FK Dinamo Moskva – Eindhoven 1:0 (kon.) | FK Krasnodar – Everton 1:1 (kon.) | Rijeka – Sevilla 2:2 (kon.)
Feyenoord – Liége 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Lille 1:1 (kon.) | Sparta Praha – YB Bern 3:1 (kon.)
Slovan Bratislava – Neapol 0:2 (kon.) | Aalborg – Rio Ave 1:0 (kon.) | D.Kyjev – FCSB 3:1 (kon.)
Guingamp – Solún 2:0 (kon.) | Minsk – Fiorentina 0:3 (kon.) | Lokeren – Met. Charkov 1:0 (kon.)
Trabzonspor – Légia Varšava 0:1 (kon.) | Villarreal – Limassol 4:0 (kon.) | Zürich – Mönchengladbach 1:1 (kon.)
Helsinki – Brugge 0:3 (kon.) | Turín – Kodaň 1:0 (kon.) | Asteras – Partizan 2:0 (kon.)
Tottenham – Besiktas 1:1 (kon.) | Giurgiu – Salzburg 1:2 (kon.) | Celtic – D. Záhreb 1:0 (kon.)
Praia – Panathinaikos 2:0 (kon.) | Inter – Karabach 2:0 (kon.) | Saint-Étienne – Dnipropetrovsk 0:0 (kon.)
koniec
EA Guingamp
2:0 (0:0)
PAOK Solún
Štvrtok 02.10.2014, 19:00 • Stade du Roudourou (Guingamp) • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, domáci tím si vďaka perfektnému vstupu do druhého polčasu vybojoval dvojgólové vedenie a to si udržal až do samého konca zápasu. O obidva góly domácich sa postaral Marveaux a tým pádom sa stal hrdinom dnešného zápasu.

    Guingamp tak získal prvé tri body, na svojom konte ich má rovnako ako jeho dnešný súper Solún. Na prvom mieste sa po dnešných zápasoch ocitne Fiorentina, ktorá dnes zdolala Minsk 3:0.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (20:57:02)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Zdá sa, že dnes sa už väčšieho vzrušenia nedočkáme, zápas sa viac menej len dohráva, čoskoro príde posledný hvizd hlavného rozhodcu, ktorý tento zápas ukončí.
     
    90+2
    V nadstavenom čase sa ešte snažia výsledok upraviť hostia, domáca obrana je ale proti a ako počas celého duelu pozorne bráni.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby bude nadstavovať ešte 3 minúty navyše.
     
    90
    Domáci hráči tak mali k dispozícii rohový kop, ktorý síce nevyužili, čo je pre nich však dôležité darí sa im držať loptu ďaleko od svojej brány.
     
    89
    Mohlo byť definitívne rozhodnuté! Yatabaré sa zmocnil lopty na ľavom krídle, rýchlo ju preniesol do útoku, tam prihral Giresse, ktorý predĺžil na úplne voľného Beauvuea, no ten z dobrej pozície iba napálil výborne postaveného Glykosa!
     
    88
    Hra sa znova presunula do okolia stredového kruhu, zdá sa, že domáci hráči to už zvládnu.
     
    87
    Hostia ešte zahrávali rohový kop, pri vzdialenejšej tyči si na letiacu loptu počkal Athanasiadis, jeho hlavička sa tentoraz nevmestila ani len do priestoru troch žrdí.
     
    86
    Zmeniť to chcel Athanasiadis ten z bezprostrednej vzdialenosti iba napálil Lössla.
     
    85
    PAOK aj naďalej márne dobýva bránu domáceho tímu, recept na prekonanie obrany stále nenašiel, uvidíme či sa to zmení v posledných cca 5tich minútach riadnej hracej doby.
     
    84
    Ten domáci hráči vyslovene pokazili, Glykos nemusel mať obavy, okamžite vysunul vpred Papadopoulosa, ten to skúšal individuálne, proti dvojici brániacich hráčov však neuspel.
     
    83
    Hráči Guingampu totiž vyštartovali do rýchleho brejku, ten bol zastavený faulom, za ktorý by sa dala udeliť žltá karta, tá nepríde, priamy kop však áno.
     
    82
    Ani táto štandardná situácia nepriniesla ovocie v podobe gólovej šance, naopak práve čierno-bieli sa teraz budú musieť brániť.
     
    81
    Začala sa nám posledná desaťminútovka, s domácim tímom to vyzerá dobre, vyzerá to tak, že si dvojgólový náskok ustrážia, aj keď budú hostia zahrávať rohový kop.
     
    79
    Na opačnej strane mohol nádej do sŕdc fanúšikov vniesť striedajúci Papadopoulos, ten hodil krásnu rybičku, loptu ale hlavou tesne minul, takže Lössl nakoniec zasahovať nemusel.
     
    78
    Pred svojou bránou nachvíľu v rozohrávke zaváhal aj Glykos, ten s rozohrávkou príliš dlho váhal a takmer mu loptu zobral napádajúci Beauvue.
     
    77
    Prichádza posledné striedanie v zápase, z ihriska odchádza dnešný domáci hrdina Marveaux, toho za mohutného poltesku tribún vystrieda Giresse.
     
    76
    Navyše, striedajúci Golasa sa pri prvom kontakte s loptou dopustil menšej chybičky, lopta mu preskočila cez nohu a takmer sa dostala k napádajúcemu Marveauxovi. Golasa v zápätí svoju chybu včas napravil a podarilo sa mu rozohrať.
     
    76
    Útočná mizéria hráčov gréckeho tímu pokračuje aj naďalej, domáci hráči totálne zavreli priestor pred svojou šestnástkou, čím ešte viac sťažili súperovu snahu o vyrovnanie.
     
    75
    Hostia sa odvážili k poslednému striedaniu v hre, z ihriska sa porúčal Skondras, opačnou stranou vybieha čerstvý Golasa.
     
    74
    Pokusy hostí sú aj naďalej veľmi chabé, ďalšia ďalekonosná strela Salpingidisa končí nad bránou.
     
    73
    V 73. minúte z ihriska odchádza zatiaľ jediný hráč, ktorý v zápase videl žltú kartu, jedná sa o Schwartza, jeho miesto na trávniku zaujme Mandanne.
     
    72
    Ďalšia prihrávka do šestnástky domáceho tímu, tentoraz sa loptu podarilo do bezpečia odkopnúť Sorbonovi.
     
    71
    Raţ posielal pred bránu ďalší center, pozorná defenzíva okamžite odkopla loptu do bezpečia, Guingamp dnes hrá vzadu veľmi zodpovedne.
     
    70
    Schwartz navyše za svoje herecké umenie získava aj žltú kartu.
     
    69
    Do útoku tak mohli vyraziť domáci hráči, tí dlhou vzdušnou prihrávkou vysunuli dnes dobre hrajúceho Schwartza, ktorý sa dostal až do pokutového územia, kde až moc naivne letel k zemi, z tohto určite pokutový kop nebude.
     
    68
    Lopta pred domácu bránu tentoraz priletela z pravej strany, do zakončenia si zbiehal Athanasiadis, loptu mu včas uchmatol pozorný Lössl.
     
    67
    Hra pokračuje na polovici Solúnu, Guingamp sa čoraz viac sústreďuje na defenzívu, je to logické, určite by bola škoda stratiť takýto pomerne pohodlný náskok.
     
    66
    Na opačnej strane chcel Schwartz využiť to, že sa Glykos nachádzal pomerne ďaleko od svojej brány, jeho lob bol prisilný a preletel ponad bránu.
     
    65
    Až teraz sa podarilo hráčom hostí usadiť sa na polovici súpera a podržať si loptu na svojcih kopačkách. Celá akcia napokon končí veľmi nepresným centrom Martensa.
     
    64
    Pred bránu Glykosa priletel center z pravej strany, poradil si s ním Raţ. Lopta aj napriek tomu zostáva na polovici Solúnu.
     
    63
    Medzitým sa nám začala posledná polhodina riadnej hracej doby, navrch majú stále domáci hráči, naopak čierno-bielym sa dnes v útoku rozhodne nedarí.
     
    62
    Prichádza druhé striedanie PAOKu Solún, z ihriska tentoraz odíde slovenský reprezentant Mak, jeho miesto zaujme Papadopoulos.
     
    61
    Domáci tím tak zahrával rohový kop, ktorý ale nebol nebezpečný, hostia to zásluhou Migueal Vitora zvládli a lopta sa znova nachádza ďaleko od brány.
     
    60
    Ďalšia chybička v obrane hostí a hneď z toho bola nebezpečná situácia! Lopta sa po Kaçeho chybe dostala k Schwartzovi a len vďaka výbornému zákroku Raţa nestihol v dobrej pozícii zakončiť.
     
    59
    Hra sa presťahovala do okolia stredového kruhu, tam lopta často mení majiteľa, ani jeden z tímov momentálne nemá vyslovene navrch.
     
    58
    Kaçe si podržal loptu na svojej polovici ihriska, skúsene si vypýtal faul od napádajúceho Schwartza, ten rozhodnutiu arbitra čuduje, podľa neho to faul nebol.
     
    57
    Následne do útoku vyštartovali hostia, Athanasiadis vypálil zo strednej vzdialenosti, mieril však mimo, Lössl zasahovať nemusel.
     
    56
    Guingamp získal rohový kop, ten zostal nevyužitý hostia sa tentoraz ľahko ubránili, po jednom zo súbojov v strede ihriska na zemi zostáva ležať Sorbon.
     
    55
    Prerušenie hry využili na striedanie aj hostia, z ihriska odišiel Tziolis, toho vymení Martens.
     
    54
    Prichádza prvé striedanie v zápase, z ihriska odchádza domáci hráč Pied, toho na trávniku nahradí Yatabaré.
     
    53
    Loptu na pravej strane dostal Salpingidis, ten centroval nepresne, následne loptu pred bránu vracal Mak, jeho dobrý center nezachytil ani Vitor ped bránou ani Salpingidis pri vzdialenejšej žrdi.
     
    52
    Ďaleko sa ale nedostali, Tziolis krátko po prechode cez stredovú čiaru loptu stratil, domáci hráči sa okamžite snažili o vysunutie Beauvuea, ten sa ocitol v ofsajde.
     
    51
    Tak toto je vynikajúci vstup domáceho tímu do druhej polovice hry, hostia budú musieť čím skôr niečo vymyslieť, ak chcú pomýšľať aspoň na remízu.
     
    50
    EA Guingamp dáva gól! A ten sa domácemu mužstvu darí využiť! SYLVAIN MARVEAUX sa do strely poriadne oprel, obstrelil múr tiel pred sebou a v priebehu dvoch minút druhý raz prekonával Glykosa!
     
    49
    A domáci tím bude mať možnosť svoje vedenie navýšiť! Kaçe totiž fauloval cca 20 metrov od brány Marveauxa a domáci tím tak získava priamy kop.
     
    48
    EA Guingamp dáva gól! Dlhú loptu na Sankharea sa nepodarilo Vitorovi odvrátiť, Sankhare sa pokúsil o prelobovanie Glykosa, ten ale jeho zámer vystihol, loptu končekmi prstov síce vyrazil, no na následnú dorážku SYLVAINA MARVEAUXA bol prikrátky a prvý raz v zápase kapituluje!
     
    47
    Hostia okamžite zaútočili, brankár Lössl musel zasahovať, nebezpečný center vytlačil až k rohovej zástavke, odkiaľ ešte strieľal Salpingidis, ten ale mieril nad.
     
    46
    Druhý polčas sa nám začal, neregistrujeme striedanie ani na jeden zo strán, obidvaja tréneri tak budú mať k dispozícii všetky tri striedania.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas je za nami, gól sme v ňom nevideli, no domáci hráči k nemu mali niekoľkokrát veľmi blízko. Ani jednu z príležitostí ale nevyužili, naopak, hostia nenadviazali na výbornú útočnú hru z prvého zápasu proti Minsku. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 20:03.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    V nej ešte hostia zahrávali priamy kop, ten sa im ale vôbec nevydaril, domáci hráči poslali loptu do stredu ihriska, kde sa polčas už len dohráva.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa bude nadstavovať jedna minúta.
     
    45
    Po ďalšom vzdušnom súboji sa na zemi tentoraz ocitol Beauvue, ten vo vzduchu fauloval súpera, no sám nepríjemne padol na chrbát.
     
    44
    Naopak, domáci hráči sa dostávajú do príležitostí, no tie trestuhodne nepremieňajú. Príkladom je ďalšia zmarená šanca Pieda, ktorý bol v dobrej pozícii, ale jeho muška bola katastrofálna a bránu minul o dobré tri metre.
     
    43
    Ďalší útočný faul hostí, vo vzduchu si tentoraz rukami pomohol Salpingidis, hostia nie a nie nájsť recept na pozornú domácu obranu.
     
    42
    Pied opustil hraciu plochu v sprievode lekárov, no hneď sa pýta naspäť do hry, vyzerá to s ním dobre, v zápase bude môcť pokračovať.
     
    41
    Hra je prerušená, po jednom zo vzdušných súbojov sa na zemi ocitol Pied, ten sa drží za hlavu, na ihrisko prvý raz v zápase vybieha aj lekársky tím.
     
    40
    Následne z veľkej diaľky šťastie vyskúšal Salpingidis, jeho pokus ale nebol najpresnejší a letí ponad brvno.
     
    39
    Hostia pekne zakombinovali pred hranicou šestnástky súpera, finálna prihrávka však patrila k tým menej presným a skončila len na kopačkách Sorbona.
     
    38
    Po dlhšej dobe sa do útoku vydali hostia, čas do konca riadnej hracej doby prvého polčasu sa nám pomaly míňa, uvidíme, či si aj oni dokážu vypracovať gólovú príležitosť.
     
    36
    Z ničoho nič prišla nenápadná strela od Pieda, ktorá Glykosovi narobila až prekvapivo veľké problémy. Obrana Solúnu k Piedovi pristupovala veľmi laxne, nechala ho z hranice pokutového územia vystreliť. Glykos jeho strelu len vyrazil, našťastie pre grécky tím sa v jeho blízkosti nenachádzal žiadny z domácich hráčov, ktorý by loptu dorazil do brány.
     
    35
    Schwartz zdvihol divákov zo sedačiek, podarilo sa mu totiž nabehnúť si za obranné línie súpera, sám sa rútil na Glykosa, zastavil ho ale postranný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd.
     
    34
    Tentoraz sme mali možnosť sledovať nacvičený signál, na konci ktorého mal z prvej vypáliť Pied, jeho strelu po zemi ale výborne zablokoval Kaçe.
     
    33
    Domáci hráči sa znova natlačili pred bránu PAOKu, z čoho pramení aspoň druhý rohový kop pre EA Guingamp v zápase.
     
    32
    Tak čo dnes domáci hráči zahadzujú to snáď nieje ani možné, po hrubej chybe Raţ sa lopty zmocnil Beauvue, ktorý síce už z nie najideálnejšieho uhla no predsa vypálil a Glykos perfektným zákrokom vyrazil do bezpečia.
     
    31
    Ten sa domácemu tímu nepodarilo využiť, letiaci center na vzdialenejšiu tyč zachytil Katsikas, ktorý si navyše vypýtal faul.
     
    30
    Solún sa takmer výhradne bráni, hráči loptu väčšinou len odkopávajú do bezpečia, Glykos letiaci center len končekmi prstov vyrazil a Salpingidis odvracia na prvý rohový kop v zápase.
     
    29
    Následne sa v ďalšej obrovskej šanci ocitol Schwartz, ten podobne ako Marveaux zakončoval po strieľanej prihrávke z pravej strany, no v ťažkej pozície v sklze bránu rovnako prestrelil.
     
    28
    Hráči Guingampu ešte chvíľu zotrvali na súperovej polovici, PAOK však postupne dostal loptu až za stredovú čiaru.
     
    27
    Ten zahrával Schwartz, jeho prudká strela stroskotala na múre tiel pred ním. Domáci tím tak získava aspoň vhadzovanie na súperovej polovici.
     
    26
    Tzandaris sa po súboji s Sankharom ocitol na zemi s bolestivou grimasou, no bol to práve on kto fauloval a tak Guingamp získava priamy kop z veľmi výhodnej pozície.
     
    25
    Stupňovanie tlaku domáceho tímu pokračuje, svojho súpera držia zavretého na jeho obrannej polovici, hráči si však vymieňajú plotu ďaleko od Glykosovej svätyne.
     
    24
    Hráči Guingampu zostávajú pri lopte, hostia sa musia čoraz častejšie brániť a takmer sa nedostávajú za stredovú čiaru.
     
    23
    Domáci tím to znova skúšal cez Marveauxa, tentoraz naňho smerovala dlhá prihrávka na pravom krídle, Marveaux sa však ocitol v postavení mimo hry.
     
    22
    Tak toto môže domáci tím ešte v konečnom účtovaní veľmi mrzieť, uvidíme, či nevyužitá príležitosť vyburcuje domáce mužstvo k ďalším podobným útokom.
     
    21
    Ten sa skončil chabou strelou Athanasiadisa, no v zápätí do protiútoku vyštartovali domáci hráči, na konci ktorého sa nikým nebránený Marveaux dostal k strele z cca 10 metrov, no z takmer ideálne pozície trestuhodne prestrelil bránu!
     
    20
    Možno sa to čierno-bielym podarí teraz, Jacobsen si v súboji pomohol rukami, PAOK tak získava prvý priamy kop v zápase.
     
    19
    Hostia zatiaľ v útoku nič nevymysleli, všetky ich akcie majú rovnaký charakter, ide len o nakopávané lopty, ktoré väčšinou stroskotajú buď na obrane Guingampu alebo na ich gólmanovi.
     
    18
    Beauvue následne posielal pred bránu strieľanú prihrávku pred bránu, na ktorú takmer dosiahol Schwartz, našťastie pre hostí mu chýbalo asi 10 centimetrov.
     
    17
    Hra aj naďalej pokračuje v okolí stredového kruhu, v doterajšom priebehu sme nemali možnosť sledovať príliš oku lahodiaci futbal.
     
    16
    Guingamp vyrazil do ďalšej útočnej akcie, hostia zatiaľ poctivo bránia, nanešťastie pre domácemu mužstvo Beauvue v útoku nešťastne zahral rukou, čo neušlo pozornosti hlavného arbitra.
     
    15
    Napokon to ale nebude tak vážne, Sankhare bude môcť v hre pokračovať, nebude potrebovať ani len lekárske ošetrenie.
     
    14
    Do útoku okamžite vyštartovali hostia, pri súboji o dlhú nakopávanú loptu sa faulom previnil Salpingidis, ten nepríjemne pod rebrá udrel Sankharea, ktorý sa zo zeme dvíha veľmi ťažko.
     
    13
    Prvý raz v zápase musel zasahovať brankár hostí Glykos. Prudkou strelou po zemi jeho pozornosť preveril Schwartz. Gólman hostí ale všetko videl a jeho strelu chytil.
     
    12
    Tentoraz sa im nepodarilo prejsť cez pozornú defenzívu Solúnu, domáci hráči aj napriek tomu zostávajú pri lopte.
     
    11
    Hra sa nám tak znova presunula do strednej časti ihriska, aktivitu pomaly ale isto preberá domáci celok.
     
    10
    V útoku prvý raz v zápase pohrozili domáci hráči, po centri z ľavej strany musel pred bránou hasiť oheň Katsikas. Ten mal výškovú prevahu nad Beauvueom a tak mu odvrátenie nebezpečnej situácie nenarobilo veľké problémy.
     
    9
    Pied si potiahol loptu po ľavom krídle, tam ho dobre zastavil Miguel Vitor, ktorý súpera odzbrojil a navyše získal vhadzovanie na svojej vlastnej polovici ihriska.
     
    8
    Tentoraz sa v zakončení ocitol samotný Raţ, jeho strela z voleja mu ale vôbec nesadla a lopta letí asi 5 metrov vedľa brány.
     
    7
    Až teraz ponad pokutové územie Guingampu preletelo niekoľko centrov, následne Raţ pred bránou hľadal Athanasiadisa, ten sa previnil útočným faulom.
     
    6
    Marveauxovi sa síce podarilo udržať hráčov Solúnu ďaleko od brány, pri jeho snahe o založenie útoku bol však faulovaný a tak sa celý postup značne spomalil.
     
    5
    Až teraz sa podarilo Athanasiadisovi dotiahnuť loptu na súperovu polovicu, kde pre svoj tím získal vhadzovanie, no to budú hostia zahrávať veľmi ďaleko od brány.
     
    4
    Loptu majú viac na svojich kopačkách hostia, ale na dobre rozostavenú obranu Guingampu hráči zatiaľ nenašli recept.
     
    3
    Zatiaľ sledujeme opatrnú hru na obidvoch stranách, ani jeden z tímov sa zatiaľ príliš dopredu netlačí.
     
    2
    Solún to skúsil dlhou nakopávanou loptou, ktorá smerovala na Athanasiadisa, Kerbrat si ale loptu postrážil a tá skončila u domáceho brankára.
     
    1
    Zápas začal úvodnou rozohrávkou gréckeho tímu, hostia sa stiahli až k vlastnému gólmanovi, odkiaľ budú zakladať prvú útočnú akciu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči obidvoch tímov už vychádzajú na hraciu plochu, domáce mužstvo bude hrať v červeno-čiernych dresoch, zatiaľ čo hostia nastúpia v bielom.
     
    Úvodné zostavy:

    EA Guingamp: Lössl – Lévêque, Sorbon, Kerbrat, Jacobsen – Mathis, Sankhare – Pied, Schwartz, Beauvue – Marveaux
    Náhradníci: Samassa – Angoua, Baca, Mandanne, Yatabaré, Giresse

    PAOK Solún: Glykos – Raţ, Katsikas, Miguel Vitor, Skondras – Tzandaris, Kaçe – Mak, Salpingidis – Tziolis – Athanasiadis
    Náhradníci: Giakoumis – Golasa, Papadopoulos, Koulouris, Spyropoulos, Martens, Kitsiou

    Rozhodca: Mažeika – Šimkus, Kazlauskas (LIT).
     
    Tieto dva tímy sa ešte v histórii súťažných zápasov nestretli, stávkové kancelárie o niečo viac veria práve domácemu tímu, na ktorého víťazstvo sa kurz pohybuje okolo hodnoty 2,35, na remízu je kurz 3,25 a na výhru Solúnu 2,85.
     
    Pekný štvrtkový večer Vám prajem a vítam Vás pri zápase skupinovej fázy Európskej Ligy UEFA. V dnešnom súboji si sily zmerajú EA Guingamp a PAOK Solún.

    EA Guingamp

    Francúzsky tím nevstúpil do skupinovej fázy ideálne, proti favoritovi z Florencie prehral rozdielom triedy, keď sa o góly domáceho tímu postarali postupne Vargas, Cuadrado a Bernardeschi. Dnes tak bude mať tento tím väčšiu šancu na bodový zisk, predsa len je domácim tímom a Solún na svojej strane nemá takú kvalitu ako Fiorentina. Hráči budú musieť zabrať, pretože sa im momentálne nedarí ani v domácej súťaži, kde sa dokonca nachádzajú na poslednej priečke. Po 8 kolách totiž získali iba 6 bodov.

    PAOK Solún

    Naopak, grécky tím vstúpil do druhej najvyššej európskej súťaže výborne, keď na domácom trávniku "zdemoloval" bieloruský Dinamo Minsk 6:1. Hetrikom sa v zápase blysol Athanasiadis. Ten sa mu dokonca podarilo streliť v priebehu 17 minút. Gól strelili aj Tzandaris a Papadopoulos. Jediným strelcom bieloruského tímu bol Nikolić, ktorý si navyše strelil aj vlastný gól. Vďaka tomu je momentálne PAOK na čele K skupiny, o skóre pred Florenciou. Solúnu sa darí aj v domácej súťaži, kde je s 13timi bodmi po piatich kolách na čele tabuľky.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Andrej Marienka

    Góly: 48. Marveaux, 50. Marveaux

    Karty:   70. Schwartz (EAG)


    EA Guingamp: Lössl – Lévêque, Sorbon, Kerbrat, Jacobsen – Mathis, Sankhare – Pied, Schwartz, Beauvue – Marveaux
    Náhradníci: Samassa – Angoua, Baca, Mandanne, Yatabaré, Giresse

    PAOK Solún: Glykos – Raţ, Katsikas, Miguel Vitor, Skondras – Tzandaris, Kaçe – Mak, Salpingidis – Tziolis – Athanasiadis
    Náhradníci: Giakoumis – Golasa, Papadopoulos, Koulouris, Spyropoulos, Martens, Kitsiou

    Rozhodca: Mažeika – Šimkus, Kazlauskas (LIT)