Třinec – Vítkovice 2:3 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
2:3 (1:2, 0:0, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
cz Utorok 12.08.2014, 18:00 • WERK ARENA Třinec • STEEL CUP
Partner:
     
    59:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rychlá akce hostů končí brankou v Hamerlíkově síti! Po nepřesné střele Němce se pokus šťastným odrazem vrátil před Hamerlíkovu branku, kde stál zcela nehlídaný VLADIMÍR SVAČINA! Hostující forward střílel z první, Hamerlík byl bez šance! Asistence: Erik Němec.
     
    46:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři za čtyři vteřiny trestají Szturcův faul a srovnávají skóre zápasu! Puk se po buly dostal ke KAMILU KREPSOVI, který objel Šindelářovu branky a poslal ho do sítě pod betony hostujícího gólmana! Asistence: Jakub Orsava.
     
    16:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané nakonec svou druhou přesilovku dokázali využít a jít do vedení! Po sérii několika přihrávek na jeden dotek se kotouč dostal k zcela nehlídanému PATRIKU ZDRÁHALOVI, který z první propálil bezmocného Hamerlíka! Asistence: Lukáš Kucsera.
     
    07:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hned po třinecké akci se do protiútoku vydal VLADIMÍR SVAČINA, který přebruslil třineckou obranu a řítil se sám na Hamerlíka! V posledním okamžiku mu zakončení zmařil Vladimír Roth, Svačina si ale situaci zopakoval v trestném střílení a nedal domácímu brankáři žádnou šanci!
     
    05:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři pokračovali v náporu a odměnou jim je úvodní branka tohoto utkání! Domácí hráči si na modré čáře několikrát vyměnili kotouč, až se ROSTISLAV KLESLA rozhodl ke střele, kterou propálil nic nevidícího Šindeláře! Asistence: Lukáš Žejdl, Adam Rufer.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 6. Klesla (Žejdl, Rufer), 47. Kreps (Orsava) – 8. Svačina (t.s.), 17. Zdráhal (Kucsera), 60. Svačina (Němec)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Klesla, Roth, Doudera, Nosek, Linhart, Zíb, Foltýn – Orsava, Plíhal, Kreps – Adamský, Polanský, Irgl – Rufer, Žejdl, Dravecký – Hrňa, Matuš, Chmielewski – Kindl
    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Dolejš) – Stehlík, Šenkeřík, Kovář, Čerešňák, Klok, Štencel, Pastor, Bail – Húževka, Burger, Šedivý – Svačina, Němec, Káňa – Zdráhal, Kolouch, Kucsera – Szturc, Hlinka, Vandas

    Rozhodca: Trombik, Mikula – Puczok, Ganger