Pardubice – Frýdek-Místek 1:0 (kon.) | Třinec – Znojmo 2:2 (kon.) | Vlašim – Opava 2:0 (kon.)
Sigma Olomouc – Ústí n. L. 5:0 (kon.) | Táborsko – Most 3:0 (kon.) | Zlín – Sokolov 3:0 (kon.)
koniec
FK Třinec
2:2 (1:2)
1. SC Znojmo
cz Sobota 13.09.2014, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Třinec podruhé v zápase střídá. Ze hry odchází Miroslav Ceplák, místo něj nastupuje čerstvý Tomáš Matoušek.
     
    89
    Ve velmi důležitém souboji obstál domácí Čelůstka, když ubránil Žondru, a pro míč si musel dojít Paleček. Na druhé straně se do zakončení tlačil Joukl, ale v poslední chvíli mu míč sebral z kopaček Doleček!
     
    87
    Gavlák střílel ve svém úniku vysoko nad branku. Znojmo mezitím naposledy střídá. Jana Pázlera nahrazuje mladík David Ledecký.
     
    82
    Znojmo po faulu na Lisického střídá. Do hry je vpuštěn zkušený Bulhar Todor Jonov, jenž nahrazuje Tomáše Oklešťka. Hned se bude muset se spoluhráči bránit přímému kopu Cepláka.
     
    76
    Zničehonic mohlo jít do vedení Znojmo! Stáňa si vyměnil balon s Hříbkem, ve vápně našel volného Pázlera, jenž ve stoprocentní šanci střílel těsně vedle!
     
    58
    Po nezdařeném rohovém kopu Oklešťka, jenž odvrátil Vomáčka, se stal čtvrtým karetně potrestaným hostem kapitán Matúš Lacko (ZNO). Na polovině fauloval třineckého Joukla.
     
    57
    Paleček vychytal v krátkém sledu druhou znojemskou tutovku! Centr Pázlera zamířil přímo na kopačky Žondry, ten byl úplně sám, jenomže nevyzrál na skvělého Palečka, jenž vykopl nohou na rohový kop!
     
    54
    Další Oklešťkova standardní situace znamenala zatím největší nebezpečí pro Třinec! Paleček poprvé vyrazil jen k Buchtovi, ten vrátil míč do vápna a Paleček musel likvidovat gólovou hlavičku Odehnala, zvládl to!
     
    46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Málek našel krásnou průnikovou přihrávkou na pravém křídle Malíře, ten přesným centrem nalezl na úrovni penalty PETRA JOUKLA, jenž se znovu a opět prosazuje hlavou! Vyrovnáno – 2:2!
     
    46
    Do druhé pětačtyřicetiminutovky vstupují Jihomoravané s jednou změnou. Ze hry odešel Chorvat Miro Kovačić, nahradil ho Bronislav Stáňa.
     
    42
    Martin Hudec (ZNO) fauloval na levém křídle unikajícího Joukla a je třetím hostujícím hráčem, který už má na svém kontě žlutou kartu.
     
    36
    Libor Žondra (ZNO) přerušil kombinaci Třineckých vzadu svým ostrým faulem na Lisického. Střelec druhé znojemské branky obdržel za svůj zákrok žlutou kartu.
     
    30
    Martin Motyčka nakonec v utkání pokračovat nemůže a to je docela značná komplikace pro Třinecké. Místo něj nastupuje na trávník Jaroslav Málek.
     
    24
    Celá situace ještě měla svou dohru. Pavel Malíř (TRI) se s rozhodčím dohadoval, protože myslel, že Žondra Vomáčku fauloval. Malíř vidí žlutou kartu.
     
    23
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    A je tady to, po čem jsme volali! Gavlák upadl po souboji s Hříbkem ve vápně, ale faul se tentokrát nepískal. Po dlouhém nákopu Znojma si Vomáčku tělem odstavil LIBOR ŽONDRA a propálil Palečka! O faul se ani v tomto případě nejednalo – 1:2!
     
    14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Míč si na penaltový puntík položil PAVEL MALÍŘ a uspěl! Třinecký záložník střílel na levou stranu a Doleček na jeho ránu nedosáhl – 1:1!
     
    13
    Třinec má obrovskou šanci na vyrování! Joukl pronikal do pokutového území a Daniel Odehnal (ZNO) ho zastavil jen za cenu faulu. Žlutá karta a penalta.
     
    10
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    JAN PÁZLER je střelcem úvodní branky zápasu! Nejprve o míč obral Vomáčku odcentroval do pokutového území, kde balon nedokázal přesvědčivě odvrátit Zawada. Míč se dostal znovu k Pázlerovi, jenž otevřel skóre přízemní střelou na zadní tyč – 0:1!

    Ondřej Zoubek

    Góly: 14. Malíř (pen.), 46. Joukl – 10. Pázler, 23. Žondra

    Karty:   24. Malíř (TRI) – 13. Odehnal (ZNO), 36. Žondra (ZNO), 42. Hudec (ZNO), 58. Lacko (ZNO)


    FK Třinec: Paleček – Lisický, Vomáčka (C), Čelůstka, Zawada – Malíř, Hupka, Motyčka (30. Málek), Ceplák (90. Matoušek) – Gavlák, Joukl. Trenér: Marek Kalivoda.
    Náhradníci: Rohel – Velner, Matoušek, Lukáš, Gomola, Kundrátek, Málek.

    1. SC Znojmo: Doleček – Hříbek, Hudec, Buchta, Odehnal – Lacko (C) – Helísek, Kovačić (46. Stáňa), Okleštěk (82. Jonov), Pázler (87. Ledecký) – Žondra. Trenér: Oldřich Machala.
    Náhradníci: Andrejko – Hrazdílek, Jonov, Stáňa, Ledecký.

    Rozhodca: Pavel Julínek – Petr Caletka, Stanislav Pochylý

    Diváci: 620