Trenčín – Pavlodar 2:5 (kon.) | Kometa Brno – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Olomouc – Pardubice 4:0 (kon.)
Sparta Praha – Záhreb 3:2 (kon.) | Bardejov – Poprad 3:2 (2:1 po s.n.) | Motor ČB – Kladno 4:1 (kon.)
Jihlava – Znojmo 2:1 (2:1 po s.n.) | Litvínov – K. Vary 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 2:0 (kon.)
Slavia – Vladivostok 4:2 (kon.) | Trnava – Břeclav 8:4 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.)
Litoměřice – Chomutov 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Piešťany 4:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:3 (kon.)
Pelhřimov – Žďár n/S 4:5 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 1:3 (kon.) | Prostějov – Třebíč 6:3 (kon.)
SAPA Fehérvár – Nové Zámky 7:4 (kon.)
koniec
SHK Drtiči Hodonín
4:4 (1:0, 1:2, 2:2)
ŠHK 37 Piešťany
cz Utorok 12.08.2014, 18:00Prípravný zápas
Partner:
     
    54:12
    Piešťany právě vstřelily branku!
    A máme tu opět srovnaný stav. Poté co Martin Špok ztratil kotouč za domácí brankou a namazal jej přímo na hůl Kutálkovi se poté do puku opřel dnes velmi aktivní MARCEL HOLOVIČ a nedal Lunerovi sebemenší šanci střelu chytit. Asistence: Tibor Kutálek.
     
    52:45
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči se po krátké chvíli ujímají vedení. V rohu kluziště si našel puk Filip Velechovský který měl dostatek času na to, aby dokázal přihrát na osamoceného VÍTA MIKU, který dokázal procedit puk mezi betony Matěje Kičiny. Asistence Filip Velechovský.
     
    51:50
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín srovnává skóre zápasu. Po sérii šancí uzmul kotouč Zdeněk Jurásek, kterému se podařilo nahrát na modrou čáru, kde byl Ondřej Nedvěd. Jeho prudkou ránu ještě tečoval před bezmocným Kičinou DAVID KULYK, který tak vyrovnává na 3:3. Asistence: Ondřej Nedvěd, Zdeněk Jurásek.
     
    45:57
    Piešťany právě vstřelily branku!
    Po ztrátě kotouče, se nejlépe zorientoval Marcel Holovič, který poslal puk podel mantinelu Tiborovi Kutálkovi, ten přihrál TOMÁŠI KLEMPOVI, jenž střelou z první prostřelil Lunera. Asistence: Tibor Kutálek, Marcel Holovič.
     
    36:24
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Po rotaci hráčů v rohu kluziště se následně uvolnil ZDENĚK JURÁSEK, který sám u levé tyče Kičinovi branky neměl problém srovnat stav utkání. Asistence: Petr Peš
     
    33:52
    Piešťany právě vstřelily branku!
    Drtiči se nestačili rozkoukat po obdržené brance a už inkasovali další. Michal Valjent nahodil puk od modré čáry před branku u které se nejlépe zorientoval BRANISLAV RAPÁČ a podařilo se mu tak vsítit druhý gol Piešťan. Asistence: Michal Valjent.
     
    32:31
    Piešťany právě vstřelily branku!
    Po střele hostujícího hráče od levého mantinelu se před Kotvanem nejlépe zorientoval MARCEL HOLOVIČ, který měl dostatek času, aby procedil puk do brány. Asistence: Eduard Šedivý
     
    16:43
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak to byla nečekaná branka! Matěj Charvát zkusil překvapivé nahození z téměř mínusového úhlu, které Kičina pouze vyrazil přesně na hůl VÍTA MIKY, který díky výbornému důrazu otevírá skóre dnešního zápasu! Asistence: Matěj Charvát.

    Tomáš Chramosta

    Adam Krátký

    Petr Svoboda

    Góly a asistencie: 17. Mika (Charvát), 37. Jurásek (Peš), 52. Kulyk (Nedvěd, Jurásek), 53. Mika (Velechovský) – 33. Holovič (Šedivý), 34. Rapáč (Valjent), 46. Klempa (Kutálek, Holovič), 55. Holovič (Kutálek)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (41. Luner) – Grman, Prčík, Kulyk, Záhradný, Pokorný, Fejt, Polesný, Nedvěd – Sajdl, Škorík, Fiedler, Špok, Kučera, Peš, Kuba, Velechovský, Jurásek, Piskoř, Charvát, Mika
    ŠHK 37 Piešťany: Kičina (Rybár) – Brňák, Cuník, Klempa, Kutálek, Schmidt, Šedivý, Rapáč, Holovič, Hruška, Srnec, Haring, Toman, Martinec, Vartovník, Peško, Hluch, Gula, Hudec, Románek, Valjent

    Rozhodca: Melich – Olšar, Čech

    Diváci: 350