Holandsko – Rumunsko 9:1 (kon.) | Veľká Británia – Poľsko 4:2 (kon.) | Litva – Chorvátsko 2:3 (kon.)
koniec
Litva
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Chorvátsko
cz Sobota 26.04.2014, 19:00 • Siemens Arena, Vilnius • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. B
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:41
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Vedení na svou stranu strhává Chorvatsko! Až před brankáře Armalise se dostal BORNA RENDULIĆ a uklidil kotouč za jeho záda. Možná stříbrný gól pro chorvatský výběr! Asistence: Dario Kostović a Kenny Macaulay.
     
    43:38
    Litva právě vstřelila branku!
    Domácí i po skončení přesilové hry zůstali v tlaku a nakonec se dočkali zaslouženého vyrovnání. Hráčem, který dostal kotouč za záda Tomljenoviće, byl DARIUS PLISKAUSKAS. Asistence: Andrius Kaminskas.
     
    33:23
    Litva právě vstřelila branku!
    Domácí však rychle odpovídají a vrací se do hry! Zaplněnou Siemens Arenu rozjásal EDGAR RYBAKOV, který umazal nulu na kontě Tomljenoviće. Asistence: Sarunas Kulevicius.
     
    32:10
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Litevská nedisciplinovanost potrestána druhým gólem! Kotouč za záda Armalise dostal TADIJA MIRIĆ – 0:2. Asistence: Michael Novak.
     
    30:27
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    A pozor, máme tu první gól utkání! Převahu Chorvatska o jednoho muže využívá v jejím závěru obránce GEOFF WAUGH, který prostřelil Armalise po přihrávce Blaguse. Asistence: Mislav Blagus a Dario Kostović.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 34. Rybakov (Kulevicius), 44. Pliskauskas (Kaminskas) – 31. Waugh (Blagus, Kostović), 33. Mirić (Michael Novak), 54. Rendulić (Kostović, Macaulay)


    Litva: Armalis (Dauksevicius) – Kieras (A), Katulis, Vysniauskas, Aliukonis, Vezelis, Aliapkin – Zubrus (C), Bosas, Kumeliauskas – Rybakov, Kulevicius, Kuliesius (A) – Kaminskas, Pliskauskas, Rulevicius – Fiscevas, Gintautas, Bogdziul.
    Trenér: Bernd Haake.

    Chorvátsko: Tomljenović (Vasiljević) – Waugh, Letang, Jacmenjak, Macaulay (A), Tadić, Marković, Senzel – Blagus, Kanaet, Rendulić (A) – Kostović (C), Michael Novak, Mario Novak – Brencun, Vukoja, Mirić – Janković, Sakić, Ljubić.
    Trenér: Don McLean

    Rozhodca: Gebei (HUN) – Goljak (BLR), Nothegger (AUT)

    Diváci: 7500