Jugra Chanty-Mansijsk – Čerepovec 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Novgorod 3:2 (kon.) | Togliatti – Viťaz 4:5 (kon.)
Kazaň – CSKA Moskva 2:3 (0:2 po s.n.)
koniec
Lada Togliatti
4:5 (2:3, 1:0, 1:2)
Viťaz Moskovská oblasť
Sobota 08.11.2014, 14:00 • Lada Aréna, Togliatti • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:41
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Je to neuveriteľné, ale hráči hosťujúceho Viťaza Podolsk opäť dokázali otočiť gólový účet vo svoj prospech! Po peknej prihrávke od Soloduchina sa k puku dostal ALEXANDER KUČERJAVENKO, ktorý sa už nemýlil.
    Vjačeslav SOLODUCHIN - 4:4
     
    53:18
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Hostia nenechali na seba dlho čakať a dokázali vyrovnať! Pred gólmanom Ježovom sa najlepšie zorientoval VJAČESLAV SOLODUCHIN, ktorý ho napokon dokázal aj prekonať. Asistenciu si pripisuje Igor Golovkov.
    Anton SHENFELD - 4:3
     
    48:37
    Togliatti dáva gól!
    Domáci hokejisti napokon otáčajú gólový účet tohto stretnutia opäť vo svoj prospech! Po peknej prihrávke od Belousovova sa k zakončeniu dostan ANTON SHENFELD, ktorý nedal gólmanovi Saterimu žiadnu šancu. Asistenciu si priipisuje Georgij Belousov.
    Jurij PETROV - 3:3
     
    37:32
    Togliatti dáva gól!
    Domáci hokejisti dokázali vyrovnať! Alexander Strelcov našiel dobrou prihrávkou na pravom krídle svojho spoluhráča JURIHO PETROVA, ktorý svojou peknou strelou švihom prekvapil nepripraveného Sateriho. Asistenciu si pripisuje Alexander Strelcov.
    Nikita VYGLAZOV - 2:3
     
    19:55
    Viťaz Podolsk dal gól!
    5 sekúnd pred koncom prvej tretiny napokon hostia dokázali udrieť opäť a podruhýkrát v dnešnom stretnutí sa dostávajú do vedenia! NIKITA VYGLAZOV vyviezol puk až k domácej bráne a dôrazným zakončením prekonáva gólmana Glassa. Bez asistencií.
    Denis GREBEŠKOV - 2:2
     
    13:48
    Viťaz Podolsk dal gól!
    V dnešnom zápase je gólový účet ako na hojdačke. Hostia sa zásluhou DENISA GREBEŠKOVA, ktorý pálil z medzikružia dotiahli na domáci celok a vyrovnali na 2:2. Bez asistencií.
    Alexandr ČERNIKOV - 2:1
     
    09:43
    Togliatti dáva gól!
    Domáci dokázali po krátkej chvíli otočiť gólový účet zápasu vo svoj prospech! Po peknej prihrávke od Baranceva pálil ALEXANDER ČERNIKOV, ktorý bez problémov prekonal gólmana Sateriho. Asistenciu si pripisuje Denis Barancev.
    Martin ZAŤOVIČ - 1:1
     
    08:36
    Togliatti dáva gól!
    Je vyrovnané! Hostia bojovali o puk pred vlastnou bránou, no napokon ho nedokázali získať. Domáci MARTIN ZAŤOVIČ bol pri puku najskôr a strelou z prvej prekonal gólmana Sateriho. Bez asistencií.
    Roman HORÁK - 0:1
     
    03:39
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Hostia sa po ofenzívnej aktivite dostávajú do vedenia! Pred bránou gólmana Glassa sa najlepšie zorientoval ROMAN HORÁK, ktorý svoju strelu premenil na gól. Asistencie si pripisujú hráči Dmitrij Cyganov a Mario Kempe.

    Góly a asistencie: 9. Zaťovič, 10. Černikov (Barancev), 38. Petrov (A. Strelcov), 49. Shenfeld (Belousov) – 4. Horák (Cyganov, Kempe), 14. Grebeškov, 20. Vyglazov, 54. Soloduchin (Golovkov), 58. Kučerjavenko (Soloduchin)


    Lada Togliatti: Glass (21. Ježov) – Barancev, Hunkes, Vorobjov, Stulov, Šulakov, Ogurcov, Romanov – Černikov, Petrov, Golubev – Nikitenko, Valujskij, Bočarov – Shenfeld, Belousov, Zaťovič – A. Strelcov, V. Strelcov, Fedorov – Šarov
    Viťaz Moskovská oblasť: Sateri (Lisutin) – Porseland, Grebeškov, Semenov, Klimontov, Selezňov, Golovkov, Vyglazov, Šitikov – Cyganov, Horák, Kempe – Kučerjavenko, Afinogenov, Makejev – Soloduchin, Kousal, Koroľov – Švec-Rogovoi, Kudreman, Jakubov

    Rozhodca: Sergej Kulakov, Ronn Jyri – Dmitrij Sivov, Sergei Šeljanin

    Diváci: 5500