Barys – Ufa 2:1 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC Salavat Julajev Ufa
Štvrtok 27.03.2014, 14:00 • Sport Complex • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:28
    Domáci Jevgenij Blochin putuje na trestnú lavicu. Ufa tak má veľmi dobrú príležitosť na to, aby dokázala vyrovnať. Podarí sa jej to ?
     
    47:28
    Ivan Višnevskij, ktorý je doposiaľ jediným strelcom Ufy v dnešnom zápase, si taktiež počínal nedovolene a putoval na lavicu hanby. Astana má k dispozícii opäť presilovú hru, ktorá bude nasledovať po reklamnej pauze.
     
    37:21
    Sergej Zinoviev si nútene oddýchne za podrazenie. Ďalšia možnosť presilovky pre Barys, ktorý má ideálnu šancu na navýšenie svojho vedenia.
     
    33:47
    Andrej Zubarev sa previnil držaním, na dve minúty tak oslabuje svoj tím a možnosť presilovej hry má domáci Barys.
     
    28:51
    Rozhodcovia posielajú na trestnú lavicu domáceho útočníka Konstantina Rudenka. Presilovú hru tak má k dispozícii Ufa.
     
    24:17
    Dlho sa však päť na päť nehralo. V početnej prevahe si zahrá domáca Astana. Na lavicu hanby sa už pobral Vitaly Proškin, ktorý dostal menší trest.
     
    22:15
    Presilovka Barysu sa práve skončila. Nie však preto, že by sa ju domácim podarilo využiť, no bude sa hrať štyria na štyroch. Alexej Litvinenko si pri obrannej činnosti za bránou neustrážil svoju hokejku, ktorý vystrelila príliš vysoko.
     
    20:45
    Máme tu prvú presilovú hru v zápase, ktorú si zahrá Astana. Mereškin si v súboji s Puškarjovom pomohol držaním.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 8. Konstantin Rudenko (Roman Savčenko), 38. Dustin Boyd (Brandon Bochenski, Konstantin Rudenko) – 15. Ivan Višnevskij (Alexander Stepanov)


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev – Barker, Lundin, Savčenko, Litvinenko, Kudroč, Blochin, Grebenščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Rudenko, Starčenko, Antropov – Upper, Puškarjov, Romanov – Poliščuk, Saagadejev, Gavrillin, Rachmanov.
    HC Salavat Julajev Ufa: Andrej Vasilevskij – Babčuk, Proškin, Sopel, Kulda, Zubarev, Višněvskij, Isangulov, Alexej Vasilevskij – Zinovjev, Ankudinov, Chlystov – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mirnov, Pihlström, Kajgorodov – Mereškin, Stěpanov, Slepyšev.

    Rozhodca: Bulanov, Karabanov – Aljošin, Pjotr