Spišská N. Ves – B. Bystrica 3:2 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 5:7 (kon.) | Košice – Žilina 4:5 (po pr.)
Poprad – Zvolen 5:0 (kon.) | Nitra – HC Slovan 2:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:7 (3:0, 2:4, 0:3)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 07.09.2014, 10:30 • Enel Aréna - Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa nám dnešný celkom zaujímavý zápas, v ktorom Liptovský Mikuláš prehral nad Trenčínom 5:7. S konštatovaním, že sa stretneme pri nejakom ďalšom zápase extraligy juniorov sa s vami lúčim. Prajem príjemný zvyšok dňa. (12:45:37)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Na záver ešte vylúčenie. Na trestnú odchádza Florek za seknutie.
     
    59:15
    Trenčín dal gól!
    Je rozhodnuté. Hostia krátko pred koncom rozhodli dnešný dramatický zápas gólom do prázdnej brány, po tom ako pri mantineli zaváhal obranca Moravčík a následne do úniku poslal JÁNA PARDAVÉHO, ktorý do prázdnej brány už nemohol zaváhať. Bez asistencie.
     
    57:54
    PÚTEC opustil bránu!
     
    57:28
    Záver tretej tretiny a zakázané uvoľnenie hostí. Hra sa presúva do útočného pásma Liptovského Mikuláša, uvidíme či sa ešte podarí, tak ako včera 34. sekúnd pred koncom skórovať.
     
    55:57
    Nahodená strela na brankára hostí od mantinelu prerušila hru, takže vhadzuje sa v útočnom pásme.
     
    53:12
    Do konca zápasu ostáva ešte niekoľko minút. Trenčín začína s útokom z vlastného pásma, odkiaľ sa dostal až za bránu Púteca. Liptovský Mikuláš sa snaží ešte o vyrovnanie, ale zatiaľ bez potrebného zakončenia.
     
    50:54
    Buly v útočnom pásme domácich neskončilo následným zakončením a do útoku sa dostali opäť hostia, taktiež bez zakončenia.
     
    50:14
    Trenčín dal gól!
    Hostia sú v dnešnom zápase po prvýkrát vo vedení. Z ničoho nič prišiel samostatný nájazd CURTISA LAMPA, ktorý si hodil Púteca, no zdalo sa, že gól nemal platiť, no nakoniec ho rozhodca aj na námietky domácich uznal. Bez asistencie.
     
    48:12
    Po pravej strane sa dokázal presadiť obranca Kučera, ktorý nakoniec aj zakončil, keď jeho pokus skončil v lapačke brankára Trenčína. Na opačnej strane útok hostí s nepresným zakončením.
     
    46:46
    V posledných sekundách sa na ľade nedeje nič zaujímavé. Trenčín sa síce dostal do útočného pásma, ale zakončenie na bránu neprišlo. Na opačnej strane nahodený puk Liptákov zakryl brankár.
     
    43:58
    Počas presilovky sa domáci síce dostali do útočného pásma, ale Trenčín sa vo všetkých prípadoch dokázal oslobodiť.
     
    42:46
    Vylúčenie na strane hostí. Na trestnú odchádza Berák za nedovolené bránenie.
     
    40:55
    Trenčín dal gól!
    Vyzerá to tak, že séria gólov má svoje pokračovanie aj na úvod tretej tretiny. Po tom ako sa azda po prvýkrát dostali hostia do útoku prišiel aj gól v podaní RADKA CÍGERA, ktorý namieril ponad lapačku Púteca rovno do pravého horného rohu. Asistencia: Ján Pardavý.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:35
    Krátko pred koncom druhej tretiny je tu aj vylúčenie na strane hostí. Na trestnú odchádza Dunčko za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Sukeľ, 19. Janček (Števuliak, Pavlikovský), 20. Janček (Kučera, Števuliak), 36. Števuliak (Lištiak), 37. Florek – 27. Aslamkhnov (Pataky), 33. Babka, 34. Tužinský (Pataky, Aslamkhanov), 36. Cíger, 41. Cíger (Pardavý), 51. Lamp, 60. Pardavý


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Dunčko, Florek, Janček, Kučara, Lištiak, Matejovie, Moravčík, Niňaj, Pavlikovský, Sitek, Špirko, Števuliak, Sukeľ, Szabo, Voska.
    HK DUKLA Trenčín: Kompas – Aslamkhanov, Babka, Berák, Cíger, Duda, Herc, Hrehuš, Lamp, Longauer, Matejka, Ondris, Palovič, Pardavý, Pataky, Pisch, Šečík, Špankovič, Švec, Tužinský, Vavro.

    Rozhodca: Orolin – Paulíny, Vyšný.

    Diváci: 120