Hertha – Stuttgart 3:2 (kon.)
koniec
Hertha BSC
3:2 (1:1)
VfB Stuttgart
Piatok 03.10.2014, 20:30 • Olympiastadion Berlin (Olympijský štadión v Berlíne) • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
    Sandro WAGNER - 3:2
     
    83
    Stuttgart dal gól!
    A je znížené, ešte to bude veľká dráma! Leitner zahral štandardku výborne na bližšiu žrď, kde v spleti hráčov skákal aj hráč Herthy SANDRO WAGNER, ktorý loptu nešťastne hlavou umiestnil do protiľahlého horného rohu vlastnej brány – 3:2!
    Roy BEERENS - 3:1
     
    74
    Hertha dala gól!
    Domáci pridávajú tretí gól a sú veľmi blízko k dôležitému víťazstvu! Ukázala sa deravá obrana hostí – Ben-Hatira si pohodlne prebral loptu pred šestnástkou, potiahol si ju na pravú stranu a nacentroval do stredu šestnástky na ROYA BEERENSA, ktorý z prvej trafil do siete ponad bezmocného Kirschbauma – 3:1!
    Salomon KALOU - 2:1
     
    64
    Hertha dala gól!
    Neuveriteľné! Hertha Berlín sa v druhom polčase prvý raz dostala k súperovej bráne a hneď je z toho vedúci gól! Domácim pomohol Rüdiger, ktorý neuspel na stopérskom výlete, keď na súperovej polovici stratil loptu. Hertha tak založila rýchly brejk a Stocker nahral na ľavú stranu Kalouovi, ktorý tak mohol postupovať priamo na Kirschbauma. V šestnástke si ešte obhodil Schwaaba, a potom SALOMON KALOU presnou strelou k ľavej žrdi obstrelil brankára a rozjasal tribúny – 2:1!
    Salomon KALOU (pen) - 1:1
     
    22
    Hertha dala gól!
    Je vyrovnané, začíname odznova! SALOMON KALOU si postavil loptu na biely bod a s prehľadom sa trafil k ľavej žrdi, zatiaľ čo Kirschbaum sa už hádzal na opačnú stranu – 1:1!
    Moritz LEITNER - 0:1
     
    5
    Stuttgart dal gól!
    Vidíme veľmi rýchly úvodný gól, ktorý zaznamenali hostia! Tí predviedli nádhernú akciu – Ibiševič pätičkou vysunul do úniku po ľavej strane Kleina, ten mal pred sebou voľný priestor a mohol si v pokoji pripraviť nahrávku do šestnástky. Klein napokon pred päťkou našiel MORITZA LEITNERA, ktorý loptu trafil z prvej ku vzdialenejšej žrdi – 0:1!

    Tomáš Schügerl

    Góly: 22. Kalou (pen.), 64. Kalou (Stocker), 74. Beerens (Ben-Hatira) – 5. Leitner (Klein), 83. Wagner (vla.)

    Karty:   43. John Heitinga (HER), 82. Peter Pekarík (HER) – 30. Moritz Leitner (STU), 81. Vedad Ibiševič (STU)


    Hertha BSC: Kraft – Pekarík, Heitinga (66.Niemeyer), Lustenberger (C), Schulz – Hosogai – Beerens, Skjelbred, Stocker, Ben-Hatira (76.Hegeler) – Kalou (66.Wagner)
    Náhradníci: Burchert (NB) – Hegeler, Ndjeng, Ronny, Niemeyer, Wagner, Haraguchi

    VfB Stuttgart: Kirschbaum – Klein, Schwaab, Rüdiger, Sakai – Gruezo (28.Werner), Romeu (73.Harnik) – Leitner, Gentner (C), Kostič – Ibiševič
    Náhradníci: Ulreich (NB) – Haggui, Niedermeier, Rausch, Maxim, Harnik, Werner

    Rozhodca: Aytekin – Brand, Achmüller