Fulham – Everton 1:3 (kon.) | Liverpool – Tottenham 4:0 (kon.)
koniec
Fulham FC
1:3 (0:0)
Everton FC
Nedeľa 30.03.2014, 14:30 • Craven Cottage (Londýn) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    87
    Everton FC dal gól!
    Tipol som si správne a štvrtý gól predsa len prišiel. Tento zásah však už bol definitívny a Everton si už tri body zrejme postráži. Famózny Romelu Lukaku sklepol ďalšiu loptu pre Mirallasa, ktorý sa ešte v šestnástke neuvoľnil, ale podarilo sa to Leightonovi Bainesovi. Ten z ľavej strany vápna posielal prízemný center na STEVENA NAISMITHA, ktorý sa zorientoval na výbornú a z piatich metrov povedľa domáceho brankára zdvojnásobuje vedenie Toffees.
     
    79
    Everton FC dal gól!
    Tim Howard si dokonca pripisuje i druhú hokejovú asistenciu! No a po ňom už hrali ďalší streidajúci hráči, tak toto je už neuveriteľné. Na dlhý nákop amerického brankára reagoval Aiden McGeady, ktorý predlžoval za seba na unikajúceho KEVINA MIRALLASA. Ten pomedzi stopérov vletel až do vápna a z osi ihriska povedľa Stockdalea opäť posiela hostí do vedenia. Famózne, famózne stretnutie!
     
    71
    Fulham FC dal gól!
    Vojna striedaní na Craven Cottage pokračuje a zlatý ťah si môže odfajknúť i Felix Magath. No a ASKHANOVI DEJAGAHOVI na strelenie gólu taktiež stačilo iba päť minút! Loptu od polovice ihriska vyviezol Steven Sidwell, ktorý ju pred vápnom rozdal na Dejagaha. Ten si ľahkou kľučkou posadil na zadok McCarthyho a z hranice šestnástky vypálil k pravej žrdi. TIm Howard sa naťahoval márne a Craven Cottage sa teraz môže zblázniť. Vyrovnané!
     
    50
    Everton FC dal gól!
    Chalupári napriek výbornému prvému polčasu inkasujú ako prví a Roberto Martínez si môže mädliť ruky. Rohový kop z pravej strany rozohrával Leighton Baines, ktorý centroval na Distina. Pred ním skákal Kieran Richardson, no ten predĺžil loptu iba k striedajúcemu Naismithovi. Ten z prvej pálil iba do stredu, kde loptu zrazil Kvist a DAVID STOCKDALE si ju pri návrate do bránky zrazil do siete. Obrovská smola pre brankára domácich, ale i pre celý tím Cottagers.

    Erik Farkaš

    Góly: 71. Dejagah – 50. Stockdale (vla.), 79. Mirallas, 87. Naismith

    Karty:   24. Riether (FUL) – 31. Coleman (EVE), 75. Baines (EVE)


    Fulham FC: Stockdale – Riether, Heitinga, Hangeland (C), Riise – Sidwell, Kvist – Holtby, Kasami, Richardson – M. Dembélé
    Náhradníci: Stekelenburg – M. Diarra, Kačaniklič, Dejagah, Woodrow, P. Roberts, D. Bent

    Everton FC: Howard – Coleman, Stones, Distin, Baines – J. McCarthy, Barry – Deulofeu, Barkley, Osman (C) – Lukaku
    Náhradníci: Joel Robles – McGeady, Mirallas, Naismith, Garbutt, Alcáraz, Browning

    Rozhodca: Anthony Taylor – A. Garratt, M. Wilkes – K. Friend