Spišská N. Ves – B. Bystrica 3:2 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 5:7 (kon.) | Košice – Žilina 4:5 (po pr.)
Poprad – Zvolen 5:0 (kon.) | Nitra – HC Slovan 2:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HKM Zvolen
Nedeľa 07.09.2014, 11:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:56
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti zvyšujú svoje vedenie už na päťgólové! Denis Šterbák nahodil od modrej čiary, puk zabrzdil MIROSLAV OLEJNÍK, ktorý sa pootočil a strelou k pravej žrdi skóroval!
    Asistenciu si pripísal Denis Šterbák.
     
    37:35
    Poprad dal gól!
    Čo sa deje so Zvolenčanmi? Popradskí hokejisti sa rýchlym a neohrozeným presunom dostali do útočného pásma, puk mal na hokejke Baranik a z dolnej časti pravého kruhu prihral zadovkou na hornú časť DÁVIDOVI TOMEČKOVI, ktorý švihom našiel miesto pri vzdialenejšej žrdi!
    Asistenciu si pripísali hráči Mário Baranik a Denis Šterbák.
     
    36:39
    Poprad dal gól!
    Zvolenčania doplatili na svoju nesústredenosť počas presilovej hry inkasovaným gólom. Bielec získal puk v rohu klziska a prihrávkou do medzikružia našiel LUKÁŠA TOMU, ktorý z prvej vypálil a namieril puk presne do šibenice, čím sa domáci dostávajú do trojgólového vedenia!
    Asistencie: Maciej Bielec a Kristián Rušin.
     
    32:52
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Jenčo prihral na ľavú stranu DENISOVI ŠTERBÁKOVI, ktorý zrýchlil, od mantinelu sa prebojoval až pred bránu a blafákom na bekhend prekonal Petríka!
    Asistenciu si pripísali Róbert Jenčo a Matúš Mihalko
     
    09:26
    Poprad dal gól!
    Popradčania otvárajú skóre tohto stretnutia vo vlastnom oslabení! Tomečko získal puk v útočnom pásme v rohu klziska, prihral ho pred bránkovisko na hokejku RÓBERTA JENČA, ktorý bekhendovým blafákom prekonal zvolenského brankára!
    Asistencie: Dávid Tomečko a Denis Šterbák.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 10. Jenčo (Tomečko, D. Šterbák), 33. D. Šterbák (Jenčo, Mihalko), 37. Toma (Bielec, Rušin), 38. Tomečko (Baranik, D. Šterbák), 52. Olejník (D. Šterbák)


    HK Poprad: Luba (Jaščur) – Babinský, Turan, Mihalko ("A"), Rušin, Šotek, Krmenčík, D. Šterbák – Vislocký, Nemec, Olejník, B. Šterbák, Harasthy, Bielec, Jenčo, Tomečko ("C"), Baranik, Paczkowski, Ďurčo, Toma ("A")
    HKM Zvolen: Petrík – Majerík, Čorovčák, Necpál, Pohanka ("A"), Klein, Koch ("C"), Gábor – Parobok, Primus, Daniš, Novotný, Trnka, Balko, Jakubík ("A"), Molnár, Fiklus, Chalupský

    Rozhodca: Snášel – Ľ. Šoltés, R. Šoltés

    Diváci: 90