Philadelphia – Columbus 0:2 (kon.) | Carolina – Dallas 4:1 (kon.) | Toronto – Boston 4:3 (po pr.)
Tampa Bay – Calgary 1:4 (kon.) | Chicago – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Buffalo 2:1 (kon.)
Winnipeg – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:2 (1:0 po s.n.) | San Jose – LA Kings 2:1 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Pittsburgh Penguins
cz Piatok 04.04.2014, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Winnipeg Jets si bere oddechový čas.
     
    58:52
    Po odrazu kotouče od mantinelu byl velmi blízko snížení Brian Little. Střední útočník domácích sice vystřelil co nejrychleji, ale Fleury v poslední chvíli vytěsnil kotouč nad branku.
     
    56:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins střílí velmi důležitou branku a mají již dvoubrankové vedení! BRIAN GIBBONS (5) vystihl rozehrávku Tryskáčů ve středním pásmu, našlápl směrem k Pavelcovi a přes obránce se prosadil ranou pod vyrážečku. Bez asistence.
     
    54:38
    Taylor Pyatt zachytil Pavelcovu rozehrávku po mantinelu a okamžitě nahazoval puk před prázdnou klec, kdy si ho málem do vlastní branky srazil obránce Winnipegu!
     
    50:25
    Na trestnou lavici míří právě Sidney Crosby (PIT), který dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    47:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci jdou do vedení! Neal dlouho čekal a hledal spoluhráče ve výhodné pozici, až se nakonec dočkal. Navrátilec PAUL MARTIN (3) si sjel na jeho přihrávku z modré čáry a tvrdou ranou nedal Pavelcovi šanci. Asistence: James Neal a Sidney Crosby.
     
    38:47
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Skvělou práci odvedl CRAIG ADAMS (5), který nejprve na poslední chvíli udržel pásmo a poté zužitkoval přesnou přihrávku Stempniaka, který zkušenému forvardovi nahrál na střelu z první. Brankáři Pavelcovi kotouč prošel mezi nohama, ale nutno podotknou, že přes obránce Enstroma nemohl nic vidět. Asistence: Lee Stempniak.
     
    37:20
    Obrovská šance v podání Pens. Kunitz po vzoru Crosbyho nádherně přihrával lépe postavenému spoluhráči vedle branky. Adresátem přihrávky byl samostný Crosby, který i když vystřelil velmi pohotově, kotouč si cestu za Pavelce nakonec nenašel.
     
    29:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se dostávají do vedení! Akce začala u Pardyho, který na modré čáře pěkně vymíchal dva hráče a poté poslal kotouč do rohu na Halischuka. Jeho přihrávka původně mířila před bránu na Kanea, který byl ale sražen a tak kotouč putoval směrem k modré čáře, kde se do něj opřel ZACH REDMOND (1). Ten svou první brankou v sezoně překonává dezorientovaného Fleuryho. Asistence: Evander Kane a Matt Halischuk.
     
    28:05
    Další geniální přihrávka z hole Crosbyho byla adresována Orpikovi, který mohl mířit do prázdné branky. Kolem obránce Tučňáků však byli hned tři hráči Jets a nedovolili mu zakončit.
     
    25:35
    Máme tu třetí vyloučení dnešního zápasu. Rob Scuderi (PIT) se provinil podražením.
     
    22:52
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tryskáči vyrovávají! Domácí se dostali do přečíslení, které po pěkné kombinaci proměňují. Byfuglien vyrazil kotouč od mantinelu a Wheeler jel sám na Fleryho. Nejproduktivnější útočník Jets se ale nerozhodl zakončit, podivným způsobem si přehodil kotouč na bekhend a posléze ho do odkryté klece dorazil OLLI JOKINEN (17). Asistence: Blake Wheeler a Dustin Byfuglien.
     
    19:30
    Taylor Pyatt (PIT) – 2 minuty – hákování – 5/4.
     
    12:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci střílí branku při přesilové hře. Jokinen vybojoval kotouč v rohu útočného pásma a poslal ho Crosbymu, který svou další geniální přihrávkou připravil pro BEAU BENNETTA (3) snadný gól do prázdné branky. Asistence: Sidney Crosby a Jussi Jokinen.
     
    10:44
    Mark Stuart (WPG) – 2 minuty – podražení – 4/5.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 23. O. Jokinen (Wheeler, Byfuglien), 30. Redmond (Kane, Halischuk) – 13. Bennett (Crosby, J. Jokinen), 39. Adams (Stempniak), 48. Martin (Neal, Crosby), 57. Gibbons


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Trouba, Stuart, Postma, Enstrom, Redmond, Pardy – Frolík, Little, Ladd – Wheeler, O. Jokinen, Byfuglien – Halischuk, O'Dell, Kane – Tangradi, Slater, Peluso
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Martin, Orpik, Niskanen, Määttä, Bortuzzo, Scuderi – Bennett, Crosby, Kunitz – Neal, J. Jokinen, Gibbons – Stempniak, Sutter, Glass – Adams, Megna, Pyatt

    Rozhodca: Hebert, Leggo – McElman, Nowak