HC Slovan – A. Mytišči 2:1 (2:1 po s.n.)
po s.n. (0:2)
Dynamo Moskva
3:4 (1:0, 0:2, 2:1 - 0:1)
CSKA Moskva
Sobota 29.11.2014, 15:30 • Lužniki Palace of Sports • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Nikita ZAJCEV - 3:3
     
    55:59
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil ZAJCEV.
    Vyrovnané! CSKA využíva presilovú hru, presadil sa NIKITA ZAJCEV, ktorý dostal skvelú prihrávku medzi kruhy a prepálil všetko čo mu stálo v ceste, najmä však lapačku Jerjomenka, ktorý na prudkú strelu hráča hostí nestihol zareagovať!
    Maxim KARPOV - 3:2
     
    53:45
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil KARPOV.
    Domáci idú do vedenia a využívajú presilovú hru! Dinamo teraz rozkrútilo v útočnom pásme presilovkový kolotoč a následne sa k puku v pravom kruhu dostal KARPOV, ktorý strelou švihom prekonáva Galimova a domáci tak idú do vedenia!
    Alexei CVETKOV - 2:2
     
    40:48
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil CVETKOV.
    Stretnutie dostáva vyrovnávajúcim gólom domácich ten správny náboj! CVETKOV teraz číhal na odrazený puk pred hosťujúcou bránkou, čo sa mu vyplatilo, pretože puk sa po strele od jedného z hráčov v tmavomodrom odrazil od zadného mantinelu a práve Cvetkov bol tým hráčom, ktorý ho umietnil za chrbát bezmocného Galimova.
    Roman LJUBIMOV - 1:2
     
    28:44
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil LJUBIMOV, Asistencia: Kuzmenko.
    Domáci hokejisti teraz chybili v rozohrávke, čo dokonale využil LJUBIMOV, ktorý dokázal získať puk v blizkosti bránkoviska a na dvakrát sa mu podarilo dostať ho až do brány! Hráč hostí teraz dobre čítal hru, čo sa mu vyplatilo.
    Igor GRIGORENKO - 1:1
     
    27:20
    CSKA Moska dala gól!
    Gól strelil GRIGORENKO, Asistencia: Radulov.
    A je vyrovnané! CSKA využíva presilovú hru, po prihrávke od Radulova sa krásnym blafákom presadil GRIGORENKO, hráč hostí si položil domáceho brankára a zakončil do prázdnej brány.
    Filip NOVÁK - 1:0
     
    13:41
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil NOVÁK, Asistencie: Višnevskij, Cvetkov.
    Dinamo sa teraz na dlhú chvíľu dokázalo udržať v útočnom pásme, pričom po strele od jedného z domácich sa puk odrazil do rohu klziska, kde ho vybojoval Višnevskij, ktorý našiel prihrávkou v pravom kruhu FILIPA NOVÁKA, ktorý strelou z prvej vymietol ľavý horný kút hosťujúcej brány!

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 14. Novák (Višnevskij, Cvetkov), 41. Cvetkov (Karpov, Karsums), 54. Karpov – 28. Grigorenko (Radulov), 29. Ljubimov (Kuzmenko), 56. Zajcev

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Muršak (MOS)
    0:1   Daugavins (DMS)
    2. séria:
    0:2   Hjalmarsson (MOS)
    0:2   Pestuško (DMS)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin)- Novák(A), Višnevskij, Snicyn, Jalasvaara, Osipov, Mironov, Solovjov – Daugavins, Gorovikov(C), Pestuško, Karsums, Cvetkov, Karpov, Žerdev, Glazachev, Tereščenko(A), Volkov, Sojin, Kokarev.
    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Denisov(C), Zajcev(A), Jegoršev, Kiselevič, Mišarin, Bondarev, Naumenkov, Panin – Prochorkin, Grigorenko, Radulov(A), Muršak, Arťuchin, Hjalmarsson, Stas, Žarkov, Zhafjarov, Volkov, Ljubimov, Kuzmenko

    Rozhodca: Bulanov, Jeřábek – Sivov, Šeljanin