Philadelphia – Columbus 0:2 (kon.) | Carolina – Dallas 4:1 (kon.) | Toronto – Boston 4:3 (po pr.)
Tampa Bay – Calgary 1:4 (kon.) | Chicago – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Buffalo 2:1 (kon.)
Winnipeg – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:2 (1:0 po s.n.) | San Jose – LA Kings 2:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
Colorado Avalanche
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
New York Rangers
cz Piatok 04.04.2014, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jediným střelcem v nájezdech se stal TYSON BARRIE a tento obránce tak nejen že v poslední chvíli zachránil svému týmu bod, ale v nájezdech zařídil i ten druhý.
     
    Barrie jako pravák blafákem do bekhendu dává gól!
     
    62:49
    Obrovská šance Colorada, ale Stastny nedokázal překonat ležícího brankáře! Trefil totiž z dorážky pouze boční konstrukci branky. Celou šanci domácím nabídl Lundqvist rozehrávkou přímo na Ladeskögovu hůl.
     
    59:09
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Johnson rukou zachytil vyhozený puk na modré, jeho střelu ale zastavil hráč mezi kruhy. Puk se však odrazil zpět na domácí hole a TYSON BARRIE se stává hrdinou okamžiku! Asistence: Paul Stastny, Erik Johnson.
     
    59:01
    Rangers reagují na nepříjemnou situaci oddechovým časem.
     
    58:30
    Domácí bez brankáře!
     
    47:26
    Landeskög jde dnes již potřetí na trestnou lavici. Jeho seknutí přes ruce Brassarda evidentně bolelo. Přesilovka pro Rangers.
     
    42:50
    Boyle se v oslabení prodral po levém křídle až před branku, ale nedokázal skórovat ani z první střely, ani z následných dvou dorážek!
     
    42:29
    Přesilovka pro Colorado. Moore se provinil podražením.
     
    39:40
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Landeskög přehnal napadání v útočném pásmu a podrazil Stepana.
     
    39:11
    A přesilovka pro domácí. Stastneho poslal k ledu zápasnickým chvatem Brassard, jasné držení.
     
    35:55
    A hosté mají šanci na zvýšení náskoku. Mitchell se provinil nedovoleným bráněním.
     
    35:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    DEREK STEPAN vzal puk ve vlastním pásmu, přebruslil dva hráče ještě ve vlastní třetině a uháněl po levém křídle vpřed. Na pravém křídle mu najížděl spoluhráč, ale Stepan si z této situace udělal one man show a střelou nad levé rameno Varlamova vrací hostům vedení! Asistence: Kevin Klein, Dan Girardi.
     
    32:16
    St.Louis uháněl sám na Varlamova! Jeho nepohoda se však projevila a ani v této stoprocentní příležitosti se střelecky neprosadil.
     
    31:10
    McLeod se provinil zbytečným útočným faulem. V souboji u zadního hrazení přidržel obránci Diazovi hůl přímo před očima rozhodčího a druhou přesilovku mají k dispozici i Rangers.
     
    28:38
    Brassard háčkem zpomalil MacKinnona ženoucího se za pukem a Colorado čeká druhá přesilovka.
     
    27:07
    Další domácí brejk dvou na jednoho! Landeskög hledal přihrávkou před brankou Stastneho, ale obránce přihrávku v pádu zastavil. Před dojíždějícím hráčem z druhé vlny pak přikryl puk pod lapačku pohotový Lundqvist!
     
    25:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Brejk domácích dvou na jednoho přináší vyrovnání! Mitchell od levého mantinelu přihrál do pravého kruhu ANDRE BENOITOVI, jenž se neukvapil, měl dostatek času a bekhendovou střelou nad lapačku odčaroval kouzlo švédského gólmana! Asistence: John Mitchell, Ryan O'Reilly.
     
    21:53
    Landeskög hledal střílenou přihrávkou Stastneho, jehož teč těsně před brankovištěm Lundqvist v rozkleku kryje!
     
    20:59
    Varlamov nezvládl rozehrávku za vlastní brankou, ale na poslední chvíli se stihl vrátit a zastavit Pouliotovu střelu!
     
    17:10
    A založil tím domácí brejk dvou na jednoho! O'Reilly to vzal na sebe, ale netrefil puk ideálně a Lundqvist vyrazil kotouč za branku.
     
    16:50
    Přesilovku si zahrají i Rangers. Landeskög zcela zbytečně hákoval Zuccarella v souboji ve své útočné třetině.
     
    15:25
    MacKinnon přihrával napříč brankovištěm na volného a připraveného Benoita, který by střílel do poloodkryté klece, jenže nádherně naservírovaný puk neuvěřitelně promáchl!
     
    13:33
    Landeskög si připsal úspěšný hit na Dorsetta, kterého to tak naštvalo, že svého soupeře seknul a jde na trestnou lavici. První přesilovka zápasu, bude ji hrát Colorado.
     
    06:42
    Varlamov se nyní hodně zapotil, ale jak se švihem Nashe, tak s dorážkou Kleina, si nakonec poradil! Klein se ale musí hodně chytat za hlavu.
     
    02:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hned z prvního vyhraného souboje útočníkem vidíme úvodní branku zápasu! Pouliot vyhrál souboj o puk za brankou, přihrál na pravé křídlo Zuccarellovi, který přesunul hru ke druhému mantinelu na modrou, kde stál JOHN MOORE. Ten měl dost času na přípravu puku a poté parádní ranou propálil Varlamova, který toho příliš neviděl. Rangers se ujímají vedení z první střely zápasu! Asistence: Mats Zuccarello, Benoit Pouliot.

    Libor Štěpán

    Góly a asistencie: 26. Benoit (Mitchell, O'Reilly), 60. Barrie (Stastny, Johnson), rozh. náj. Barrie – 3. Moore (Zuccarello, Pouliot), 36. Stepan (Klein, Girardi)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Johnson, Hejda, Guenin, Barrie, Benoit, Holden – MacKinnon, Stastny, Landeskög – McGinn, Mitchell, O'Reilly – McLeod, Talbot, Bordeleau – Carey, Cliche, Malone.
    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, Moore, Staal, Stralman, Klein, Diaz – Hagelin, Stepan, Nash – St. Louis, Richards, Moore – Pouliot, Brassard, Zuccarello – Dorsett, Boyle, Carcillo.

    Rozhodca: Kowal, Pollock – Kovachik, Gibbs

    Diváci: 16 721