Almería – Bilbao 0:1 (kon.) | Real Madrid – Barcelona 3:1 (kon.) | Valencia – Elche 3:1 (kon.)
Córdoba – Sociedad 1:1 (kon.) | Eibar – Granada 1:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
3:1 (1:1)
FC Barcelona
Sobota 25.10.2014, 18:00 • Estadio Santiago Bernabeu, Madrid • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    Karim BENZEMA - 3:1
     
    61
    Real Madrid dal gól! Barcelona z rohového kopu nedokázala nič vyťažiť. Iniesta s Mathieum sa následne vôbec nedohodli, ich fatálne zaváhanie využil na prechod do rýchlej kontry Isco. Zdalo sa, že kreatívny záložník Pusiniek svojou prihrávkou na Ronalda celú kontru pokazil, no lopta od Ronalda putovala ešte k Jamesovi Rodriguezovi, ktorý ju krásne posunul do pokutového územia na KARIMA BENZEMU. Francúz sa pohotovo oprel pravačkou do lopty a tá si po odraze od ľavej žrde našla cestu za chrbát Claudia Brava!
    PEPE - 2:1
     
    51
    Real Madrid dal gól! štadion Santiago Bernabeu praskajúci vo švíkoch dostal od svojich miláčikov po druhý krát v zápase obrovský dôvod na radosť. Center Krossa od rohovej zástavky našiel v pokutovom území PEPEHO, ktorý bol absolútne voľný, položil sa do vzduchu a svojou hlavičkou krásne zakončil. Bravo plachtil vzduchom k svojej pravej žrdi márne! Biely Balet otočil vývoj stretnutia vo svoj prospech.
    Cristiano RONALDO - 1:1
     
    35
    Real Madrid dal gól! Desať minút pred koncom prvého polčasu je to v zápase dvoch gigantov opäť vyrovnané. Zodpovednosť exekútora dôležitej penalty na seba vzal CRISTIANO RONALDO, ktorý nezaváhal, loptu poslal do opačného dolného rohu ako sa hodil Bravo a séria barcelonskej defenzívy bez inkasovania je tak už minulosťou!
    NEYMAR - 0:1
     
    4
    Barcelona dala gól! Famózny vstup do duelu v podaní Kataláncov, ktorí rozjasali svojich Culés prítomných v hľadisku! Luis Suarez krásnou prihrávkou preniesol hru z pravej strany na NEYMARA, ktorý si loptu posunul do stredu, pripravil na pravačku a z hranice pokutového územia nedal svojou neskutočne presnou umiestnenou strelou Casillasovi najmenší nárok zakročiť!

    Michal Bakoš

    Góly: 35. Cristiano Ronaldo, 51. Pepé, 61. Karim Benzema – 4. Neymar

    Karty:   74. Dani Carvajal (RMA), 90+4. Ronaldo (RMA) – 9. Messi (FCB), 14. Neymar (FCB), 34. Gerrad Piqué (FCB), 38. Andres Iniesta (FCB)


    Real Madrid: Casillas – Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo – James Rodríguez, Modrič, Kroos, Isco – Benzema, Cristiano Ronaldo.
    Náhradníci: Navas – Arbeola, Varane, Illarramendi, Khedira, Nacho, Hernandéz.

    FC Barcelona: FC Barcelona: Bravo – Alves, Piqué, Mascherano, Mathieu – Xavi, Sergio Busquets, Iniesta – Suarez, Messi, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Alba, Bartra, Rakitič, Roberto, El Haddadi, Pedro.

    Rozhodca: Gil – Nevedo, Martinéz – (Sanchéz).

    Diváci: 85,464