Valladolid – Almería 1:0 (kon.) | Osasuna – Sociedad 1:1 (kon.) | Villarreal – Elche 1:1 (kon.)
Valencia – Getafe 1:3 (kon.)
koniec
Valencia CF
1:3 (1:2)
Getafe CF
Nedeľa 30.03.2014, 21:00 • Estadio de Mestalla, Valencia • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    88
    Getafe dalo gól! Je rozhodnuté, obrana úplne zabudla na vysunutého PEDRA LEÓNA, ktorý si za defenzívne rady perfektne nabehol a sám zoči voči Guaitovi nedal brankárovi najmenšiu šancu.
     
    27
    Getafe dalo gól! Hráči Valencie sa ani nestihli spamätať z prvého gólu a zrazu sa v sieti Guaitu ocitol druhý kúsok! Sergio Escudero z ľavej strany poslal prudký center pred bránu, kde si naň nabehol úplne nechránený CIPRIAN MARICA, ktorý posiela svoj tím do vedenia. 1:2.
     
    25
    Getafe dalo gól! Tak toto bolo krásne, ANGEL LAFITA dostal perfektnú prihrávku za defenzívnu líniu Valencie, s loptou sa dostal až k hranici šestnástky odkiaľ nádherne obstrelil dvojicu brániacich hráčov a nechytateľne poslal loptu od ľavej tyče do siete! 1:1.
     
    6
    Valencia dala gól! Tentoraz to vyšlo! Domáci tím sa ujíma vedenia už v 6. minúte! Obrana hostí akosi pozabudla na EDUARDA VARGASA, ktorý si pohodlne naskočil na letiacu loptu z rohového kopu a Codinovi nedal najmenšiu šancu zakročiť! 1:0.

    Andrej Marienka

    Góly: 6. Vargas – 25. Lafita, 27. Marica, 88. León

    Karty:   63. Mathieu (VCF), 70. Parejo (VCF) – 21. Escudero (GET), 33. León (GET), 41. López (GET), 72. Mosquera (GET), 85. Lafita (GET)   89. Mathieu (VCF)


    Valencia CF: Guaita – Juan Bernat, Mathieu, Senderos, Barragán – Oriol Romeu, Javi Fuego – Cartabia, Dani Parejo, Vargas – Jonas
    Náhradníci: Antonio Sivera – Piatti, Feghouli, João Pereira, Paco Alcácer, Míchel, Vinícius Araújo

    Getafe CF: Codina – Sergio Escudero, Rafa, López, Álvaro Arroyo – Mosquera, Borja, Juan Rodríguez – Lafita, Marica, Pedro León
    Náhradníci: Julio Cesar – Alexis, Lacen, Pablo Sarabia, Adrián Colunga, Carlos, Iván López

    Rozhodca: Jesús Gil – Ángel Nevado, Diego Barbero