Spišská N. Ves – B. Bystrica 3:2 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 5:7 (kon.) | Košice – Žilina 4:5 (po pr.)
Poprad – Zvolen 5:0 (kon.) | Nitra – HC Slovan 2:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:7 (3:0, 2:4, 0:3)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 07.09.2014, 10:30 • Enel Aréna - Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Na záver ešte vylúčenie. Na trestnú odchádza Florek za seknutie.
     
    59:15
    Trenčín dal gól!
    Je rozhodnuté. Hostia krátko pred koncom rozhodli dnešný dramatický zápas gólom do prázdnej brány, po tom ako pri mantineli zaváhal obranca Moravčík a následne do úniku poslal JÁNA PARDAVÉHO, ktorý do prázdnej brány už nemohol zaváhať. Bez asistencie.
     
    57:54
    PÚTEC opustil bránu!
     
    50:14
    Trenčín dal gól!
    Hostia sú v dnešnom zápase po prvýkrát vo vedení. Z ničoho nič prišiel samostatný nájazd CURTISA LAMPA, ktorý si hodil Púteca, no zdalo sa, že gól nemal platiť, no nakoniec ho rozhodca aj na námietky domácich uznal. Bez asistencie.
     
    42:46
    Vylúčenie na strane hostí. Na trestnú odchádza Berák za nedovolené bránenie.
     
    40:55
    Trenčín dal gól!
    Vyzerá to tak, že séria gólov má svoje pokračovanie aj na úvod tretej tretiny. Po tom ako sa azda po prvýkrát dostali hostia do útoku prišiel aj gól v podaní RADKA CÍGERA, ktorý namieril ponad lapačku Púteca rovno do pravého horného rohu. Asistencia: Ján Pardavý.
     
    39:35
    Krátko pred koncom druhej tretiny je tu aj vylúčenie na strane hostí. Na trestnú odchádza Dunčko za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    36:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Bláznivá druhá tretina pokračuje. Po pár sekundách sme svedkami ďalšieho gólu a to na strane domácich. MATEJ FLOREK sa ocitol pred bránou, kde strelecky namieril naozaj presne, keď namieril do pravého horného rohu. Bez asistencie.
     
    35:55
    Trenčín dal gól!
    Dobrá prestrelka v dnešnom zápase. Hostia krátko po góle vyrovnávajú po tom, ako sa hneď po buly strelecky presadil RADKO CÍGER. Bez asistencie.
     
    35:38
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Vo vlastnom oslabení sa podarilo Liptákom dostať opäť do vedenia po tom ako PATRIK ŠTEVULIAK si natiahol brankára a backhandom prekonal brankára. Asistencia: Andrej Lištiak.
     
    34:52
    Vylúčenie na strane domácich na trestnú odchádza Adam Špirko za faul lakťom.
     
    33:42
    Trenčín dal gól!
    Vyrovnanie ako z veľkej knihy. Pred pár sekundami hostia znížili na rozdiel jedného gólu a teraz prichádza vyrovnanie. Pred bránou trošku zaváhal Moravčík, ktorý priam odovzdal puk ADAMOVI TUŽINSKÉMU, ktorý si natiahol Púteca a presnou strelou ponad betón vyrovnal na 3:3. Asistencie: Oliver Pataky a Rusian Aslamkhanov.
     
    32:47
    Trenčín dal gól!
    Signalizovaný trest sa nakoniec ruší. DANIEL BABKA si sám pre seba získal puk vošiel medzi kruhy a presnou strelou prekonáva Púteca. Trenčín prehráva už iba o jeden gól! Bez asistencie.
     
    29:18
    Na tresnú smeruje opäť Dávid Matejovie, tentokrát za držanie.
     
    26:34
    Trenčín dal gól!
    Prvý presný zásah aj v tíme hostí v hre 4 na 4. Liptovský Mikuláš stratil výhodu po tom ako na trestnú odišiel Matejovie a hra sa presunula na buly do útočného pásma. Krátko po buly sa k zakončeniu dostal RUSIAN ASLAMKHANOV, ktorý z príklepu namieril presne. Asistencia: Oliver Pataky.
     
    26:24
    Viacero vylúčení v posledných sekundách hry. Za nedovolené bránenie odchádza Matejovie.
     
    25:38
    Po pár sekundách tu máme Ďalšie vylúčenie, tentokrát na oboch stranách. Za údery odchádza Moravčík a Pataky.
     
    25:08
    Vylúčenie na strane hostí. Na trestnú odchádza Longauer za krosček.
     
    21:49
    Buly v útočnom pásme Liptovského Mikuláša po tom ako na trestnú odchádza Tužinský.
     
    19:23
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po pár sekundách tu máme ďalší gól ktorý môžme zaradiť do kategórie krajších. Po tom, ako nastala zmena v bráne prišla strela od modrej v podaní Stana Kučera, ktorá smerovala na bránu, lenže teč ERIKA JANČEKA ju nasmeroval rovno pod hornú tyč a striedajúci brankár Trenčína bol absolútne bezmocný. Asistencie: Stanislav Kučera, Patrik Števuliak.
     
    18:16
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V závere prvej tretiny sme svedkami ešte jedného gólu, po ktorom opúšťa Kompas bránu. Prechod do útočného pásma, kde prišla prihrávka z hokejky Patrika Števuliaka smerovala pred bránu rovno na ERIKA JANČEKA, ktorý našiel odkrytú časť Kompasovej brány. Asistencie: Patrik Števuliak, Michal Pavlikovský.
     
    08:10
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zaujímavá situácia pri góle domácich, ktorý je aj prvým v dnešnom zápase. Postupný útok Liptákov sa presunul až do útočného pásma, kde sa rýchlo dostal k bráne JAKUB SUKEĽ. Mikulášsky útočník však pri zakončení dostal hit od obrancu, lenže puk sa ocitol v bráne. Bez asistencie.
     
    02:07
    Prvé vylúčenie v dnešnom zápase. Na trestnú odchádza Matej Niňaj za držanie. Trenčín v presilovke o jedného hráča.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Sukeľ, 19. Janček (Števuliak, Pavlikovský), 20. Janček (Kučera, Števuliak), 36. Števuliak (Lištiak), 37. Florek – 27. Aslamkhnov (Pataky), 33. Babka, 34. Tužinský (Pataky, Aslamkhanov), 36. Cíger, 41. Cíger (Pardavý), 51. Lamp, 60. Pardavý


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Dunčko, Florek, Janček, Kučara, Lištiak, Matejovie, Moravčík, Niňaj, Pavlikovský, Sitek, Špirko, Števuliak, Sukeľ, Szabo, Voska.
    HK DUKLA Trenčín: Kompas – Aslamkhanov, Babka, Berák, Cíger, Duda, Herc, Hrehuš, Lamp, Longauer, Matejka, Ondris, Palovič, Pardavý, Pataky, Pisch, Šečík, Špankovič, Švec, Tužinský, Vavro.

    Rozhodca: Orolin – Paulíny, Vyšný.

    Diváci: 120