Barys – Ufa 2:1 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC Salavat Julajev Ufa
Štvrtok 27.03.2014, 14:00 • Sport Complex • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    37:01
    Barys Astana dala gól!
    Domáce tribúny sa tešia, Astana sa po druhý raz v zápase dostáva do tesného vedenia! Barys sa dostal do prečíslenia troch proti dvom, ktoré zakončil naozaj učebnicovo. Rudenko posunul puk na pravé krídlo Brandonovi Bochenskimu, ktorý si počkal na najvhodnejší moment na prihrávku, všimol si DUSTINA BOYDA, ktorému poslal puk do ideálnej streleckej pozície. Domáci útočník sa nikým nebránený nepomýlil a rehabilitoval sa tak za svoju nepremenenú tutovku z prvej tretiny. Asistencie: Brandon Bochenski, Konstantin Rudenko.
     
    14:56
    Salavat Ufa dala gól!
    Boyd si teraz musí v duchu poriadne nadávať. Jeho nevyužitá šanca totiž domácich mrzí dvojnásobne. Opäť sa potvrdilo staré známe nedáš-dostaneš a Ufa dokázala vyrovnať! Alexander Stepanov odviedol výbornú robotu za bránu, naservíroval puk IVANOVI VIŠNEVSKIJMU do ideálnej streleckej pozície. Z medzikružia sa hosťujúci obranca nepomýlil a zamieril presne!
     
    07:25
    Barys Astana dala gól!
    Kazašský celok je v úvode stretnutia oveľa aktívnejším tímom, čo dokázal zúžitkovať a pretaviť v otvárací zásah stretnutia! Domáci sa v útočnom pásme rozostavili, akoby hrali v presilovke, Savčenkova delovka bola blokovaná na zadný mantinel, odkiaľ sa puk odrazil ku KONSTANTINOVI RUDENKOVI, ktorý pohotovo zareagoval a poslal ho do brány! Asistencia: Roman Savčenko.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 8. Konstantin Rudenko (Roman Savčenko), 38. Dustin Boyd (Brandon Bochenski, Konstantin Rudenko) – 15. Ivan Višnevskij (Alexander Stepanov)


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev – Barker, Lundin, Savčenko, Litvinenko, Kudroč, Blochin, Grebenščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Rudenko, Starčenko, Antropov – Upper, Puškarjov, Romanov – Poliščuk, Saagadejev, Gavrillin, Rachmanov.
    HC Salavat Julajev Ufa: Andrej Vasilevskij – Babčuk, Proškin, Sopel, Kulda, Zubarev, Višněvskij, Isangulov, Alexej Vasilevskij – Zinovjev, Ankudinov, Chlystov – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mirnov, Pihlström, Kajgorodov – Mereškin, Stěpanov, Slepyšev.

    Rozhodca: Bulanov, Karabanov – Aljošin, Pjotr