Žilina – Poruba 2011 1:7 (kon.) | Jastrzebie – Havířov 3:5 (kon.)
koniec
GKS Jastrzebie
3:5 (0:3, 3:0, 0:2)
AZ Havířov
cz Piatok 15.08.2014, 19:15 • ZS SAREZA, Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    49:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď je naopak znovu na koni Havířov, který navyšuje náskok. Pokus Jana Danečka ještě stačil Odrobny vyrazit, na dorážku ROBERTA ŘÍČKY, jenž se drze natlačil do předbrankového prostoru, už ale byl krátký. Asistence: Jan Daneček.
     
    47:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov si vytvořil velký tlak, který končí gólem. Na modré napřáhl Lenďák, jehož střelu dokázal těsně před Odrobným tečovat RADIM HAAS. Havířov jde dvanáct minut před koncem znovu do vedení a jeho fanoušci o sobě znovu dávají vědět hlasitým fanděním. Asistence: Martin Lenďák.
     
    39:05
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Havířovu se pasivita vůbec nevyplácí, zato hráčům GKS narostla křídla a je jich rázem plný led. Plichta našel při další rychlé akci v předbrankovém prostoru RICHARDA BORDOWSKÉHO, jenž se znovu prosadil, přestože u něj stáli dva obránci AZetu. Je srovnáno! Asistence: Michal Plichta.
     
    37:11
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Jatsrzebie je při chuti a tentokrát zcela rozebralo havířovské bránící kvarteto. Na konci rychlé akce si stáhl puk mezi kruhy RICHARD BORDOWSKI a přesnou střelou přes bránícího hráče vymetl pavučiny za bezmocným Danečkem. Náskok AZetu se rázem ztenčil na jeden gól. Asistence: Roman Němeček.
     
    34:36
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Polský celek střílí kontaktní branku a nutno říci, že zaslouženě. Ve druhé třetině je totiž mnohem aktivnějším týmem. V přesilové hře našel Laszkiewicz krásně u druhé tyče postaveného PETRA POLODNU, jenž už rychlou střelou z první do horních pater branky nedal Danečkovi sebemenší šanci. Asistence: Leszek Laszkiewicz.
     
    07:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    A už je to o tři góly. To pro polský tým zatím nevypadá vůbec dobře, naopak Havířovu vychází naprosto vše. Obrana Jastrzebie nebyla znovu na brankovišti dostatečně důrazná a nechala z bezprostřední blízkosti skórovat ANTONÍNA PECHANCE. Asistence: Jan Daneček.
     
    06:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští od začátku kráčejí za postupem do finále a v havířovském kotli je znovu veselo. Další nenápadná akce AZetu totiž končí gólem, tentokrát se před brankou dobře zorientoval MAREK LOSKOT a poslal touš do sítě. Asistence: David Turoň, Mikuláš Rimmel.
     
    04:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Skupinka havířovských fanoušků má poprvé v utkání pořádný důvod k radosti. AZet proměňuje přesilovou hru a ujímá se vedení. Do útočné třetiny vlétl MIKULÁŠ RIMMEL a přesnou střelou překonal Odrobného. Asistenci si připisuje také brankář Lukáš Daneček, u nějž celá akce začala. Asistence: Jiří Krisl, Lukáš Daneček.

    Góly a asistencie: 35. Polodna (Laszkiewicz), 38. Bordowski (Němeček), 40. Bordowski (Plichta) – 5. Rimmel (Krisl, Daneček L.), 7. Loskot (Turoň, Rimmel), 8. Pechanec (Daneček J.), 48. Haas (Lenďák), 50. Říčka (Daneček J.)


    GKS Jastrzebie: Odrobny (Zabolotny) – Rompkowski, Němeček, Bordowski, Polodna, Laszkiewicz, Protivný, Sordon, Urbanowicz, Steber, Danieluk, Górny, Bryk, Drzewiecki, Plichta, Nalewajka R., Pastryk, Kantro, Nalewajka L., Marzec, Kulas.
    AZ Havířov: Daneček L. (Němec) – Bezuška, Krisl, Klimíček, Lenďák, Turoň, Foltýn, Chroboček, Graca, Jiránek, Maruna, Říčka, Matějek, Loskot, Rimmel M., Pechanec, Haas, Sztefek, Tomi, Daneček J., Kanko.

    Rozhodca: Kubičík, Koliba – Janda L., Lasák.