FC Ural – CSKA Moskva 3:4 (kon.) | Saransk – Ufa 0:2 (kon.) | Zenit – S. Moskva 0:0 (kon.)
koniec
FC Ural
3:4 (1:2)
CSKA Moskva
cz Sobota 27.09.2014, 11:30 • Centralnyj Stadion, Jekatěrinburg. Kapacita: 27,500 diváků. • Ruská Premier Liga
Predzápasové kurzy
    Seydou DOUMBIA - 3:4
     
    89
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelný, neuvěřitelný, neuvěřitelný. Je tu sedmá branka a CSKA jde opět do vedení. Centrovaný míč si ve vápně skvěle zpracoval SEYDOU DOUMBIA, který se štěstím prostřelil vše co mu stálo v cestě a moskevský celek tak vede 4:3.
    Alexandr JEROCHIN - 3:3
     
    84
    Ural právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali vyrovnávací branky! Na centrovaný míč si výborně naběhl ALEXANDR JEROCHIN, který povedenou hlavičkou překonal Akinfejeva – 3:3.
    Seydou DOUMBIA - 2:3
     
    69
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ale to už neplatí, protože hosté jdou opět do vedení. SEYDOU DOUMBIA si naběhl na dlouhý míč, obehrál i brankáře a uklidil kulatý nesmysl do branky – 2:3.
    Fjodor SMOLOV - 2:2
     
    56
    Ural právě vstřelil branku!
    Ale nyní se nám už skóre zápasu mění. Hosté kombinovali na polovině Uralu, jenže poté jeden z domácích hráčů vystihl přihrávku a okamžitě poslal míč dopředu, k tomu se dostal FJODOR SMOLOV, který elegantní kličkou obehrál posledního hráče a přesnou střelou překonal Akinfejeva – 2:2.
    Roman JERJOMENKO - 1:2
     
    45+2
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak hosté ještě v samotném závěru prvního poločasu udeřili a jdou do vedení 2:1. Domácí se tlačili dopředu, ale ztratili míč. CSKA tedy podniklo rychlou akci, na jejím konci byl ROMAN JERJOMENKO, který z hranice velkého vápna prostřelil vše, co mu stálo v cestě.
    Alan DZAGOJEV - 1:1
     
    29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A hostující celek zaslouženě vyrovnává. Zoran Tošić poslal míč do vápna, na ten si na hranici penalty parádně naskočil ALAN DZAGOJEV, který se tentokrát už nemýlil a překonal domácího brankáře. Začínáme tedy od začátku.
    Edgar MANUČARJAN - 1:0
     
    10
    Ural právě vstřelil branku!
    Ale pozor, protože domácí celek jde překvapivě do vedení 1:0. EDGAR MANUČARJAN získal míč, dostal se do vápna CSKA, kde šikovně obešel protihráče a technickou střelou překonal Akinfejeva.

    Jakub Kopřiva

    Góly: 10. Manučarjan (Smolov), 56. Smolov, 84. Jerochin (Chozin) – 29. Dzagojev (Tošić), 45+2. Jerjomenko, 69. Doumbia, 89. Doumbia


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 2:10.
    FC Ural: Zabolotnyj – Chozin, Fontanello, Ottesen, Dancev – Fidler (C), Jerochin – Manučarjan (73. Sapeta), Acevedo (46. Jarošenko), Lungu – Smolov (75. Gognijev).
    Náhradníci: Kot, Arapov – Berger, Jemeljanov, Čudin, Ščanicin, Jarošenko, Sapeta, Gognijev, Stavpec, Dorožkin.

    CSKA Moskva: Akinfejev – Fernandes, V. Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov – Milanov, Natcho – Tošić (79. Jefremov), Dzagojev (88. A. Berezuckij), Jerjomenko – Musa (66. Doumbia).
    Náhradníci: Čepčugov – A. Berezuckij, Nababkin, Černov, Jefremov, Pančenko, Bazeljuk, Doumbia.

    Rozhodca: Egorov – Danchenko, Shiryaev