Benátky n/J – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Nové Zámky – Senica 1:5 (kon.) | P.H.K. 3b Prešov – Spišská N. Ves 3:1 (kon.)
Poprad – Bardejov 1:3 (kon.) | Znojmo – Kladno 3:2 (kon.) | Žďár n/S – Břeclav 3:4 (0:1 po s.n.)
Sokolov – High1 7:4 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 6:3 (kon.) | Fribourg – Slavia 3:4 (kon.)
koniec
HK Poprad
1:3 (0:0, 0:3, 1:0)
HK Bardejov
Piatok 15.08.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Prípravný zápas
Partner:
     
    V poslednej časti hry ešte skóroval Ján Šeliga, ktorý sa presadil v 41. minúte.
    Bardejovčania tak popradských hokejistov zdolali vcelku bez problémov, výsledkom 1:3.

    Ja sa s vami z popradského zimného štadióna lúčim a prajem príjemný piatkový večer. Dočítania. (19:02:22)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:43
    Kohutiar vyskúšal pozornosť domáceho gólmana ďalšou strelou, keď od červenej čiary vypálil, no Sedlačko bez problémov chytá do svojej lapačky a rozohráva.
     
    59:11
    Roman Kohutiar vypálil z pravého kruhu, no jeho strelu s prehľadom zachytil brankár Sedlačko, ktorý ostane v bráne napokon až do konca zápasu. Predsa je to len prípravné stretnutie.
     
    58:35
    Ščurko sa pokúšal o individuálny prienik, ale medzi kruhmi mu puk unikol do rohu klziska.
     
    58:00
    Dve minúty do konca stretnutia!
     
    57:15
    Matej Cutt vystrelil po odpískaní hlavného rozhodcu na bránu, za čo dostáva 10 minút za nešportové správanie.
     
    56:46
    Hostia s pokojom prestriedali, nemajú sa kam ponáhľať. Uvidíme, či sa tréner Jančuška odhodlá odvolať brankára Sedlačka.
     
    55:46
    Slimák teraz spoza brány nastrelil nahodeným pukom Gápu, ktorý čítal hru a vedel kam bude puk smerovať, no napokon toto nastrelenie nemá vážne dôsledky, preto rozhodca nemusel hru prerušiť. Gápa je v poriadku.
     
    55:17
    Hopkovič sa oprel do puku z modrej čiary, no jeho projektil brankár Sedlačko videl dobre a zachytil ho medzi svoje betóny.
     
    54:55
    Mário Kurali vyskúšal pozornosť brankára Andreanina aj z väčšej diaľky, keď príklepom pálil z červenej čiary, no gólman Bardejova puk bez problémov zachytil do svojej výstroje.
     
    54:15
    Matis prenechal v rýchlej akcii Popradu Sýkorovi za modrou čiarou, ten vypálil, ale svoj projektil namieril iba do pleskiskla.
     
    53:23
    Bardejovskí hokejisti sa v týchto chvíľach dopustili zakázaného uvoľnenia, a tak uvidíme vhadzovanie po ľavici Andreanina.
     
    52:37
    Paločko vystrelil od modrej čiary, no jeho strela z otočky bez prípravy bola nepresná. Následne už hrajú hostia s piatimi hráčmi.
     
    52:07
    Takáč teraz síce zrýchlil cez stredné pásmo, ale jeho spoluhráči mu doň vošli skôr, a tak nastalo prerušenie hry pre ofsajd.
     
    51:25
    Sýkora nastrelil puk od modrej čiary pred bránu, kde mal Matisa a aj Paukovčeka, no ani jeden z nich puk nedokázal tečovať do priestoru bardejovskej brány.
     
    50:44
    Poprad si zahrá v početnej výhode. Ondrej Gmitter dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    50:12
    Baláž sa snažil spoza brány a následnou strelou z otočky prekvapiť Sedlačka, no ten bol pozorný a puk vyrazil do bezpečia.
     
    49:19
    Hostia teraz pekne roztočili popradských hráčov vo svojej akcii, na ktorej konci bol Ščurko, ktorý strieľal spred bránkoviska, ale len do výstroje popradského gólmana Juraja Sedlačka.
     
    49:00
    Oliver Ďuriš sa teraz uvoľnil po pravom krídle a bekhendom zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho strela skončila napokon na bočnej sieti.
     
    48:43
    Hostia v plnom počte.
     
    48:21
    Popradčania si opäť nepočínali dobre v kombinácii v útočnom pásme, čo Bardejovčania využili a puk poslali von cez všetky čiary.
     
    47:35
    Paukovček sa snažil teraz krížne prihrať Sýkorovi na ľavú stranu, ale hru pekne prečítal bardejovský obranca Prokop a puk vyhodil cez všetky čiary.
     
    46:44
    Tomáš Sýkora sa pekne od mantinelu odtiahol až medzi kruhy odkiaľ vypálil, no jeho delovka skončila napokon na pravej žrdke!
     
    46:37
    Vladimir Polaček sa previnil nedovoleným bránením, a tak budú mať domáci presilovú hru.
     
    46:18
    Peter Gápa teraz vo svojom prieniku cez medzikružie vymiešal dvoch bardejovských hráčov a zakončoval zápästím, ale brankár Matúš Andreanin puk zachytil bezpečne do svojej výstroje.
     
    45:48
    Vaško vystrelil z ľavej strany, no jeho projektil putoval len na zadný mantinel.
     
    45:14
    Makovský pekne spolupracoval s Marekom Nagyom v prieniku na bránu, keď mu z pravej strany puk poslal pred bránkovisko, ale druhý menovaný popradský hráč si ho nedokázal zachytiť a pripraviť na streľbu.
     
    44:45
    Sýkora sa teraz pekne kľučkou vyhol Takačovi na modrej čiare, potom chcel aj zakončovať, ale spoluhráč mu vletel do pásma, čo rozhodca právom odpískal ako postavenie mimo hry.
     
    43:55
    Marcel Baláž sa uvoľnil spoza brány na bránkovu čiaru a bekhendom sa snažil prekvapiť popradského brankára, no ten hokejkou zapracoval dobre a puk nepustil ďaleko.
     
    43:19
    Marek Pitka zakončoval od modrej čiary len poľahky nahodeným pukom, ale aj tak dal prácu gólmanovi súpera, ktorý puk vyrážal do rohu klziska.
     
    42:44
    Kohutiar teraz s ľahkosťou získal puk od Šeligu v rohu klziska v obrannom pásme Popradu, potom hľadal spoluhráčov pred bránou, no vyslal len nepresnú prihrávku, ktorú už odchytili popradskí hokejisti.
     
    42:08
    Vladimír Zvoník vystrelil z pravého kruhu, no jeho zakončenie bez problémov zachytil brankár Andreanin.
     
    40:51
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú presilovú hru. Sýkora od mantinelu na ľavom kruhu posunul puk na modrú čiaru JÁNOVI ŠELIGOVI, ktorý švihom prekvapil brankára Andreanina, ktorý mal zakrytý výhľad, a tak s prehľadom rozvlnil sieť!
    Asistenciu si pripísali Tomáš Sýkora a Lukáš Paukovček.
     
    40:21
    Šeliga sa oprel do puku na modrej čiare a vypálil, no jeho strelu brankár Andreanin bez problém vyrazil svojimi betónmi.
     
    40:08
    Vhadzovanie v úvode tretej tretiny získali na svoje hokejky hráči Popradu zásluhou Tomáša Sýkoru.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Tak v druhej tretine sme videli gólovú nádielku bardejovských hráčov, ktorí sa presadili najprv v 22. minúte, keď skóroval Prokop, o 7 minút neskôr Gmitter a v 34. minúte sa do streleckej listiny zapísal aj Sabol.

    Posledná dvadsaťminútovka začína približne o 18:32.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:56
    Pitka ešte z červenej čiary vyskúšal pozornosť brankára Andreanina, no ten bezpečne zachytil puk do lapačky.
     
    39:52
    Malina teraz poslal zlú prihrávku v útočnom pásme, Gmitter sa tak dokázal uvoľniť až do útočného pásma, prešiel cez Malinu, ktorý sa len prizeral ako jeho protihráč zakončuje. Obrovská chyba popradského obrancu, ktorý dokonca odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie a aj Ondrej Gmitter sa previnil hrubosťou.
     
    39:23
    A domáci hokejisti budú hrať v závere tretiny v početnej prevahe o dvoch hráčov. Dušan Devečka dostáva dve minúty za držanie.
     
    39:07
    Zvoník teraz prihral z pravého kruhu do gólovej šance Samuelovi Takáčovi, no ten puk smerujúci po ľade nedokázal trafiť!
     
    38:37
    Popradčania začínajú svoju skrátenú presilovú hru.
     
    38:21
    Zvoník vyhral vhadzovanie priamo nad bránu, a tak gólman Andreanin puk pre istotu prikryl.
     
    38:18
    Tomáš Sýkora sa teraz pekne individuálne presadil, keď strieľal z ľavého kruhu zápästím a potom dokorčuľoval až ku brankárovi Andreaniniovi, no ten stihol už puk schovať pod svoju lapačku.
     
    37:47
    Sily na ľade sa vyrovnávajú. Ladislav Ščurko odchádza na dve minúty za podrazenie.
     
    37:37
    Devečka strieľal od modrej čiary, no svojím zakončením trafil len protihráča.
     
    36:40
    Gajdoš vypálil od modrej čiary, no jeho delovku vyrazil Sedlačko pekným reflexívnym zákrokom.
     
    36:31
    Ľubomír Sabol si teraz pekne obhodil pred bránkoviskom Ľubomíra Malinu, ktorý ho však následne fauloval a odchádza na dve minúty za seknutie.
     
    35:43
    Po odpískaní rozhodcu uvidíme vhadzovanie v strednom pásme, keďže hlavný rozhodca nemal puk na dohľad počas tlačenice pri mantineli.
     
    34:35
    Domáci diváci začínajú pomaly pískať na adresu svojich hráčov, ktorí sa neukazujú v dobrom svetle. Musíme však povedať, že Bardejovčania sú dôraznejší v koncovke, preto vyhrávajú.
     
    34:08
    Gajdoš z ľavej strany v útočnom pásme teraz tvrdo vypálil a svojou delovkou opečiatkoval pravú žrdku popradskej brány!
     
    33:22
    Bardejov dal gól!
    Hostia využívajú presilovú hru. Hopkovič ostal úplne voľný medzi kruhmi, predviedol blafák, ktorý však Sedlačko ešte vyrazil ku rohu klziska, kde stál však ĽUBOMÍR SABOL, ktorý z prvej nekompromisne zakončil!
    Asistenciu si pripísali Ladislav Hopkovič a Ladislav Ščurko.
     
    32:58
    Hostia si zahrajú presilovú hru. Ľubomír Malina sa previnil podrazením.
     
    32:21
    Sýkora sa snažil z ľavého kruhu prekvapiť brankár Andreanina prudkou strelou, no tou trafil len pred ním stojaceho protihráča. Bardejov hrá následne s piatimi hráčmi.
     
    31:25
    Matis v útočnom pásme prenechal Sýkorovi, ktorý svojimi kľučkami zamotal hlavy dvom hráčom Bardejova a z medzikružia strieľal, no jeho zakončenie skončila na zadnom mantineli.
     
    31:10
    Paločko teraz na ľavom krídle v útočnom pásme vysunul Petra Gápu, ktorý smeroval na bránu, vystrelil, ale následne bol zatlačený do brány, ktorú následne posunul.
     
    30:44
    Kasík ideálne nahral na modrú čiaru Kuralimu, ktorý z prvej vypálil príklepom, jeho delovku brankár Adreanin vyrazil pred seba, kde stál ešte Takáč, no ten už nedokázal doraziť puk za chrbát bardejovského gólmana!
     
    30:24
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej prevahe. Martin Gajdoš odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    29:32
    Popradčania sa snažia nájsť recept na bardejovskú defenzívu, no tá je v týchto chvíľach veľmi pozorná a modrú čiaru stráži ako sa len dá.
     
    28:10
    Bardejov dal gól!
    Bardejovčania sa dostávajú do dvojgólového vedenia. V rohu klziska získal puk Cutt, ktorý v medzikruží našiel voľného ONDREJA GMITTERA, ktorý švihom trafil ľavý horný kút popradskej brány!
    Asistenciu si pripísal Matej Cutt.
     
    27:10
    V týchto momentoch vidíme hru presúvajúcu sa zo strany na stranu, no ani v jednom útočnom pásme nevidíme konštruktívnu akciu so zakončením.
     
    26:01
    Filip Vaško teraz prihrávkou z bránkovej čiary hľadal pred bránkoviskom Ščurka, no ten puk z prvej pri opačnej žrdi už nezasiahol.
     
    25:41
    Samuel Takáč sa s pukom dostal na bod na vhadzovaní v ľavom kruhu a strieľal, no jeho koncovka skončila zblokovaná na ochrannej sieti.
     
    25:03
    Vladimír Zvoník si vytvoril priestor na ľavom kruhu a švihom strieľal, no jeho zakončenie bezpečne vyrazil brankár Matúš Andreanin.
     
    24:16
    Baláž teraz z ľavej strany v útočnom pásme hľadal krížnou prihrávkou cez bránkovisko spoluhráčov, no puk stihol zraziť Takáč do rohu klziska.
     
    23:41
    Marcel Baláž sa dostal s pukom na hranicu ľavého kruhu a strieľal, no len tesne mimo pravej žŕdky popradskej svätyne.
     
    23:05
    Pitka sa stiahol od modrej čiary až na kruh, pýtal si prihrávku od Gápu, ten mu ju poslal, ale Pitka v tej chvíli stratil rovnováhu a padol, čo Bardejovčania využili a puk vyhodili.
     
    22:30
    Bardejovčania sa oslobodili vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    22:05
    Ladislav Ščurko zrýchlil po ľavom krídle a z hranice ľavého kruhu vyslal štipľavú strelu švihom, ktorú však brankár Sedlačko dokázal eliminovať.
     
    21:32
    Popradčania budú mať možnosť na vyrovnanie aj v presilovej hre. Ladislav Hopkovič sa previnil nedovolenou hrou s vysokou hokejkou.
     
    21:14
    Bardejov dal gól!
    Bardejovčania sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Na vrchole ľavého kruhu vybojoval puk Saliji, ktorý našiel v medzikruží voľného JURAJA PROKOPA, ktorý švihom pod hornú žŕdku rozvlnil sieť!
    Asistenciu si pripísali Garip Saliji a Martin Segľa.
     
    20:42
    Dušan Devečka švihom strieľal od modrej čiary, no Sedlačko vykonal rozkľak čím puk nepustil za svoj chrbát.
     
    20:04
    Bardejovský hráč Gajdoš už naskočil na ľadovú plochu a hrá sa piati proti piatim.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej dvadsaťminútovke sme videli aktívnejších popradských hokejistov, ktorí si vytvorili viacero šancí, no ani jedná neskončila gólom.
    Druhá tretina sa začína približne o 17:44.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:53
    Uvidíme vhadzovanie v strednom pásme a potom pravdepodobne sa už nič zaujímavé neudeje.
     
    19:35
    Kasík nabil na modrej čiary Kuralimu, ktorý vyslal prízemnú delovku, no tá skončila len na betónoch bardejovského gólmana Andreanina.
     
    19:11
    Takáč teraz našiel medzi kruhmi Matúša Paločka, ktorý sa prekľučkoval cez dvojicu bardejovských obrancov, podarilo sa mu aj zakončiť, no bol jasne podrazený, čo hlavný rozhodca akosi nezbadal.
     
    18:31
    Popradčania sa zatiaľ vo svojich presilovkových sekundách nedokázali usadiť sa v útočnom pásme.
     
    18:04
    Martin Gajdoš teraz pred vlastnou bránou fauloval Ďuriša, ktorého natlačil do brány až sa posunula, a tak odchádza na trestnú lavicu za napadnutie.
     
    17:35
    Sýkora sa prebojoval napokon až do medzikružia, odkiaľ strieľal, ale len do stojaceho protihráča pred ním.
     
    17:22
    Domáci hokejisti sa teraz trápia s rozohrávkou, no vyzerá, že sa im to podarilo.
     
    16:25
    Paločko nemal veľa možností, a tak za ľavej strany v útočnom pásme puk nastrelil len na zadný mantinel.
     
    15:32
    Ďuriš teraz s prehľadom hľadal pred bránkoviskom Mareka Nagya, ktorý sa snažil uvoľniť cez spoluhráča, no napokon sa mu do letiaceho puku podarilo strčiť len hokejku, ktorou stečoval puk mimo brány.
     
    15:11
    Martin Gajdoš vystrelil od modrej čiary po vhadzovaní, ale Sedlačkova lapačka bola na správnom mieste a puk zachytila.
     
    14:55
    Paukovček si pokrúžil v útočnom pásme, hľadal voľných spoluhráčov, najmä Sýkoru, no ten si nenašiel priestor. Teraz sa bude vhadzovať v útočnom pásme hostí.
     
    14:20
    V týchto chvíľach sa končí druhá početná výhoda pre domácich v tomto zápase.
     
    13:49
    Popradčanom sa už kráti presilovkový čas. Ešte sa však snažia usadiť sa v pásme.
     
    12:34
    Ján Šeliga okamžite po vhadzovaní vypálil od modrej čiary, Andreanin nemal puk pod kontrolou a pred bránou Bardejova sa odohrala menšia mela, ktorá napokon vyústila v to, že puk skončil v rohu klziska.
     
    12:20
    Je tu však ďalšia presilová hra pre domácich. Juraj Prokop dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    11:47
    Sýkora prihral spoza brány Malinovi na modrú čiaru, ten vypálil, no len do protihráča. Bardejovčania už hrajú následne v plnom počte.
     
    11:07
    Popradčania teraz predviedli peknú sériu striel na bardejovskú bránu, najmä od modrej čiary, keď sa presadili Kasík a Kurali, no ani jedna neskončila v bráne súpera.
     
    10:28
    Takáč teraz pekne nabil z rohu klziska na modrú čiaru Máriovi Kuralimu, no jeho strela skončila na betonóch brankára Andreanina.
     
    09:57
    Popradčania si zahrajú presilovú hru. Ľubomír Sabol dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    09:45
    Po chybnej rozohrávke Kasíka v strednom pásme získal puk Ladislav Ščurko, ktorý zrýchlil a namieril si to priamo nad bránu, no svojím blafákom neprekonal popradského gólmana Sedlačka!
     
    08:58
    Segľa hľadal spoza brány pred bránkoviskom Garipa Salijiho, ale adresoval mu len nepresnú prihrávku.
     
    08:52
    Popradskí hokejisti sa dopustili úmyselného ofsajdu, a tak sa vhadzuje po pravici brankára Juraja Sedlačka.
     
    08:05
    Patrik Makovský sa oprel do puku na modrej čiare, no Andreanin mal plný výhľad a túto strelu bez obáv zlikvidoval svojimi betónmi.
     
    07:26
    Kasík našiel od modrej čiary pri mantineli medzi kruhmi Matúša Matisa, no tomu sa puk zaplietol medzi korčuľami.
     
    06:55
    Jaroslav Kasík si spracoval puk na modrej čiare a príklepom vypálil, no brankár Andreanin jeho strelu s vyrážačkou dopravil na zadný mantinel.
     
    06:07
    Matej Cutt sa nachádzal s pukom na ľavom kruhu, keď vyslal na popradského brankára strelu, s ktorou Sedlačko nemal problémy a zachytil ju do lapačky. V rovnakom čase už na plochu naskočil aj vylúčený popradský hráč.
     
    05:38
    Polaček len jemne vystrelil od modrej čiary, puk sa dostal pred bránkovisko, kde bol Popradčan Makovský, ktorý puk takmer dopravil do vlastnej brány, no Sedlačko stihol zakročiť svojou výstrojou.
     
    05:08
    Vladimír Polaček teraz vypálil zo stredovej osi na modrej čiare, ale len do ochrannej siete.
     
    05:01
    Ščurko napriahol na pravom kruhu, no Sedlačko jeho strelu stihol vyraziť až mimo hracej plochy.
     
    04:37
    Puk bol malý moment v obrannom pásme Popradu, ale len v rohu klziska. Potom ho Popradčania bezpečne odstrelili cez všetky čiary.
     
    04:03
    Možnosť zahrať si v početnej výhode budú mať ako prví Bardejovčania. Vladimír Zvoník sa previnil nedovoleným bránením.
     
    03:39
    Ján Šeliga si pripravil puk na modrej čiare a ťahom strieľal, no Andreanin puk bezpečne schoval do svojej lapačky.
     
    03:18
    Sýkora si urobil priestor na vrchole pravého kruhu a prudko strieľal, avšak len do pleksiskla.
     
    03:04
    Peter Česelka vystrelil od modrej čiary švihom, no Sedlačkova hokejka dokázala túto strelu zraziť do rohu klziska.
     
    02:21
    Takáč pekne z rohu klziska našiel pred bránkoviskom Gápu, no tomu puk stihol tečovať obranca Martin Gajdoš.
     
    01:54
    Ladislav Ščurko sa z rohu klziska vysunul až medzi kruhy a z otočky vystrelil švihom, no len mimo popradskej brány, a tak nemusel Sedlačko zasahovať.
     
    01:12
    Sýkora si našiel priestor medzi kruhmi, no strelou z prvej trafil len betón brankára Matúša Andreanina.
     
    00:57
    Paločko bol na ľavej strane a krížnou prihrávkou cez medzikružie našiel na pravej strane Samuela Takáča, ktorý tvrdo z prvej vypálil, ale brankár Andreanin predviedol krásny semafor.
     
    00:41
    Samuel Takáč získal puk pred modrou čiarou, vysunul sa na hranicu pravého kruhu a strieľal, no len do protihráča.
     
    00:12
    Na úvodnom vhadzovaní zvíťazili bardejovskí hokejisti, ktorí sa snažia o prvú útočnú akciu, ale defenzíva Popradu je proti.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy postupne vychádzajú na ľadovú plochu.
    Domáci hokejisti sú oblečení v bielo-modrých dresoch a budú hrať pod taktovkou trénera Milana Jančušku.

    Hostia z Bardejova odohrajú dnešný duel v tmavomodrých dresoch a koučovať ich bude Branislav Kohutiar.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Sedlačko (Sidor) – Malina, Makovský – Kasík ("C"), Kurali – Dinda, Šeliga – D. Šterbák, Pitka – Matis, Paukovček, Sýkora – Ďuriš, Zvoník, M. Nagy – Paločko, Takáč, Gápa – Tomečko

    HC 46 Bardejov: Andreanin (Palko) – Takač, Slimák – Devečka, Gajdoš – Polaček, Hopkovič – Gmitter, Cutt, Baláž – G. Saliji, Prokop, Segľa – Sabol, Ščurko, Vaško – Kohutiar, Šimčák, Česelka.
     
    Vitajte pri sledovaní on-line prenosu! Dnes je v Poprade na programe ďalší prípravný zápas medzi domácim HK, ktoré na svojom ľade privíta HC 46 Bardejov.

    HK Poprad
    "Kamzíci" odohrali doposiaľ štyri prípravné zápasy. V prvý augustový deň zvíťazili na domácom ľade proti Liptovskému Mikulášu 4:3, o štyri dni neskôr dokázali poraziť aj MHC Mountfield Martin rovnakým rozdielom, no a pred tromi dňami podľahli Bardejovu po samostatných nájazdoch 2:3. Včera sme však pod Tatrami videli poriadnu gólovú nádielku, keďže domáci hokejisti zvíťazili nad tými z Michaloviec šokujúcim rozdielom 11:1.

    HC 46 Bardejov
    Hostia z Bardejova odohrali zatiaľ len jeden prípravný zápas, a to s Popradom, s ktorým zvíťazili 2:3 po samostatných nájazdoch.

    Sledujte náš on-line prenos, ktorý začína o tradičnom čase, 17:00. Príjemný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 41. Šeliga (Sýkora, Paukovček) – 22. Prokop (G. Saliji, Segľa), 29. Gmitter (Cutt), 34. Sabol (Hopkovič, Ščurko)


    HK Poprad: Sedlačko (Sidor) – Malina, Makovský – Kasík ("C"), Kurali – Dinda, Šeliga – D. Šterbák, Pitka – Matis, Paukovček, Sýkora – Ďuriš, Zvoník, M. Nagy – Paločko, Takáč, Gápa – Tomečko
    HK Bardejov: Andreanin (Palko) – Takač, Slimák – Devečka, Gajdoš – Polaček, Hopkovič – Gmitter ("C"), Cutt, Baláž – G. Saliji, Prokop, Segľa – Sabol, Ščurko, Vaško – Kohutiar, Šimčák, Česelka

    Rozhodca: Vladimír Snášel – Ľubomír Pavela, Roman Bednár