Kanada – Švédsko 5:1 (kon.) | Rusko – USA 4:7 (kon.) | Slovensko – Švajčiarsko 1:3 (kon.)
Česko – Fínsko 4:3 (kon.)
koniec
Slovensko
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
Švajčiarsko
Utorok 12.08.2014, 17:30 • Easton Aréna, Piešťany • Hlinka Gretzky Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
    Peter VALENT - 1:3
     
    43:07
    Slovensko dalo gól!

    Slováci dosiahli svoj prvý gól v dnešnom zápase. Nasťahovali sa pred súperovu bránku, kde sa k puku dostal PETER VALENT a dokázal ho prepasírovať do siete. Asistencie: Miroslav Struška, Martin Trudman.
    Robert KARRER - 0:3
     
    28:15
    Švajčiarsko dalo gól!

    Hostia využívajú presilovú hru a dostávajú sa do trojgólového vedenia. Slovenská defenzíva teraz poriadne zaváhala, keď nechala svojich súperov pred bránkou úplne osamotených a to využil na presnú dorážku ROBERT KARRER. Asistencie: Dominik Diem, Damien Riat.
    Lee ROBERTS - 0:2
     
    25:26
    Švajčiarsko dalo gól!

    Nádherný gól hostí! Prečíslenie dvoch proti jednému sa poväčšine končí gólom a inak tomu nebolo ani v tomto prípade. Marchon sa neulakomil na strrelu, prihral na pravú stranu, kde bol LEE ROBERTS, a ten už iba pohodlne prepálil Húsku. Asistencia: Nathan Marchon.
    Dominik SCHMID - 0:1
     
    18:08
    Švajčiarsko dalo gól!

    Švajčiari napokon využívajú výhodu presillovky o jedného muža. Rozostavili sa v útoku a domáci hokejisti nevedeli, kam skôr skočiť. Všetko napokon ukončil presnou strelou DOMONIK SCHMID. Asistencia: Fabian Haberstich.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 44. Valent (Struška, Trudman) – 19. Schmid (Haberstich), 26. Roberts (Marchon), 29. Karrer (Diem, Riat)


    Slovensko: Húska (Cibulka) – Grman, Vadovič, Hatala, Roman (A), Zeleňák, Kolesár, Nemec, Šefčík – Horváth, Valent (C), Bondra – Pätoprstý, Sádecký (A), Lešťan – Žiak, Hecl, Andrisík – Struška, Oško, Trudman
    Švajčiarsko: Van Pottelberghe (Guggisberg) – Burren, Karrer (C), Pinana, Moor, Weber, Frick, Auriemma, Fischer – Riat, Diem, Holdener – Impose, Marchon, Roberts – Haberstich, Thürkauf, Schmid – Miranda, Hollenstein, Lanz

    Rozhodca: J. Konc, D. Konc – M. Orolin, Kacej