Spišská N. Ves – B. Bystrica 3:2 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 5:7 (kon.) | Košice – Žilina 4:5 (po pr.)
Poprad – Zvolen 5:0 (kon.) | Nitra – HC Slovan 2:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HKM Zvolen
Nedeľa 07.09.2014, 11:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:37
    Následne sa pred bránou Zvolena odohrala menšia strkanica, v ktorej bol Boris Šterbák a ten dostal dve minúty za hrubosť.
     
    56:33
    Paczkowski sa pekne prebojoval po pravej strane a z rohu klziska našiel pred bránou Borisa Šterbáka, no ten triafal z prvej len do betónov brankára Petríka!
     
    55:15
    Róbert Jenčo sa peknými kľučkami cez Majeríka dostal do koncovky, keďže tomuto zvolenskému obrancovi poriadne zamotal hlavu, následne však mal Jenčo pozíciu na zakončenie, no prihrával ešte zadovkou na Tomečka, ktorý sa však ku strele už nedostal.
     
    54:31
    Vylučuje sa na oboch stranách. Parobok a Babinský odchádzajú na dve minúty za seknutie.
     
    52:36
    Znovu sa vylučuje. Na trestnú lavicu odchádza Marek Krmenčík, ktorý sa previnil hákovaním.
     
    51:56
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti zvyšujú svoje vedenie už na päťgólové! Denis Šterbák nahodil od modrej čiary, puk zabrzdil MIROSLAV OLEJNÍK, ktorý sa pootočil a strelou k pravej žrdi skóroval!
    Asistenciu si pripísal Denis Šterbák.
     
    50:09
    Vylučuje sa opäť. Na trestnú lavicu odchádza Ivan Jakubík, ktorý sa previnil napadnutím. Tréner Zvolena takisto s týmto faulom nesúhlasí, no verdikt hlavného arbitra nikto nezmení.
     
    48:55
    Zvolenčania si zahrajú v početnej výhode. Igor Ďurčo odchádza na trestnú lavicu za hákovanie. Tento faul však bol vcelku sporný, o jeho nápravu sa snažil aj tréner Skokan, ktorý pokrikoval po hlavnom rozhodcovi, ten prišiel k nemu a všetko mu vysvetlil, no kouč domácich je napriek tomu poriadne naštvaný.
     
    46:38
    Gábor vypálil od modrej čiary, pred bránkoviskom bol dobre postavený Ivan Jakubík, ktorý dokázal puk tečovať, no neusmernil ho do priestoru brány.
     
    44:46
    Hostia si zahrajú presilovku. Boris Šterbák odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    39:50
    Ivan Jakubík (Zvolen) odchádza na dve minúty za zovretie puku.
     
    39:02
    Poprad si zahrá v početnej prevahe. Za nedovolené bránenie odchádza na trestnú lavicu Kristián Lunter.
     
    37:35
    Poprad dal gól!
    Čo sa deje so Zvolenčanmi? Popradskí hokejisti sa rýchlym a neohrozeným presunom dostali do útočného pásma, puk mal na hokejke Baranik a z dolnej časti pravého kruhu prihral zadovkou na hornú časť DÁVIDOVI TOMEČKOVI, ktorý švihom našiel miesto pri vzdialenejšej žrdi!
    Asistenciu si pripísali hráči Mário Baranik a Denis Šterbák.
     
    36:39
    Poprad dal gól!
    Zvolenčania doplatili na svoju nesústredenosť počas presilovej hry inkasovaným gólom. Bielec získal puk v rohu klziska a prihrávkou do medzikružia našiel LUKÁŠA TOMU, ktorý z prvej vypálil a namieril puk presne do šibenice, čím sa domáci dostávajú do trojgólového vedenia!
    Asistencie: Maciej Bielec a Kristián Rušin.
     
    34:18
    Hostia si zahrajú v početnej prevahe. Kristián Rušin odchádza na trestnú lavicu za seknutie.
     
    33:37
    Dve akcie v rýchlom časovom slede! Najprv Toma našiel z rohu klziska v medizkruží Paczkowskeho, ktorý sa otočkou prebojoval cez spoluhráča a zakončoval, no nepresne. Následne bol na opačnej strane vysunutý do brejku Erik Chlapuský, no ten blafákom neprekonal gólmana Lubu, ktorý zachytil puk do výstroje.
     
    32:52
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Jenčo prihral na ľavú stranu DENISOVI ŠTERBÁKOVI, ktorý zrýchlil, od mantinelu sa prebojoval až pred bránu a blafákom na bekhend prekonal Petríka!
    Asistenciu si pripísali Róbert Jenčo a Matúš Mihalko
     
    32:26
    Mário Baranik zrýchlil po ľavom krídle, dostal sa až pred brankára Petríka odkiaľ strieľal zápästím, no puk skončil tesne vedľa brány!
     
    27:19
    Presilovka pre Zvolen. Miroslav Turan sa previnil seknutím.
     
    27:18
    Jakubík nádherne našiel z rohu klziska pred bránou voľného Martina Novotného, no ten z prvej mieril len do výstroje popradského gólmana!
     
    23:41
    Miroslav Olejník sa zmocnil puku v medzikruží, posunul sa tesne pred bránkovisko, vymiešal brankára Petríka, no napokon trafil len jeho vyrážačku!
     
    22:35
    Nádherná útočná akcia Popradu! Babinský si narazil puk o Nemca pred modrou čiarou, zrýchlil a z dolnej časti ľavého kruhu našiel pred bránou Lukáša Tomu, no ten z prvej mieril len do betónov zvolenského brankára!
     
    15:18
    Zvolenčania ako keby zaspali, keď pri mantineli v útočnom pásme získal puk Bielec, posunul sa na dolnú časť ľavého kruhu a servíroval pred bránkovisko Vislockému, ktorý však trafil iba telo gólmana Zvolena!
     
    09:26
    Poprad dal gól!
    Popradčania otvárajú skóre tohto stretnutia vo vlastnom oslabení! Tomečko získal puk v útočnom pásme v rohu klziska, prihral ho pred bránkovisko na hokejku RÓBERTA JENČA, ktorý bekhendovým blafákom prekonal zvolenského brankára!
    Asistencie: Dávid Tomečko a Denis Šterbák.
     
    08:52
    Presilová hra pre Zvolen. Na trestnú lavicu odchádza Dominik Harasthy, ktorý sa previnil krosčekom.
     
    05:38
    V prvej presilovke si zahrajú domáci. Za držanie odchádza na dve minúty Samuel Priatka.
     
    02:13
    Zvolenčania sa dostali do prečíslenia, keď Primus potiahol akciu po pravom krídle a v medzikruží od mantinelu našiel Patrika Pohanku, no ten z prvej triafal len do Lubovych betónov!
     
    Vážení športoví priatelia, začiatok stretnutia bol presunutý na 11:30.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 10. Jenčo (Tomečko, D. Šterbák), 33. D. Šterbák (Jenčo, Mihalko), 37. Toma (Bielec, Rušin), 38. Tomečko (Baranik, D. Šterbák), 52. Olejník (D. Šterbák)


    HK Poprad: Luba (Jaščur) – Babinský, Turan, Mihalko ("A"), Rušin, Šotek, Krmenčík, D. Šterbák – Vislocký, Nemec, Olejník, B. Šterbák, Harasthy, Bielec, Jenčo, Tomečko ("C"), Baranik, Paczkowski, Ďurčo, Toma ("A")
    HKM Zvolen: Petrík – Majerík, Čorovčák, Necpál, Pohanka ("A"), Klein, Koch ("C"), Gábor – Parobok, Primus, Daniš, Novotný, Trnka, Balko, Jakubík ("A"), Molnár, Fiklus, Chalupský

    Rozhodca: Snášel – Ľ. Šoltés, R. Šoltés

    Diváci: 90